Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Rogue Company - Ilmaista tiimiräiskyttelyä

Gimble

Well-Known Member
rogue-company.jpg


Julkaisupäivä: Open Beta julkaistu 2.10.
Kehittäjä: First Watch Games
Julkaisija: Hi-Rez Studios
Moottori: Unreal Engine 4
Lajityyppi: 3. persoonan tiimipohjainen PvP
Alusta: PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch
Kotisivu: https://www.roguecompany.com/


Tällainen tapaus pystynyt välttelemään tutkaani, mutta viimeinkin huomasin. Katsoin vähän videota eilen ja en älyttömästi innostunut niiden perusteella, mutta tietenkin kun ilmaiseksi saadaan niin pitihän se ladata ja koittaa omin pikku kätösin.

Nyt pelasin tutorial ja yhden harjoitusottelun, potentiaaliviisarit värähtelee! Mutta hei kylläpä on smoothin oloinen näppiin tämä kolmannen persoonan räiskyttely. Ilman muuta menee syvenpään testiin. En sitten tiedä onko pay2win tms. ongelmia, mutta eiköhän se selviä. Ei paha, suosittelen kokeilemaan. Tulee jopa vähän TLOU Factions/Socom viboja tästä, eli varsinkin Socom & TLOU veteraaneille suositus. Ulkoasu on ihan piirrettyä mutta tempo on aika hidasta ja yllättävän taktisen oloista äkkiseltään. Peli vaikuttaa pyörivän 60 fps ja reso näyttää natiivilta 4K Xbox One X videopelikonsolilla. Oikein nätti ja selkeä katsella silmälle.

Laittakaas muutkin fiiliksiä jos tulee otettua sauhut.

Loppuun vielä traikkua!

 
Viimeksi muokattu:
Kokeiltiin vähän suomitiimillä, crossplay kaikkien alustojen välillä. Ilmeisesti myös eri alustojen välillä voit kerää partyn. Ihan ok suoritus, oikein hauskan oloinen pikku peli. Kannattaa koittaa! Helppo mennä pelaileen, randominakin ihan ok mutta jos saat raavittua 3 kaveria mukaasi niin sillä tavalla parhaimmillaan.
 
On ihan kiva peli on tullut vähäsen pelattua tässä on mun paras comebacki
aika pitkä video , kun on koko rundi siinä
 
Tuli muutama (3) peliä pelattua. Aika puolustusvoittoiselle vaikutti, kuten näissä kolmannen persoonan kyttäilyissä on yleensä tapana. Pyöri One X:llä smoothisti, ja kuulemma myös ihan orkkis Onella. Pystyi konsolillakin halutessaan laittamaan push to talkin jonkun namiskan taakse. Grazya. Ei nyt pahemmin imaissut mukaansa. Ihan hauskaa, mutta siinä se. Mahdollisesti ehkä tulee vielä neljäskin peli. Meh?

Näytti olevan jonku E-sport jengin tiimi skinit jo kaupassa myynnissä, että meinaavat ilmeisesti niille areenoille lähteä. Toi kolmas persoona vaan sotii vähän sitä vastaan mielestäni. Niin suuri etu puolustavalla pelaajalla. Ihan kiinnostavaa kyllä saako tuulta alleen. Yleisesti kai vähän nihkeetä alkaa ennen varsinaista julkkaria jo promoamaan tuolla tavoin. Pelaajathan sen päättää tykkäävätkö edes koko hommasta. Youtube kommenteissa oli ainakin merkillisen ystävllistä porukkaa toivottelemassa uusia pelaajia kentille. Eletään jänniä aikoja.

Niin ja mikä juttu että defun kiinni laitto 3s, purkaminen 7s, mutta saa purkaa loppuun vaikka aika loppuisi kesken? Wut.


E: Nyt 4 porukalla pelailtiin useampi tunti ja maistui kyllä paaaaljon paremmin. Täytyy katsoa muutaman päivän päästä jos intoa vielä riittää, niin voisi sen 30€ version melkeen lunastaa. Ranked pelimuotoa kyllä kaivattaisiin kovasti ja sanktioita pelistä lähtijöille. Niitä tuntui meinaan perus afkaamisen ohella riittävän riesaksi asti.
 
Viimeksi muokattu:
Kukaan muu ottanut tätä helmeä vielä kokeiluun? Sitten viime postauksen on pelitunteja kertynyt varmaan 150 lisää ja rahaa palanut muutama kymppi. Aivan timanttisen kova peli. Huomaa kyllä että on pieni tiimi ja ainakin yksi entinen pro pelaaja kenttäsuunnitelijana. Pelattavuus parasta A-luokkaa, kaikki mapit vähintään kelvollisia. Teknisiä köhkäyksiä tulee aina välillä vastaan ja pieni pelaakunta(?) tekee sen ettei rankedista meinaa löytyä oman tasoista seuraa. Mutta ehdottomasti suosittelen ottamaan kokeiluun jos 3rd person kuvakulma ei haittaa ja Search and Destroy (CS perus pelimuoto) on lähellä sydäntä. Mapit selvästi suunnitellaan sitä pääasiallista silmällä pitäen. Löytyy myös TDM variaatio, sitä kaipaaville. Varmaan 20- 25h pelaamisella saa uuden hahmon auki. Jos innostuu myöhemmin ostamaan sitten hahmopaketin oikealla rahalla, nii jo käytetyt pelivaluutat hyvitetään. Ei sillä että niillä vielä ainakaan olisi hirveästi käyttöä, mutta reilu peli silti sen suhteen. Jäänyt codit ja Sieget kyllä tosi vähälle tämän myötä. Isoo peukkua!

Also 120fps Series X:llä :cool:
 
also 120fps series s. Ainut räiskintäpeli mitä nyt on tullu enään pelattua, tykkään nopeet rundit varsinkin exracition pelimuodossa. Crossplay kaikkien konsolien kesken switchkin lukeutuu crossplayhin. Servun voi vaihtaa myös NA joka on mulle hyvä, kun aamu 7 tykkään pelailla kun on noita uni propleemia, niin löytyy pelaajia myös tähän aikaan. Helppo mennä pelaan vaikka yks matsi ei tarvii ootella, sit taas vaikka netflixiä väliin. Mun elämän rytmiin loisto peli.
 
Itsekin hetken pleikalla pelannut, hyvä peli mutta jostain syystä hankala päästä kunnolla jyvälle, tähtääminenkin tuntuu jotenkin hankalemmalle kuin muissa peleissä, johtuuko sitten kuvakulmasta, olan yli ammuskelua ei ole hirveästi tullut harrastettua. Hit detection myös tuntuu välillä olevan vähän erikoinen, tämä ongelmana tosin monessa muussakin pelissä.
 
Muutaman pelin pelannut ja selventäkääs joku tota ase/perkki systeemiä? Eli pelin alussa ostetaan ase ja sit roundien välissä upgreidataan?? Onko noi ainoot aseet?? Saako parempia..vähän kujalla:D
 
Muutaman pelin pelannut ja selventäkääs joku tota ase/perkki systeemiä? Eli pelin alussa ostetaan ase ja sit roundien välissä upgreidataan?? Onko noi ainoot aseet?? Saako parempia..vähän kujalla:D
Kyseiselle hahmolle ne ovat ainoat, mutta eri hahmoilla on eri kamat ja perkit.
 
Tänään saatiin update joka sisälsi uuden hahmon ja mapin. Demolitionissa pitää voittaa nyt 9 erää ja rundien välissä ostettavien kamojen hintoja tuunailtiin. Uutta mappia ei tullut vielä vastaan, mutta uusi hahmo Seeker vaikutti oikein pätevälle. Vähän ristiriitaisia fiiliksiä näin alkuun että onko tuo demolition pidempänä nyt yhtään parempi. 9-8 kun loppuu peli, niin se on lähemmäs 45min. Vissiin myös TDM pelimuodossa on enemmän elämiä. Katsellaan mille maistuu kun saa enemmän tunteja alle.
 
Tänään saatiin update joka sisälsi uuden hahmon ja mapin. Demolitionissa pitää voittaa nyt 9 erää ja rundien välissä ostettavien kamojen hintoja tuunailtiin. Uutta mappia ei tullut vielä vastaan, mutta uusi hahmo Seeker vaikutti oikein pätevälle. Vähän ristiriitaisia fiiliksiä näin alkuun että onko tuo demolition pidempänä nyt yhtään parempi. 9-8 kun loppuu peli, niin se on lähemmäs 45min. Vissiin myös TDM pelimuodossa on enemmän elämiä. Katsellaan mille maistuu kun saa enemmän tunteja alle.
Pidempänä ehkä jossain ranked matseissa. Exracition pelimuodossakin tuntuu porukka väliin lähteen kesken matsien meneen, exracitionissa matsi nyt ei muutenkaan hirveen kauaa kestä vaikka päättys sen 5-4. Pitääpä testaa tota demolitionia kyl 45min on ihan liikaa yhteen matsiin varsinkin kun pelaa randomien kanssa. Pelihän muuten on kyl yllättävän loistava eikä maksa mitään niin ja vielä nextgen optimoitu. Niin ja tämä assault pelimoodi on kyl loistava, onkos tää joku aina väliin vaihtuva pelimuoto?
 
Viimeksi muokattu:
Onhan tää ihan hauskaa näin kasuaalipelaajan vinkkelistä!
Mutta jumalauta tätä peliä ei voi pelata randomien kanssa saatana et menee hermo! Yksi jullottaa jossain nurkassa eikä tee mitään ,alle 10v. kakaroita vinkuu ,osa lähtee kesken pelin..huoh! Ainoo mitä pystyy randomien kans pelaan ni strike out(pienellä varauksella sekin,ketä tiimiin tulee..) Muuten ihan hauskaa mutta muita kuin strike out ei voi pelata..en oo itekkään mikään pro, mut voi tziizöz!!
 
Season 4 alkaa huomenna, samalla tulee uusi kenttä ja muuta pientä korjailua.

Onko täällä ketään tätä pelaavia enää? Omasta mielestä erittäin mainio peli pienistä vioistaan huolimatta.

Jos joku peliä tuntematon haluaa kokeilla, voin tulla alkuun opastamaan, vaikka ei tässä mitään monimutkaista olekaan.
 
Suht tasaisesti tullut pelattua julkkarista lähtien. Leveli jotain 200 päälle. Loppukesästä alkoi vähän väsymisen merkkejä olla ilmassa. Suurimpana syynä pelaajien vähäisyys rankedissa. 3min 30s se yrittää etsiä pelaajia ränkin mukaan, ja tuon ajan kuluttua sitten kaikki käy. Toki ihan hyvä että pääsee pelaamaan lopulta, mutta jos vaikka 5h pelataan ja joukkoon mahtuu 1 hyvä matsi, niin ei oikein tunnu mielekkäälle. Vika ei siis sinänsä pelissä, vaan siinä ettei se ole ottanut harmikseni vielä riittävästi tuulta alleen. Pelattavuus parasta A-luokkaa. Gunplay tuntuu tosi hyvälle, kentät hyviä, balanssi hyvä.

Toki onhan noita bugeja ollut ja on edelleen. Ainoa peli myös joka crashaa välillä koko xboxin. Yikes. En ole lähiviikkoina kauhean aktiivisesti pelannut, nii en osaa sanoa onko se primary aseen osto-/swappausbugi jo korjattu. Toivottavasti viimeistään huomenna. Siitäkin olen bugiraporttia rustannut menemään.

Pari kertaa tullut yhden tutun häiskän full suomiporukka vastaan :cool: Saa aina vähän extra taistelutahtoa kun suomalaisia vastassa. Ilmanen peli hei. Kaikki 3rd person shooter diggarit huomio! Peli latinkii ja taistelukentille marsmars.
 
Viimeksi muokattu:
Suht tasaisesti tullut pelattua julkkarista lähtien. Leveli jotain 200 päälle. Loppukesästä alkoi vähän väsymisen merkkejä olla ilmassa. Suurimpana syynä pelaajien vähäisyys rankedissa. 3min 30s se yrittää etsiä pelaajia ränkin mukaan, ja tuon ajan kuluttua sitten kaikki käy. Toki ihan hyvä että pääsee pelaamaan, lopulta mutta jos vaikka 5h pelataan ja joukkoon mahtuu 1 hyvä matsi, niin ei oikein tunnu mielekkäälle. Vika ei siis sinänsä pelissä, vaan siinä ettei se ole ottanut harmikseni vielä riittävästi tuulta alleen. Pelattavuus parasta A-luokkaa. Gunplay tuntuu tosi hyvälle, kentät hyviä, balanssi hyvä. '

Toki onhan noita bugeja ollut ja on edelleen. Ainoa peli myös joka crashaa välillä koko xboxin. Yikes. En ole lähiviikkoina kauhean aktiivisesti pelannut, nii en osaa sanoa onko se primary aseen osto-/swappausbugi jo korjattu. Toivottavasti viimeistään huomenna. Siitäkin olen bugiraporttia rustannut menemään.

Pari kertaa tullut yhden tutun häiskän full suomiporukka vastaan :cool: Saa aina vähän extra taistelutahtoa kun suomalaisia vastassa. Ilmanen peli hei. Kaikki 3rd person shooter diggarit huomio! Peli latinkii ja taistelukentille marsmars.
Itsekin vähän ihmetellyt pelin vähäistä suosiota, liekö syynä vain huono tuuri ettei porukka ole peliä löytänyt, vai eikö tällaiselle ole oikeasti kysyntää. Mielestäni kuitenkin voisi hyvinkin olla yksi "hittipeleistä", vaikka omat ongelmansa onkin. Mutta niin on muillakin.
 
Pelillä on itseasissa todella hyvin pelaajia maailmanlaajusesti. Ittellä ollu pelistä taukoo, mut iski himot lähtee taas pelailee. Pelin gunplay ja pelattavuus on ihan loistavaa, hakkaa mennen tullen monet maksulliset räiskinnät. Se et rankedista ei löydy pelaajia niin demolition pelimuodon matsit kestää ihan liian kauan ja taitaa vie vaatia sen lv30 et pääsee yleensä rankedia pelaan. Myöskin löytyy nextgen ehostukset 120fps moodit ja muut.
 
Pelillä on itseasissa todella hyvin pelaajia maailmanlaajusesti. Ittellä ollu pelistä taukoo, mut iski himot lähtee taas pelailee. Pelin gunplay ja pelattavuus on ihan loistavaa, hakkaa mennen tullen monet maksulliset räiskinnät. Se et rankedista ei löydy pelaajia niin demolition pelimuodon matsit kestää ihan liian kauan ja taitaa vie vaatia sen lv30 et pääsee yleensä rankedia pelaan. Myöskin löytyy nextgen ehostukset 120fps moodit ja muut.
Mistä tiedät pelaajamäärät? En tiedä kuin Steamin missä näkee määrät, mutta se taitaa olla vähiten pelaajia omaava alusta.

On kyllä hyvä peli, seuraavassa päivityksessä tulee ilmeisesti jonkinlainen BR pelimuoto, tosin 4v4 eli aika kaukana muista vastaavista peleistä.
 
Mistä tiedät pelaajamäärät? En tiedä kuin Steamin missä näkee määrät, mutta se taitaa olla vähiten pelaajia omaava alusta.

On kyllä hyvä peli, seuraavassa päivityksessä tulee ilmeisesti jonkinlainen BR pelimuoto, tosin 4v4 eli aika kaukana muista vastaavista peleistä.
Löytyy kristallipallo ;) siis pelaajia on konsolipuolelta. PC puolella kilpailu näistä ilmaisista räiskintäpeleistä peleistä on niin kovaa CS, Valorantti jne.
Ainakin itse pääseen alle minuutissa pelaan paitsi rankedissä. No sama se peli on hyvä ja pelaajia on riittävästi et saadaan uusia seasoneita ja muuta niin ei peli voi olla ainakaan ihan kuollut.
 
Löytyy kristallipallo ;) siis pelaajia on konsolipuolelta. PC puolella kilpailu näistä ilmaisista räiskintäpeleistä peleistä on niin kovaa CS, Valorantti jne.
Ainakin itse pääseen alle minuutissa pelaan paitsi rankedissä. No sama se peli on hyvä ja pelaajia on riittävästi et saadaan uusia seasoneita ja muuta niin ei peli voi olla ainakaan ihan kuollut.
Juu, ei tosiaan kovin pitkään yleensä joudu odottelemaan lobbyssa.
 
Ylös Bottom