Shadow Of The Tomb Raider - Mayojen mailla

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana Fabre#4, 02.05.2018.

Tags:
 1. Fabre#4

  Fabre#4 Well-Known Member

  PSN:
  Zamppa
  Genre: Kolmannen persoonan toimintaseikkailu, open world
  Alustat: Playstation 4, PC, Xbox One
  Julkaisupäivä: Syyskuun 14. 2018

   
 2. Fabre#4

  Fabre#4 Well-Known Member

  PSN:
  Zamppa
  Laran seikkailut jatkuvat ilahduttavan pian syyskuussa. Playstation Accessin kundit ovat päässeet kokeilemaan peliä ja sen pohjalta jakavat ajatuksiaan. Myös GamesRadarin porukka jakaa jo tässä vaiheessa muutaman vinkin, mitä tulevasta pelistä tulee tietää. Tykkään itse kesästä paljon, mutta syyskuu saa omasta puolestani tulla nopeasti, jotta pääsen tätä julkaisupäivänä pelaamaan.   
 3. OMI3R

  OMI3R Well-Known Member

  PSN:
  OmieR
  Maya kulttuuri! Kyllä kelpaa, laran seikkailut muutenki uppoaa, jatkuva "huh melkein kuolin" tilanteita, kiipeilyä, tutkimista, puzzleja, seikkailua! Pahasti vaan just spiderman aikoihin julkaisu, joutuu sen takia siirtämään. Aikasemmat pelannut ja ostettu halvalla tarjouksesta, tämä on varma ostos sitten joskus.
   
 4. Fabre#4

  Fabre#4 Well-Known Member

  PSN:
  Zamppa
  Joutuu kyllä ostamaan syyskuussa molemmat :D Sen verran paljon odotan molempia, ettei vaan voi jättää myöhemmäksi. Ja kun sitten myöhemmin tulee se Red Dead Redemption 2...

  Itsekin tykkään Maya-kulttuurista valintana tähän. Rohkeasti vaan mahdollisimman erilainen kahteen edelliseen verrattuna ja päästään ihan erilaiseen ympäristöön. Edellinen osa oli hyvä pelinä kaikin puolin, mutta olihan se lähes jatkuva lumimaisema vähän sellainen, että vaihtelua olisi saanut olla enemmänkin. Nyt varmasti on kaikenlaista, kun Maya-kulttuuri sen mahdollistaa. Siihen lisäksi taas uusia taitoja oppinut Lara ja mahdollisuus pelailla hiippailevammin, jos niin haluaa, niin kyllähän tästä kova peli tulee. Siihen lisäksi isommat ja enemmän tutkimista vaativat haudat ja puzzlet, niin ai että.
   
 5. Renebauman

  Renebauman Member

 6. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Juu ei pyöri. PR-henkilö siellä höpisi omiaan. Edellisen Tomb Raiderin tapaan on tarjolla 4K@30 fps tai 1080p@60 fps.

  Lähde: Windows Central
   
 7. Aksu

  Aksu Well-Known Member

  Ite kyllä vanhana Tomb Raider fanina toivoisin että tämä uusin osa palaisi enemmän juurilleen. Ei niiden hautojen pitäis olla mitään vaihtoehtoisia sivutehtäviä, pelisarjan nimikin on Tomb Raider, joten vois olettaa että se hautojen koluaminen on pääroolissa :eek:
   
 8. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

 9. Fabre#4

  Fabre#4 Well-Known Member

  PSN:
  Zamppa
  E3-traileria.

   
 10. Fabre#4

  Fabre#4 Well-Known Member

  PSN:
  Zamppa
  Lissää pelikuvaa.

   
 11. Teemuhyn

  Teemuhyn Member

  Youtube:
  youtube
  Switch:
  SW-0219-2305-8323
  Nätiltähän tää näyttää, mutta jostain syystä en ole koskenut Tomb Raider -peleihin vuosiin. Ehkä tätä voisi kokeilla??
   
 12. Fabre#4

  Fabre#4 Well-Known Member

  PSN:
  Zamppa
  Kaksi edellistä alkaa irrota kaupoista melkein karkkirahoilla, joten tätä odotellessa kannattaa kokeilla.
   
 13. kopolanpoika

  kopolanpoika Member

  Samalla linjalla Fabren kanssa, ensimmäinen osa oli kerrassaan loistava ja tavoitti erittäin hyvin selviytymistunnelman tuntemattomalla maaperällä, toisen osan juoni ei napannut yhtä kovaa ja roinan kerääminen oli toisinaan turhauttavaa, mutta tekninen toteutus on niin huippuluokkaa, että se antoi paljon anteeksi. Ehdottomasti tutustumisen arvoisia molemmat tätä venaillessa. :cool:
   
 14. Teemuhyn

  Teemuhyn Member

  Youtube:
  youtube
  Switch:
  SW-0219-2305-8323
  Aa, pitääpä tsekkaa, jos tulee alelaarissa vastaan!
   
 15. MaTapanSut

  MaTapanSut Member

  XBL:
  Paha karkki
  PSN:
  MaTapanSut
  Niistä tiedoksi että siinä aikaisemmassa eli definite editionissa se Lara on enemmänkin isotissi isoperse heikko tyttönen ja uudemmassa "normaali" pelihahmo mikä ei nyyhkytä vaan tietää mitä tekee.
   
 16. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  Uutta videota pukkaa taas:

   
 17. Jogi

  Jogi Active Member

  XBL:
  Jogimus
  PSN:
  Jogimus4
  Hyvältä näyttää ja varauksessa on :) Ainut mikä pisti silmään tuossa edellisessä videossa oli Laran kävely.. oudon näköisesti polvet koukussa laahustaa.
   
 18. Fabre#4

  Fabre#4 Well-Known Member

  PSN:
  Zamppa
  Ainakin ensisilmäyksellä tuo hubi näyttää hyvältä ja mielenkiintoiselta. On ainakin uusi systeemi aikaisempiin osiin nähden. Sivutehtävät ovat lähes aina kivoja ja ne halukkaat voivat niitä tehdä, jotka haluavat tutkia pelissä jokaisen kolon ja paikan. Merchantit ja treidaaminen vaikuttaa ihan kivalta myös, varsinkin jos sen kautta voi saada nopeampaa tahtia auki varusteita. Kaikenkaikkiaan tämä näyttää siltä, että tarjotaan enemmän ja isommin kaikkea, mitä edellisissä osissa oli ja lisätään vähän pieniä juttuja sinne ja tänne. Omaan makuun ainakin sopii hyvin ja sisältöä näyttäisi tosiaan olevan enemmän kuin riittävästi.
   
  Metropolit tykkää tästä.
 19. Aksu

  Aksu Well-Known Member

  Ei kyllä nappaa yhtään tuo että haudat on peliin lisättyjä vapaaehtoisia tehtäviä, kyllä ne pitäis saada pakolliseksi osaksi tarinaa. Pelin nimi on haudanryöstäjä, sama muuttaa tuo nimi massamurhaajaksi.
   
 20. Jogi

  Jogi Active Member

  XBL:
  Jogimus
  PSN:
  Jogimus4
  Totta tuo, ekoissa TR:ssä oli nuo pulmaosuudet keskeinen osa peliä... jos saisi valita niin sitä ne voisi olla uusissakin.. siitäkin huolimatta, makeita pelejä olleet nuo viimeiset 2.
   

Jaa tämä sivu