Shakkipelit konsoleilla ja PC:llä

Gimble

Well-Known Member
Siis voiko olla totta ettei kaikkien aikojen strategiapelin kuninkaasta ollut vielä lainkaan ketjua. No on jo aikakin luoda ketju ajankohtainen aihe nyt ja aina heille jotka enemmän tai vähemmän Shakilla tykkää kuormittaa korvien välissä sijaitsevaa keskusyksikköään.

En lähde tähän nyt mitään historiikkia vetämään, mutta tuli tuossa viimeinkin paikattua aukko pelikirjastossa ja laiteltua tuo Chess Ultra boksille, maksoi vain vähän yli kympin aivan naurettava hinta siis. Tämä lienee "se paras" jota nyt konsoleille voi saada tällä hetkellä. Crossplay löytyy vissiin aika hyvin ristiin Plattarien välillä paitsi Xbox One ja PS4 välillä ei tunnetusti rokkaa.

Btw. huomasin että on Pleselle parhaillaan täysin poskettomassa rabatissa 4 € eli käykäähään kotiuttamassa jos Shakkihammasta kolottaa!

https://store.playstation.com/fi-fi/product/EP4337-CUSA06579_00-PURECHESSULTRAAA

Tuli noteerattua myös mielenkiintoinen seikka että Plesellä ja PC voi pelata myös virtuaalilaseilla, olisi ehkä ihan mielenkiintoinen lisämauste. Laittakaahan kommentteja jos on kokemuksia virtuaalimaailmoissa pelaamisesta että miltä tuntui ja oliko esim. jotenkin helpompi hahmottaa peliä tms. kun pystyy tarkastelemaan lautaa "niin kuin oikeesti"

 
Viimeksi muokattu:

Gimble

Well-Known Member
Itellä on ollu julkaisusta asti Pure Chess, joka näyttää nyt olevan alle vitosen:
https://store.playstation.com/fi-fi/product/EP4337-CUSA00216_00-B000000000001091
Kannattaa päivittää Ultraan, varsinkin kun sulla taisi olla VR. Tosin näistä Plesehommista en tiedä että pääseekö tuolla neljän euron pelillä painaan sen VR kanssa vai täytyykö lunastaa vielä joku "VR-lisenssi" siihen päälle? Oli miten oli tuo alle 4 egen Ultra kannattaa jokaisen Plesepelaajan kotiuttaa jos Shakki vähääkään kiinnostaa. Tosi hyvin näyttää olevan puuhaa sen kanssa kun on puzzlet ja muut jutut. Mikä tärkeintä pääsee pelaamaan myös ihmisaivoja vastaan. Kovin harvinaista touhua tänä päivänä tässä hektisessä maailmassa päästä laudan äärelle nokikkain ketään vastaan. Onneksi se onnistuu edes näin lankoja pitkin.
 
Ylös Bottom