Sinivalkoinen panssarivaunu rymistelee World of Tanks Blitziin – brändisuurlähettilääksi entinen F1-tähti

Jaakkimo

Turboahdettu uutishirvi
Ylläpitäjä
World of Tanks Blitzin alati laajenevat sotatantereet saavat kuluvan viikon keskiviikkona vahvistusta suomalaisesta panssarivaunusta.

Aavistuksen pienempien eurooppalaisvaltioiden menipeleistä kasattu kalustopuu tuo kuvioihin ruotsalaisia, puolalaisia ja italialaisia panssarivaunuja – pientä mutta sitäkin pippurisempaa Suomen Vickers Mk. F:ää unohtamatta. Aluksi räiskimään päästään kymmenella tankilla, joista osassa käytetään vieläpä uudenlaista tykin latausautomatiikkaa.

Wargaming on lisäksi onnistunut haalimaan World of Tanks Blitzin "brändisuurlähettilääksi" formularadoiltakin tutun Giancarlo Fisichellan. Mies itse on vastuullisesta pestistä selkeästi mielissään:

"Rakastan kilpa-ajamista ja kaikkea mikä vain saa adrenaliinin virtaamaan. Ja nämä laitteet, jos mitkä, saavat minut käymään kuumana. Oma suosikkini on Progetto latausautomatiikoineen, sillä siinä yhdistyvät voima ja käytännöllisyys, samoin kuin historia ja nykytekniikka. Se on siistiä kuin mikä", Fisichella kertoo. "Tiesin World of Tanks Blitzistä jo ennen kuin yhteistyömme alkua. Pelissä vaaditaan ajattelua, strategiaa ja pelaajan on osattava hyödyntää oikeita taktiikoista oikeissa tilanteissa, aivan kuten kilpaa ajaessakin. Ja kilparadoilla kiitämisen tapaan se ei ole mitenkään helppoa - pelaaminen vaatii paljon muutakin kuin vain tähtäämistä ja vihollisvaunujen ammuskelua."

Alla vielä lueteltuna kaikki uudet sotavälineet tasoineen.

Suomi:


Vickers Mk.F, tason I kevyt panssarivaunu


Puola:


10TP, tason II kevyt panssarivaunu
14TP, tason III kevyt panssarivaunu


Ruotsi:


Lago, tason IV keskiraskas panssarivaunu
Strv m/42, tason V keskiraskas panssarivaunu


Italia:


P.43 bis, tason VI keskiraskas panssarivaunu
P.43 ter, tason VII keskiraskas panssarivaunu
S.44 Pantera, tason VIII keskiraskas panssarivaunu (varustettu latausautomatiikalla)
Prototipo Standard B, tason IX keskiraskas panssarivaunu (varustettu latausautomatiikalla)
Progetto M40 mod. 65, tason X keskiraskas panssarivaunu (varustettu latausautomatiikalla)

Lue juttu sivustolla...
 

MAINOS

Ylös Bottom