[SJP] Sisunjuopot RY - Fifa 15 pro club PS4

dahol

New Member
Juopot siirtyvät kaukalosta pehmeämmille kentille kaatuilemaan kesä kaudeksi. Kaipaamme mukaamme pelaajia jokaiselle pelipaikalle. Mielellään ns jokapaikanhöyliä. Jotta paikkojen valinta menisi kivuttomasti. Toki jos pelaajia riittää niin voimme käyttää pelaajien kierrätystä pelipaikoilla. Tarjoamme kovaa eläytymistä niihin harvoihin onnistumisiin joita tulee. Kovaa oluen kulutusta. Ja erittäin ala-arvoisia juttuja. Mutta kaiken kaikkiaan rentoa peli seuraa jossa ei tarvitse suoritus paineista kärsiä. Pelejä pelaamme pää-osin viikonloppuisin ja joskus iltaisin. Johtuen siitä että olemme työssä käyviä.
Haku vaatimukset eivät ole kummoiset. Koska emme itsekkään mitenkään erikoisia ole. Mutta laitetaan jotain.

- Ikä mielellään yli 18v. (Koska olemme vastuuntuntoisia "aikuisia" ja viikonloppu juoppoja, puhumme rumia ja pelit saattavat venyä aamuun).
- Jokapaikanhöylä. (Et saa itkupotkuraivaria jos et joka pelissä saa pelata kärkenä. Eikä joka paikasta sinulle syötetä että saisit sen 100 laukausta peliin).
- Huumorintajua. (Koska olemme melko aloittelijoita. Peli on välillä erittäin koomista katseltavaa. Emmekä mekään aina ihan fiksuja olla).

Eipä tässä tämän kummempaa. Jos mukava peli seura potkupallon parissa kiinnostaa nii ottakaa yhteyttä. Mielellään pienen esittelyn kera. Parhaiten meidät tavoittaa PSN kautta. Taikka minulle yv:tä täällä.

Yhteyden otot:
PSN/ Baldarm27 tai kfin/ dahol.
PSN/ Henneri
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

dahol

New Member
Vastaus: [SJP] Sisunjuopot RY - Fifa 14 pro club PS4

Rohkeasti vaa hakuu jos kiinnostaa.
 

dahol

New Member
Vastaus: [SJP] Sisunjuopot RY - Fifa 14 pro club PS4

vielä mahtuu mukaan jos kiinnostaa.
 

dahol

New Member
Vastaus: [SJP] Sisunjuopot RY - Fifa 14 pro club PS4

Pelaamme nyt Fifa 15 PS4 versiota. Peliseuraa kaipaavat ottakoon yhteyttä aloitus viestin henkilöihin.
 
Ylös Bottom