Star Wars: Squadrons - Lentotaisteluja lasit naamalla

Kenen joukossa seisot?

  • Imperiumin

    Äänet: 15 39,5%
  • Kapinallisten

    Äänet: 23 60,5%

  • Äänestäjiä yhteensä
    38

Nisupulla

Jäsen / [FL]
screenshot-1.jpg.adapt.1456w.jpg


Nimi: Star Wars: Squadrons
Kehittäjä: Motive Montreal
Julkaisija: EA
Alustat: PS4, Xbox One, PC, ehkä myös uusi konsolisukupolvi
Lajityyppi: Ilmataisteluja
Julkaisu: 2.10.2020
KonsoliFIN Pelisivu: https://www.konsolifin.net/peli/star-wars-squadrons
Kotisivu: https://www.ea.com/games/starwars/squadrons

Verkkopelit 5 vs. 5 lentotaisteluja. Löytyy myös yksinpelikampanja. Tukee VR-laseja. 
Viimeksi muokattu:

Waide_8

Member
Kyllä! Tätä ollaan odotettu sitten X-Wing ja TIE Fighter pelien ajoilta lähtien. Toivottavasti tulee olemaan samantyyppinen peli kuin nuo.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Täällä tämä on suoraa jatkumoa sille Rogue One PSVR-demolle, jonka saimme Battlefrontin kylkiäisenä joku vuosi sitten. Oli upea elämys Star Wars-fanille. Oltiin aika lähellä sitä miksi virtuaalitodellisuuden ja X-siipihävittäjän yhdistelmältä osasi odottaa.

Sekä PSVR-, että PCVR-pelaajat lentävät samoilla servereillä.

 

PeWi

Well-Known Member
Traileri ei sinänsä aiheuttanut mitään muuta kuin muistutuksen siitä, että Star Warsia on tungettu viime vuosina liiaksikin kurkusta alas.
Tästä huolimatta tämä menee hankintaan jos PSVR-tuki toimii yhtä hyvin kuin tuossa vuosia vanhassa lyhyessä pätkässä. Todella hieno demopätkä on tullut pelattua läpi useampaan kertaan ja edes jonkinlainen kampanja + verkkopeli -kombo kuulostaa hyvältä, jäämme odottamaan mitä tästä seuraa.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Pelaajalehti kirjoittanut sivullaan seuraavasti:

Moninpelissä räiskiminen tapahtuu sekä vastapuolen lippulaivan tuhoamiseen keskittyvän Fleet Battles- kuin suoremman toiminnan merkeissä tapahtuvan Dogfights-tilan merkeissä.

Menestyksestä pelaajia palkitaan uudenlaisilla kosmeettisilla ja pelillisillä kustomointimahdollisuuksilla sekä titteleillä. Näillä säätämään pääsee esimerkiksi aseistustaan sekä koneistoaa. EA lupaa, että kustoimointiosio ansaitaan nimenomaan vain pelaamisen kautta.

– Loimme tämän pelin kaikille Tähtien sota -faneille, jotka ovat koskaan unelmoineet liitämisestä galaksin läpi heidän suosikkitähtihävittäjässään. Olemme Motiven ja Lucasfilmin yhteistyönä onnistuneet luomaan korkealuokkaisen tähtihävittäjäkokemuksen autenttisella tarinalla, joka kutsuu Tähtien Sota -fanit tutkimaan galaksin ennennäkemättömiä kolkkia omassa aluksessaan, Squadronsin luova johtaja Ian Frazier toteaa.

Ensimmäinen näyte Star Wars: Squadronsin pelikuvasta saadaan osana perjantaina 19. kesäkuuta noin kello 2.00 käyntiin pyörähtävää EA Play -verkkolähetystä.

 

Aksu

Well-Known Member
Jos tästä tulee niin huikea PSVR kuin olettaa saattaa niin taitaa olla lentotikun osto edessä, paljon halvempia nuo on kuin rattipoljinsetit, tuommoisen kun virittelee vielä ajopenkkiin. Rupes jo Ultarawingsiä pelatessa himottaan tikku, ei taida pystyä vastustamaan enää kiusausta tämän osalta.

Näissä taitaa myös toimia kaikki Thrusmastersin polkimet missä on rj12 liitäntä, itellä on ylimääräiset T300 polkimet kaapissa.
 
Viimeksi muokattu:

Waide_8

Member
Videon kuvauksesta poimittua.

ALL WINGS REPORT IN – Plan skirmishes with your squadron in the briefing room before taking off to the evolving battlefields across the galaxy. Compete in intense 5v5 multiplayer dogfights or unite with your squadron to tip the scales in monumental fleet battles. Together, you’re the galaxy’s finest.

MASTER LEGENDARY STARFIGHTERS – Take control of different classes of starfighters from both the New Republic and Imperial fleets – including the agile A-wing and the devastating TIE bomber. Modify your ship, divert the power between its systems, and destroy your opponents in strategic space dogfights.

GET IN THE COCKPIT – The cockpit is your home. Use its dashboards to your advantage and – with just a thin hull of metal and glass between you and the perils of space – feel the intensity of combat from a first-person perspective. Take off in thrilling multiplayer modes and a unique single-player Star Wars story, which covers a key campaign near the conclusion of the Galactic Civil War. Immerse yourself in the pilot’s seat completely with the option to play the entirety of Star Wars: Squadrons in Virtual Reality on PlayStation 4 and PC.

THE MISSION IS CLEAR – Star Wars: Squadrons is a fully self-contained experience from day one, where you earn rewards through play. Climb the ranks and unlock new components like weapons, hulls, engines, shields, and cosmetic items in a clear path for progression that keeps gameplay fresh and engaging.

Kuulostaa todella paljon X-Wing/TIE Fighter sarjan pelilta eika Battlefront pelien tyyliselta arcadelta. Esim. energianhallinta on mukana suojien, moottorin ja aseiden suhteen. Tama on todella hyva juttu! Viela kun on vahinkomallinnus myos mukana niin, etta laitteet ja alus alkaa hajota kasiin kun saa liikaa vahinkoa niin ollaan hyvan aarella.

Monta ilotikkua on tuhottu noiden pelien parissa. Eritoten X-Wing pelin, joka oli todella haastava.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tuo 5 vastaan 5 vähän mietityttää. Mut kyllä tämä kiinostaa todella paljon.

Tuossa määrässä on vielä mahdollisuus koota tuttu peliporukka. Meillä oli pitkään sama neljän hengen psvr-tiimi pelaamassa Firewall Zero Houria. Hiouduttiin hyvin yhteen ajan kanssa ja pelikokemus oli upeaa tiimityötä. Vahvuus, joka voisi toimia myös tässä.
 

Waide_8

Member


EA Play Live lähetyksessä näytetty pätkä pelistä, jossa myös pelikuvaa.

Battlefront II:ssa ohjaamonäkymä oli ihan hieno, mutta ei ollut oikein järkeä käyttää. Tässä on hyvä kun se on kaikille sama.


Selkeesti paluu juurille. Tätä ollaan tosiaan odotettu sen reilut 20 vuotta. Eiköhän tämä ennakkotilaukseen mene.

Sitten täytyy varmaan hommata hotas ilotikku ja lentokavereita
 

Baron

Well-Known Member
Markkinointiosastojen (varsinkin EA:n kunnostautunut tässä) kehittämät junaratakisko_seliseliseli -videot ovat kyllä äärimmäisen rasittavia katsoa. Ja kun olisi pelikuvaa tarjolla niin sitä herutetaan Game Play -videolla kerralla just ja just kahden sekunnin ajan ja sen jälkeen oli taas dramaattinen leikkaus välivideoon tai johonkin muuhun roskaan. Tyyli on minun silmissäni yhtä tyylikästä kun kymmenen vuoden takaiset Microsoftin E3 tilaisuudet missä amerikkalaiseen pressavaalien tyyliin faneja/työntekijöitä oli raahattu puhujan taakse aplodeeraamaan merkityissä väleissä vaikka ilmoitus olisi luokkaa ”meillä on latauskoodeja”. Wohooo \o/

Tämä yhdistettynä pelien alkujen ylipitkiin tutoriaaleihin (esim. EA:n Need for Speedit ovat ensimmäisen tunnin ajan pelaamiskelvotonta tuubaa), niin terve vaan EA.

Tuosta ”Game play” -videosta ei nyt saanut Erkkikään selvää muutoin kuin, että potentiaalia on, mutta tuo sama ääni tulee selittämään yksinpelin ensimmäisessä tehtävässä ”mene tänne, tee näin, valitse tästä, ja sitten tuonne, vaihda tuosta...” kun oma sormi hakee nappia miten tästä selittämisestä pääsee pois ja suoraan asiaan.

Todellista Game Play kuvaa odotellessa...
 

Fabre#4

Well-Known Member
Näytti ihan hyvältä, mutta tämä peli ei Star Wars-leimasta huolimatta ole meikäläistä varten. Lentotaistelut kuuluvat tärkeänä osana Star Wars-universumiin, mutta itseä ne eivät pelimuodossa ole koskaan sytyttäneet. En välittänyt niistä Battlefront 2:ssakaan oikeastaan ollenkaan. Single player tehtävät tuli pelattua läpi ja muutaman kerran onlinessa kokeiltua sekä todettua, ettei ole itseä varten. X-Wing sekä Imperiumin eri versiot Tie Fightereista ovat toki ikonisia ja hienoja, ei siinä mitään.

Hyvä kuitenkin, että lentotaisteluiden ystäville julkaistaan tällainen peli, ei se minulta pois ole :) Jää vaan itseltä välistä, vaikka onkin Star Wars. Jään odottelemaan Fallen Orderin jatkoa sekä toivomaan, että se KotORin Star Wars rpg-perillinen saataisiin vielä joskus pelattavaksi. Ajatella 100 tunnin roolipelieeposta Kaukaisessa Galaksissa, Kauan Sitten, nykypäivän laitteilla...
 

Waide_8

Member
Jackfragsin ensivaikutelma pelistä. Onneksi hänen odotukset eivät käyneet toteen ja peli on juuri sitä mitä itse olen odottanut. Ennakkotilattu.

 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tällä haavaa eivät lupaa parempia versioita seuraavan sukupolven konsoleille. Taaksepäinyhteensopivuuden turvin pelit kuitenkin jatkuvat.

 

kauha75

Active Member
Noniin tässäpä onkin sitten mitä odotella, SW fanina varmasti kolahtaa itselle ja VR tuonee tähän hyvän lisämausteen. Muistan vieläkin miten tie fighter vei aikoinaan mennessään ja vaikuttaisi että ollaan menty siinä suhteessa parempaan suuntaan eli paluuta vanhaan uudemmalla teknologialla.
Pakotettu ohjaamo kamera kerrassaan loistava ratkaisu, tietty VR pelaajat saanee tästä vähän etua.
Pelin hintakin on asiallinen tietenkin varauksella että miten paljon on sisältöä pelissä, itse luulen että kampanjan lisäksi tuo fleet pelimuoto on se oma juttu.
Nyt vain kärvistellään lokakuun alkuun että päästään lentelemään :)
 
Ylös Bottom