Starlink: Battle for Atlas

JTahti

Well-Known Member
  • Avaruushiekkalaatikkopeli
  • Switch, PS4, XB1: 16.10.2018
  • Switch versiossa pääsee pelaamaan Starfoxilla
  • Lelut eloon sisältöä (vapaaehtoinen)
  • Konsolifin pelisivu
Nintendo Lifen arvostelussa puhuttiin, että tämä on kuin No Mans Sky, mutta paljon parempi. Noitten muovialusten kanssa ei tarvi leikkiä mitä on näkynyt trailerissa jos ostaa digiversion. Switch versiossa pääsee pelaamaan Star Foxilla.
 

pelle

Well-Known Member
Myöskään fyysisen version kanssa ei tarvitse vaihdella leluja ellei halua. Jos peliä alkaa pelaamaan ilman sitä ohjain mountia johon kaikki kiinnitetään niin kaikki vaihdot tehdään valikoiden kautta.
 

pelle

Well-Known Member
Omat mietteet pelistä.
Mikään ubisoftin peli ei ole niin itseääntoistava kuin tämä, mutta silti tätä oli hauska pelata.
Varmaan sattui juuri oikeaan saumaan kun edellinen pelattu peli oli rdr 2 jossa pelkkä ratsastus paikasta toiseen vei yhteensä tunteja läpipeluun aikana ja tässä voi nopeasti suihkia aluksella paikasta toiseen.
Easy tasolla tämä on myös ns. voima fantasia jonka myötä vihut tippuu nopeasti ja pelaaminen on vauhdikasta.

 

JTahti

Well-Known Member
Mikään ubisoftin peli ei ole niin itseääntoistava kuin tämä, mutta silti tätä oli hauska pelata.
Pelit-lehden arvostelussa puhuttiin aika pahasti tuosta itseääntoistavuudesta. Ei tämä näytä oikein hyvältä. Taidan skippaa tämän.
 

pelle

Well-Known Member
Kaikkea ei ole pakko tehdä ja tosiaan helpoimmalla vaikeustasolla meno on niin sujuvaa ja nopeaa, että itse en tuohon kylästynyt. Paljon toki jäi tekemättä, koska pelasin juuri niin paljon kuin mielekkäältä tuntui.
Fyysinen versio maksaa cdonissa enää 29.95e ja fox sekä arwing näyttää hyllyssä varsin hyvältä.
 

Liitetiedostot

pelle

Well-Known Member
Gigantissa olisi kaikkien konsolien versiot nyt 19.95e.
Switch versiohan tulee myös saamaan uutta starfox sisältöä ja peli on myös saanut jo aiemmin päivityksen joka lisäsi photo moden sekä uusia vihollisia ja uutta tekemistä.
Itse heitin äsken gigantsita pari alus pakettia tilaukseen kun nekin oli vain 13e / kpl. Normaalistihan nuo maksaa 29e joka on kyllä ihan liikaa varsinkin kun tuo arwing on ainoa joka tulee pidettyä hyllyssä koristeena.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Itsekin ostin BR lelujen konkurssimyynnistä tämän pelin Xbox-version. Pikkuisen rapea kaksikymppiä jäi hintaa. Vielä on peli testaamatta, kun pelattavaa on aivan älyttömästi, mutta aluksineen päivinään tuo 20e tuntuu aika soppelilta hinnalta.
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Tuon originaalin ja etenkin tulevan Star Fox -sisällön takia hitusen kiinnostaisi kyllä. En toisaalta etsi uutta pelattavaa kyllä, niin ehkei tule tähän tartuttua. Mutta on tuo hienoa silti, että Star Fox- ja Star Wolf -tiimit saavat jonnin verran rakkautta. Jos sitä joskus saadaan ihan oikea SF-peli.
 
Ylös Bottom