Starlink: Battle for Atlas

JTahti

Well-Known Member
  • Avaruushiekkalaatikkopeli
  • Switch, PS4, XB1: 16.10.2018
  • Switch versiossa pääsee pelaamaan Starfoxilla
  • Lelut eloon sisältöä (vapaaehtoinen)
  • Konsolifin pelisivu
Nintendo Lifen arvostelussa puhuttiin, että tämä on kuin No Mans Sky, mutta paljon parempi. Noitten muovialusten kanssa ei tarvi leikkiä mitä on näkynyt trailerissa jos ostaa digiversion. Switch versiossa pääsee pelaamaan Star Foxilla.
 

pelle

Well-Known Member
Myöskään fyysisen version kanssa ei tarvitse vaihdella leluja ellei halua. Jos peliä alkaa pelaamaan ilman sitä ohjain mountia johon kaikki kiinnitetään niin kaikki vaihdot tehdään valikoiden kautta.
 

pelle

Well-Known Member
Omat mietteet pelistä.
Mikään ubisoftin peli ei ole niin itseääntoistava kuin tämä, mutta silti tätä oli hauska pelata.
Varmaan sattui juuri oikeaan saumaan kun edellinen pelattu peli oli rdr 2 jossa pelkkä ratsastus paikasta toiseen vei yhteensä tunteja läpipeluun aikana ja tässä voi nopeasti suihkia aluksella paikasta toiseen.
Easy tasolla tämä on myös ns. voima fantasia jonka myötä vihut tippuu nopeasti ja pelaaminen on vauhdikasta.

 

JTahti

Well-Known Member
Mikään ubisoftin peli ei ole niin itseääntoistava kuin tämä, mutta silti tätä oli hauska pelata.
Pelit-lehden arvostelussa puhuttiin aika pahasti tuosta itseääntoistavuudesta. Ei tämä näytä oikein hyvältä. Taidan skippaa tämän.
 

pelle

Well-Known Member
Kaikkea ei ole pakko tehdä ja tosiaan helpoimmalla vaikeustasolla meno on niin sujuvaa ja nopeaa, että itse en tuohon kylästynyt. Paljon toki jäi tekemättä, koska pelasin juuri niin paljon kuin mielekkäältä tuntui.
Fyysinen versio maksaa cdonissa enää 29.95e ja fox sekä arwing näyttää hyllyssä varsin hyvältä.
 

Liitetiedostot

pelle

Well-Known Member
Gigantissa olisi kaikkien konsolien versiot nyt 19.95e.
Switch versiohan tulee myös saamaan uutta starfox sisältöä ja peli on myös saanut jo aiemmin päivityksen joka lisäsi photo moden sekä uusia vihollisia ja uutta tekemistä.
Itse heitin äsken gigantsita pari alus pakettia tilaukseen kun nekin oli vain 13e / kpl. Normaalistihan nuo maksaa 29e joka on kyllä ihan liikaa varsinkin kun tuo arwing on ainoa joka tulee pidettyä hyllyssä koristeena.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Itsekin ostin BR lelujen konkurssimyynnistä tämän pelin Xbox-version. Pikkuisen rapea kaksikymppiä jäi hintaa. Vielä on peli testaamatta, kun pelattavaa on aivan älyttömästi, mutta aluksineen päivinään tuo 20e tuntuu aika soppelilta hinnalta.
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Tuon originaalin ja etenkin tulevan Star Fox -sisällön takia hitusen kiinnostaisi kyllä. En toisaalta etsi uutta pelattavaa kyllä, niin ehkei tule tähän tartuttua. Mutta on tuo hienoa silti, että Star Fox- ja Star Wolf -tiimit saavat jonnin verran rakkautta. Jos sitä joskus saadaan ihan oikea SF-peli.
 

pelle

Well-Known Member
Hyviä uutisia ja huonoja uutisia.
Ilmainen crimson moon päivitys tulee 30.4 ja lisää aluksilla ajettavia kisoja sekä ainakin ilmeisesti jonkinlaisen taisteluareenan.
Huonona uutisena switchille tuleva star fox lisäri onkin maksullinen ja ainakin jenkeissä maksaa 12$

 

pelle

Well-Known Member
Kylläpäs tämä nyt koukuttaa. Marraskuussa tuli pelattua yli 25 tuntia ja laitettua peli hyllyyn odottamaan jos joskus jaksaa koluta planeetat loppuun.
No se hetki koitti muutama päivä ennen tuon lisärin julkaisua ja tuli kaikki vedettyä 100% läpi ja tietenkin tuo crimson moon ja starfox tehtävät myös.
Nyt on kellossa 57 tuntia, mutta tuntui, että olisi voinut vielä pari planeettaa pelata lisää.

Onneksi apu on lähellä joten ei muuta kuin kortti kouraan ja eshoppiin ostamaan uusi hahmo+alus ja asepaketti ja ei muuta kuin uusi tallennus ja koko peli uudestaan alusta. Nyt on tuolla profiililla pelattu 11 tuntia ja äsken heitin vielä xbox one version cdonista tulemaan kun maksoi vain 16e ja se näyttää niin julmetusti paremmalta mitä switch versio. Ellei sitä muuten enää jaksa pelata niin ainakin photo modessa saa parempia kuvia.

Tuo crimson moon lisäri oli varsin jees. Kilparatoja on neljä, areenalla on myös kolme eri kategoriaa ja gauntlet jossa pelataan kaikki putkeen. Kaikesta tuohon lisäriin liittyvästä saadaan uutta valuuttaa jolla voi ostaa uusia maalauksia aluksiin.
Lisäksi löytyy parikin tehtävä sarjaa joista toisessa ratkotaan tuossa trailerillakin vilahtavia "kiekonpyöritys" pulmia ja toisessa lähdetään pyydystämään etsintäkuulutettuja tyyppejä ja tuota varten saadaan myös vetosäteen tapainen grappler jolla nuo napataan kiinni.
Kaiken tekemiseen saa kulumaan varmaan ainakin 3-4 tuntia ja hommat oli ainakin erilaisia peruspeliin verrattuna.

Valitettavasti samaa ei voi sanoa starfox sisällöstä joka maksaa 12e. Siinä tulee neljä tehtävää jotka vetää läpi tunnissa joten jos ei ole varma, että tulee Peppyllä, Slippylla ja Falcolla pelaamaan paljon niin kannattaa jättää ostamatta.
Onneksi itselle tuli halu aloittaa peli uudestaan joten olen pelannut Peppylla enemmän mitä juuri ostetulla Chasella joka tuli pulse aluspaketissa.
Peppyn kilpi on vaan niin hemmetin hyvä, koska se heijastaa vihollisten ammukset takaisin. Lisäksi olen nyt käyttänyt vain arwingin omia lasereita joka tuo myös vaihtelua.
 

pelle

Well-Known Member
Boxilla on vielä 15. päivään asti collection 1 paketti tarjouksessa 28e hintaan. Tuossa tulee kaikki ekan aallon aseet, pilotit ja alukset.
Päätin ostaa itsekin vaikka mulla olikin jo melkein kaikki switchille. Puuttui enää piloteista Eli ja Levi sekä lance aluspaketti jossa tulee Hunter ja yksi ase.
Nuo kuitenkin olisi maksanut erikseen ostettuna 23e joten sama heittää se vitonen lisää ja ostaa kaikki boxille.

Eilen tuli boxi versio korkattua ja onhan se selvästi paremman näköinen mitä switchilla, mutta se nyt ei ole mikään yllätys.
Se kyllä oli yllätys, että boxi versiosta saa ääninäyttelyn japaniksi ja samalla voi pitää enkku (tai vaikka suomi) tekstit.
Tykästyin tuohon kun etsin tubesta xbox one x matskua ja tuohan sekin hieman tuoreutta peliin ja lisäksi Levi ei ole enää ärsyttävä niiden hashtag yo bro huutojensa kanssa.
 
Ylös Bottom