Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Suorat lähetykset Twitchissä

Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Testataan. 5 ja 7 -vuotiaan pelaavat LEGO Marvel Super Heroesia kaksin. Editoin viestiä kun lopettelevat.


http://www.twitch.tv/xshavafin

Edit: Lähetys lopetettu.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Olisiko porukalla kiinnostusta katsella huomenissa (ke 8.1.) Let's Play -streamia Resogunista (esim. 18->)? Voisin kertoilla omia vinkkejä/taktiikoita pistesaldon kerrytykseen sen sijaan, että varsinaisesti yrittäisin tehdä ennätystä (koska silloin en pystyisi puhumaan). Toki voin päätteeksi yrittää myös uusia ennätystäni master-tasolla, jos sille on kiinnostusta.

Vähän vähissä tuppaavat olemaan uuden sukupolven pelit, joten täytyy striimailla niistä, mistä itse tykkää pelata. :)

edit: toinen vaihtoehto on esitellä Battlefield 4:n China Rising -laajennuksen kenttiä.
edit2: Tai Don't Starvea, kun se kerta huomenna julkaistaan.
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Streamit pyörimään vain. Kyllä niitä seurattua tulee.

Robbaz ja JackFrags nyt ainakin.
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Tänään voisin näyttää suorana, kuinka aikuinen mies paskoo housuihinsa. Eli laitetaan 18:00 eteenpäin pyörimään tänään julkaistavasta Outlastista Let's Play -videota. En ole itse peliä aiemmin pelannut, joten yhtä nyyppänä lähdetään matkaan kuin mahdollisesti kanssaseuraajatkin.
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Tänään sain haltuuni odottamani Wasteland 2:n Early Access -koodin. Ajattelin viikonloppuna pistää striimit päälle, todennäköisesti joko perjantaina tai lauantaina, mutta kerron tarkemmat detaljit lähempänä.

Kyseessä siis Falloutin tekijiden uusi Kickstarter-projekti, joka on jatkoa varsinaisten Falloutien esiosalle, Wastelandille.

http://www.twitch.tv/pjorkkis
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Tää on aivan helvetin mahtava streami: http://www.twitch.tv/twitchplayspokemon

Joku on viritelly GB-emulaattorin niin että se ottaa Twitchin chätistä kaikki komennot. Eli siis Twitchin chatti pelaa tuolla kanavalla Pokemon Red/Blueta. Kaksi gym leaderiä vissiin nurin ja yksi päivä ja 12 tuntia pelaamista takana.
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Viikonloppu oli, meni ja minulla oli odottamattomia suunnitelman muutoksia. Tänään aloittelen kuitenkin tuossa puolisen tunnin päästä (18:00) viikonlopuksi lupaamani striimin Wasteland 2:ta. Pistän pyörimään alusta lähtien, joten liittykää matkaan, jos on kiinnostusta.

http://www.twitch.tv/pjorkkis
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Illan striimi: http://www.ustream.tv/channel/グラドル鍋

iP0Iy62IjB6R.gif
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Se on hyvä että Ps4 viimein julkaistiin Japanissa, jotta nähdään jotain näin hienoa settiä.
Ottakaapa oppia kfiniläiset tuosta striimistä, tuolla tavalla saa niitä katsojia. Nonni kuka ostaa ekana koulu/"maid" vaatteita ja pistää streamin pystyyn :p
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Torstaina klo. 19.00-> tulossa streamia Dead Nation Apocalypse Editionista. Co-Op jos joku klaanikavereista tulee pelaan, muuten solona, molemmat facecamilla ja uudella, interaktiivisella Streaming+ -pelimoodilla, jossa katsojat voivat päättää tulevista tapahtumista.

Streamia tulee jo myös mahdollisesti keskiviikkona, riippuen siitä, mihin aikaan store päivittyy. Itellä on illasta menoa niin ei välttämättä kerkiä.

http://www.twitch.tv/st1fu
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Kai sitä tännekkin voi mainostaa, eli satunnaisesti tulee pelailtua erilaisia pelejä aina sillon kuin huvittaa. Nyt menossa Devil May Cry 4, Devil Hunter vaikeustasolla. Peli ei mitenkään uusi tuttavuus minulle ole, vaan kahdesti se tullut jo pelattua läpi.

http://www.twitch.tv/anthraxi
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Diablo 3, alusta asti. Hahmon luonti parhaillaan menossa ja löytyy Twitchistä nimellä Ellun bileet. Pääosin pysyn hiljaa, mutta joskus saattaa jotain spontaania päästä suusta.

Laatu: paras (ei kuitenkaan HD)
Peliaika: ainakin klo 21 asti, todennäköisesti pitempään
Pelityyli: kaikki paikat tutkitaan, mihinkään ei ole kiire. Jos samat alueet toistuvat, niin ota vaikka jotain hyvää lukemista vierelle. Jos eteen tulee jokin hankala vastus, niin sitä yritetään tappaa vaikka 50 kertaa, kunnes se kuolee pois ei käännytä!

Tervetuloa katsomaan.
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Aika jännä miten toisten striimien seuraaminen voi paikata pelaamisen nälkää täältä kesämökiltä. Tabletin Twitch-sovellus on ollut kovalla käytöllä kun ulkona ei juuri muuten piipahdeta kuin autolle ja takaisin. Kiitos sadekelien.

Kotipuolessa kanava on ajanut entisten pelidemojen asiaa. Ostopäätös voidaan tehdä striimin perusteella. Viimeksi näin kävi Diablo 3:n kohdalla. Toki taustalla on jo aikaisempaa Jaakobin painia Youtuben ja tekstin kanssa. Suoran pelihetken todistaminen oli se viimeinen silaus siihen päälle. Juu, tämän otan.

Ei ihme, jos rahamiehet ovat huomanneet saman. Tällä viikolla on uutisoitu Amazonin ostaneen Twitchin miljardilla dollarilla. Kun kaupallinen pelimedia ei ehdi käymään kattavasti koko pelikirjoa, jää tilaa tälläisille jokapojan/tytön pelikanaville.
 
Ylös Bottom