Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Suorat lähetykset Twitchissä

Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Tuo on kyllä totta. Itsekin kattelin Titanfallin julkaisun aikaan striimejä siitä, se sai mut tilaamaan Xonen itsellekin pelin kera. Nykyään tv-kanavia selatessa, jos sieltä ei tule mitään mitä edes taustahölinäksi kelpuutaisin, niin usein sitten avaan siihen jonkun striimin pyörimään.

Lomalla ja muualla jossa ei itse pelaamaan pääse saatan kans kännykän tai tabletin kautta seurailla. Ja onhan tuota tullut nyt muutaman kerran itsekin pistettyä omaa pelaamista sinne, jos joku haluu mun koheltamista katella.
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Meikäläistä harmittaa kun en kykene streamaamaan hyvänlaatuista pelikuvaa PS4:llä Twitchiin. Onko kaistan nopeus se kaikkeista tärkein juttu jotta saa hyvää livekuvaa ulos itse pelaamista haittamaatta? Vai olisiko kenties joitain muita apukeinoja kelpo kuvanlaadun lähettämiseksi? Nyt streamaus onnistuu vain heikoimmalla laadulla, niin ettei pelaaminen töki/pätki. Netin nopeus 24mb/1mb (Sonera Viihde).
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Kyllä se tuo uppi nopeus on mikä ratkaisee. Oli kanssa 8/1M adsl yhteys ja ihan kauheeta kuraa oli kuvanlaatu lähetyksissä. Vaihdoin 4G yhteyden jossa noin 40M ulospäin nopeus niin heti saa parempaa laatua.
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Laitetaas tännekkin jos raid/loottaaminen kiinnostaa Destinyssä.

Peli: Destiny
Pelimuoto: Vault of Glass Raid
Aika: tänään 21:30
Vaikeustaso: normal lvl 26. Tarkoituksena hakea kaikki tällä hetkellä tiedossa olevat VoG:n
viisi
loot-laatikkoa.
Kanava: http://www.twitch.tv/ahmapsn
Upload 5 mt, kuvanlaatu "Hyvä".

Jokainen väh. 3 x jo pelannut VoGin normalilla mutta kaikkia laatikoita ei olla saatu.

Pelaajat konsolifinistä ja oldgamerssociety.org:sta tuttuja: Jorinator, MicFIn, omieR, zz32t, Juhako sekä Ahma.
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Noniin pääsin minäkin tunkeutumaan streamauksen maailmaan ja ihan mukavaahan tämä on!

http://www.twitch.tv/kiraih
Siitäpä kanavaan linkkiä kiinnostuneille.

Ropeja, autopelejä ja muuta häröilyä tulee streamattua omaksi ilokseni. Yleensä mikin kanssa. Joskus kaverin säestämänä (anteeksi tästä). Kamera tulossa myöhemmin kuvioihin.

Tänään iltasella esimerkiksi lähdössä The Last of Us - läpipeluu käyntiin. Myös GTA Onlinea tulee streamattua ehkä illemmalla. Osallistukaa chattiin ja liittykää vaikka peleihin!
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Ompas vanha ketju mutta laitetaas nyt omakin striimi tänne: www.twitch.tv/uggofin
Viikonloppuisin tulee yleensä kännistriimejä ja viikolla muuten vaan hölmöilyä.

Pelit:
CoD BO3
NHL16
Rainbow6siege

Kamera ja mikki aina mukana.
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Jos kiinnostaa tulla katselemaan kuinka sählätään Dirt Rally liigassa niin noin klo 13:00 pyrin aloittamaan oman kuukausikisan ajon, viimeistään varttia yli :)

Mikkiä ei ole käytössä, kun pitää yrittää keskittyä ajamiseen :D mutta viesteihin vastataan aina valikoissa/uusinnoissa :)

Ja striimihän löytyy osoitteesta https://www.twitch.tv/vrmx42
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Sähläsin jotenkin Twitch lähetyksen aikana niin, että en enää saa sitä chattiä nykyviin millään enkä mistään mikä on lähetyksen aikana siellä oikeassa reunassa. Olen kirjautunut ulos ja sisään ja kokeillut kaikki asetukset jokapaikasta. kai se pitää rekisteröidä uus twitch tili kohta jos sitä chattiä ei mistään mukamas saa takaisin. Kyllä kyrsii!

EDIT: Sain ongelman ratkaistua!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

https://www.twitch.tv/samueem

Rocket league streamia, tarkoituksena pelailla 1v1 pelejä. Vaihdoin eilen näppäimiä joten harjoitusta unrankedissa. Mahdollisesti ranked pelejä myös, tasona shooting star. :)
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Twitchissä taas, tällä kertaa solo 3 pelejä nyt ainakin. Alkanut tottua uusiin näppäimiin ja pelitkin sitämyöten sujumaan.
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

Laitetaan tänne oma twitch kanava eli www.twitch.tv/madonizer

Aika paljon kaikenlaista tulee striimailtua, mutta viime aikoina eniten tullut striimailtua Titanfall 2 sekä Overwatchia.
Ei nyt joka päivä tuu striimailtua mutta kumminkin monta kertaa viikossa, mitä nyt töitten ja opiskelujen jälkeen ehtii ja jaksaa.
 
Vastaus: Suorat lähetykset Twitchissä

https://www.twitch.tv/nisupulla

Testasin hieman tuota suoratoistoa Twitchin kautta maailmalle. Jostain syystä toiselta kanavalta vuotaa välillä pelaajien välistä keskustelua ja peliääniä? Onko muilla vastaavaa bugia ilmennyt?

Muuten nyyppänä liikenteessä. Upload-kaistani on luokkaa 6-9 Mbps, jonka pitäisi riittää 720p tasoisen kuvan siirtoon. Nostin softassa bitraten tavoitteen sinne tasolle 3000. Mitä suosittelette?

Lähteenä on Nintendo Switch. Vuotoa tapahtuu neljän minuutin ajan, alkaen kohdasta 1.20:

 
Ylös Bottom