Taaksepäin yhteensopivuus - pelaa Xbox 360:n parhaat pelit Xbox Onella

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
#62
Tuli pelattua viime viikolla taas yksi Xbox 360:n unohdettu helmi läpi taaksepäin yhteensopivuuden ansiosta.

Spec Ops: The Line

Ensikatsomisella kyseessä on hyvin perinteinen kolmannen persoonan räiskintä. Ammuskellaan suojan takaa erilaisilla aseilla ja jaellaan kevyitä "hyökkää" ja "tainnuta" komentoja kahdelle mukana kulkevalle tiimikaverille. Ei mitään uutta auringon alla. Pelistä mielenkiintoisen tekee miljöö ja tapahtumien vähitellen auetessa myös tarina. Hiekkamyrskyn runtelema Dubai on varsin vaikuttava näky ja hiekka näytteleekin roolia myös pelattavuudessa. Hiekkaan hautautuneiden pilvenpiirtäjien sisällä taistellessa tulee tilanteita, joissa ikkunat voi ampua rikki päästäen hiekkamassan sisään ja hukuttaen näin pahaa aavistamattomat viholliset. Yllättäen iskevä hiekkamyrsky tiputtaa taas näkyvyyden lähes nollaan.

Tapahtumat käynnistyvät kun pelaaja lähetetään pelastamaan puoli vuotta sitten hiekkamyrskyyn kadonnutta joukkuetta Dubain raunioista. Perinteinen pelastustehtävä äityy täydeksi sotimiseksi, kun vaikuttaakin siltä ettei joukkue halua tulla pelastetuksi. ja jotain muutakin porukkaa on ehkä pesiytynyt Dubain raunioihin. Entäs siviilit? Kuka heidät pelastaa?

Spec Ops: The Line ei ole siloiteltu PG13 tarina vaan pikemminkin brutaali katselmus nykypäivän sodan kauhuista. Niin fyysisestä kuin henkisestä turmelluksesta. Pelaajan ja sitä kautta päähahmo kapteeni Walkerin moraalia kyseenalaistetaan muutamaan kertaan valinnoilla, joissa ei ole hyviä vaihtoehtoja.

Jos Spec Ops: The Line jäi viime sukupolvessa pelaamatta, suosittelen katsastamaan sen nyt. Pelattavuudeltaan varsin perinteinen, mutta tarinaltaan sykähdyttävä ja ajatuksia herättävä. Pelin juonikuvioista on hankala puhua paljastamatta liikaa. Sen kuitenkin sanon, että jos tätä lähdette pelaamaan, niin pelatkaa loppuun ja älkää häipykö ruudun äärestä lopputekstien jälkeenkään.
 

Gimble

Well-Known Member
#65
Viime viikolla tuli venttiilikaupalla Valvea taaksepäin yhteensopivien listoille. Kaikki pelit vieläpä Xbox One X ehostuksin. Tämä nostaa taaksepäin yhteensopivien Xbox One X Enhanced -pelien määrän 21 kappaleeseen.

Uudet taaksepäin yhteensopivat Xbox 360 -pelit:
The Orange Box
Portal: Still Alive
Left 4 Dead
Left 4 Dead 2
Oivoi niin paljon tekisi mieli ostaa takaisin ja mennä Half Life 2 läpi uudelleen.

Vieläköhän Team Fortressissa on vielä mähinää moninpeli puolella?

Portal on kyllä nami, jos joku ei ole sitä vielä jostain syystä pelannut ja tykkää ratkaista pulmia nyt on aika paikolle_varsinkin jos löytyy Xbox One X! Sen jälkeen sitten Portal 2 perään, sekin on 4K käsitelty. Mieleenpainuvia kokemuksia oli molemmat ja muutama aika pirun vaikee kenttä!
 

Lebe80

Active Member
#66
Portal on kyllä nami, jos joku ei ole sitä vielä jostain syystä pelannut ja tykkää ratkaista pulmia nyt on aika paikolle_varsinkin jos löytyy Xbox One X! Sen jälkeen sitten Portal 2 perään, sekin on 4K käsitelty. Mieleenpainuvia kokemuksia oli molemmat ja muutama aika pirun vaikee kenttä!
Portal (1) oli kyllä mahtava tuotos tullessaan. Peli muuttui siinä ~puolenvälin jälkeen yllättäen ja mikä piristi peliä suuresti. Tykkäsin suuresti! Samoin Portal 2 oli ihan mahtava paketti, vaikkei niin yllättävä.
 

pelle

Well-Known Member
#68
Tuli eilen tsekattua jo vanha digital foundryn ssx 3 pätkä ja tuohan näyttää hemmetin hyvältä x:llä.
Oli sopivasti vielä tänään alennuksessa ja hintaa 3.29e kultajäsenille. Muille maksaa euron enemmän. Pakko se tuolla hinnalla oli ottaa vaikka pelaaminen varmasti on tuskaista, koska orkkis boxilla ei ollut neljää olkanappia.
Helposti paras ssx jota tuli ps2:lla pelattua kohtuu paljon.

 
Ylös Bottom