Team Sonic Racing

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Kiinnostais, katsotaan eka mitä Crash tarjoaa ja kummassa on enemmän sisältöä. Edelliset Sonic Racingit on olleet hyviä.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Pelissä on todella kattava tarina mode joka sisältää myös lukemattomia ei kilpa-ajo haasteita, joita ei muissa tämän tyyppisissä peleissä ole ja sen 100% läpäisy kestää useita tunteja. Tämän jälkeen voi siirtyä online puolelle jossa on casual ja ranked modet, sekä team ja solo mahdollisuus. 21 rataa ,15 kuljettajaa sonic peleistä. Loistavat kustomointi mahdollisuudet joilla voi muokata autostaan sellaisen kuin haluaa, mikään ei ärsytä niin paljon kun oma suosikki hahmo ajaa kulkuneveuvolla jossa on ominaisuudet joita et halua ja tässä niitä voi muokata upgrade osilla joita saa sellasista lelu palleroista joita Shenmuessakin on, se on myös randomia joten pieni grindi on tiedossa jos haluaa suosikki autoonsa osat. Tiimi pohjainen ajelu myös tuo oman lisähaasteen ajamiseen kun pitää ottaa 2 muutakin kuskia huomioon, kokonaisuudessaan pelaajamäärä on noussut 10->12

Vaikka olin aluksi pettynyt siihen että on vain sonic hahmoja niin hahmokaarti on sen verran laaja että jokaiselle varmasti löytyy jotain, melko varmasti lähtee ostoon piakkoin.
 

kopolanpoika

Active Member
On kyllä huonoin mahdollinen julkaisuajankohta tällä pelillä. Jos olisi tullut tammikuu-maaliskuu taitteessa niin olisi mennyt Switchille hankintaan samantien ensimmäisen trailerin perusteella, mutta nyt kun CTR uudelleenjulkaisu on alle kuukauden päässä niin tämä peli ei herätä minkäänlaista kiinnostusta vaikka osa arvioista sanookin, että peli on ihan pelattava. CTR on melkoisessa kulttimaineessa ja aiheestakin, joten ennustan, että CTR rebootti syö melkoisen määrän tämän pelin potentiaalisia ostajia paskan julkaisuajankohdan vuoksi.
 

pelle

Well-Known Member
Gamexplainin arvostelu vakuutti meikäläisen joten tuli viime viikolla napattua prismasta mukaan. Hintaa kuitenkin vain se 39e.
Nyt tämä tietenkin on cdonissa tarjouksessa pleikkarille ja boxille 29.95e.

En kyllä olettanut, että heti seuraavalla viikolla tulee jo tuollainen tarjous.
 

pelle

Well-Known Member
Tavallaan hieman harmittaa, että ostin tämän one x:lle enkä switchille. Switch versio rullaa vain 30fps, mutta se pysyy siinä. Xbox one x vaihtelee pahimmillaan 45-60 fps ja se näyttää kamalalta nykimiseltä. Huomasin tuon jo ennen ostopäätöstä yhden tyypin videoissa, mutta ajattelin, että vika on siinä videossa eikä pelissä itsessään.
Toki silmäkarkkia one x versio tarjoaa eniten sillä peli on natiivi 4k. Toivottavasti päivityksellä sitten vaikka tiputtavat resoa jotta ruudunpäivitys saadaan pysymään tasaisena.

 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Joo ei oikeen mene mun kupoliin miksi sitä 4K pitää tavoitella ruudunpåivityksen kustannuksella, tiputtais 1800p ja olis varmaan huomattvasti parempi,. PRO versio on jonku 1500p ja pyörii paljon sulavemmin kuin X versio.
 

Juri

Active Member
Tätä on hakattu muutaman viikon ja on ollut todellakin hauskaa! En oikein ymmärrä kaikkea sitä negatiivisuutta mitä peli on saanut niskaansa. Toki pelissä on jotain pieniä ongelmia, suurin ehkä se kuminauhaeffekti, mutta ei tämä mikään mahdottomuus ole, koska tässähän pointtina on juurikin tuo mainittu tiimityöskentely. Pihjalta voi helposti vielä nousta, kiitos slibgshotin. Tiimisi ensimmäinen jättää aina jälkeensä "boostiraidan".

Pelissä on muuten aivan törkeän hyvä soundtrack! Arvatkaa olenko popittanut The Qemistsin Green Light Ridea.
 

pelle

Well-Known Member
Aluksi tämä oli varsin hauska, mutta nyt alkaa kutos chapterissa jo häviämään tekoälyn takia. On se hienoa kun itse olet ensimmäisenä ja heität joka hemmetin powerupin tiimikavereille niin silti toinen on lopulta yhdeksäs ja toinen yhdestoista. Tämä siis normalilla. Yhden neljän kisan gp:n saanut myös aloittaa uudestaan noiden idioottien takia.

Lisäksi boxin versio on paljon pahempi kuin tuo digital foundryn video antaa olettaa sillä tuossa testissä ei edes ole ne pahimmat ruudunpäivitys ongelmat. Täysin juosten kustu versio.
 
Ylös Bottom