Teknistä hienosäätöä

jryi

Vastaava päätoimittaja, teknoniilo
Ylläpitäjä
Tässä nyt parin vuoden ajan kokeiltiin, miten toimisi, jos sivuston sisäänrakennetun kommenttijärjestelmän sijaan käytettäisiinkin Facebook-kommentointia sisältöjen yhteydessä. Eihän se kauhean hyvin ole toiminut, joten todettiin toimituksen kesken, että palataan vanhaan. Jatkossa siis kommentointiin käytetään taas samoja tunnuksia kuin foorumilla.

Sellainen muutos tehtiin samalla, että kirjautumisten ei nyt ainakaan pitäisi erääntyä jatkuvasti. Eli kun kerran kirjautuu tuonne pääsivustolle, niin selain muistaa sen kunnes istunto nimenomaisesti suljetaan. Kaikki istunnot eri koneilla voi myös käydä päättämässä omalla profiilisivulla: https://www.konsolifin.net/user

Ilmoittelen tässä ketjussa jatkossakin, jos jotain mainitsemisen arvoista tapahtuu.
 
Mulla näkyy Firefoxilla etusivu jonain huoltotila moodilaisena. Foorumi on ok. Yritin laittaa unhoda tämä sivusto, jotta pääsee eroon pilaantuneista kekseistä, mutta vieläkin vaivaa. Safarilla näkyy etusivu ok.

edit1,
Käynnistin selaimen uudelleen niin nyt näkyy taas etusivu. Tätä viestiä kirjoittaessa konee sanoo jotain palvelinongelmasta, siitten tulee näytä uudet viestit ja sitten mun kirjoittama viesti tulee näkyviin.
 
Ylös Bottom