Tennispelit

Omenanraato

Well-Known Member
Pelin nimi: AO Tennis
Genre: Urheilu
Julkaisija: Big Ant Studios
Kehittäjä: Big Ant Studios
Julkaisu: 16.1.18
Alustat: Xbox One / PS4

Täysin lisensoitu Australian Avoimien osalta oleva AO Tennis tulossa tammikuussa. Myös pelaajat mallinnettu tarkasti yms.:
https://www.v2.fi/uutiset/pelit/27673/Australian-avoin-tennisturnaus-tuodaan-kotisohvalla-realistisempana-kuin-koskaan/?utm_source=highfi&utm_medium=rss&utm_campaign=generic


https://www.bigant.com/all-game-list/ao-tennis/


PRODUCT SUMMARY

AO Tennis is the most advanced tennis game ever produced. It combines fully licensed, photo realistic players with a decade’s worth of historical shot data that enhances their AI so that they play just like their real-life counterparts, right down to shot selection at any given point of time in a match. Comprehensive career, tournament and online play modes make this the most in-depth tennis game ever created, and sets a new standard for what a tennis game can offer fans.

PLAY THE AUSTRALIAN OPEN - AO Tennis is the officially licensed game of the Australian Open. Take the title in Singles, Doubles or Mixed Doubles.

LICENSED PLAYERS and STADIA - Dozens of fully licensed male and female players, including Rafael Nadal and Angelique Kerber in licensed tennis stadia such as Rod Laver Arena.

ARTIFICIAL INTELLIGENCE - Based on ten years of ball tracking data taken from Australian Open championship matches, players behave as they would in real life.

MOTION CAPTURE - Professional players have been 3D scanned and motion captured in order to bring the most authentic tennis game to date.

HARD COURT, CLAY OR GRASS - Play on your surface of choice, each has a distinct play style and presents different challenges.

CAREER MODE - Start out as a star, or work your way from the bottom, climbing through the rankings, all the way to #1 in the world.

PLAY ONLINE - Challenge the world and become the world champion from the comfort of your living room.

PLAYER CREATOR - Comprehensive player creator allowing you to create yourself or anyone else - bring your game to the world’s best!

CUSTOMISATION - Comprehensive Clothing, Stadium and Logo creators. Bring any element you want from the real world into the game for maximum customisation and authenticity.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Muutetaan tää koskemaan tennispelejä yleisesti, ei niitä tarjolla paljoa ole..

Jokaiselle alustalle, myös Switchille tulossa World Tour Tennis:

Vaikuttaa kyllä tuokin hyvältä.
 

Barca11910

Well-Known Member
Juu ihan hyvä idea kerätä kaikki samaan. Aika uskomatonta ettei Tenniksen kaltasesta lajista oo tullu nyky sukupolvelle vieläkään peliä...

Itekin oon pari vuotta pelannu tätä lajia. :)

StopSpin oli edellisellä sukupolvella kova peli ;)
 

Omenanraato

Well-Known Member
Top spin on lautta linjan aina ollut kova. PC:llä Roland Garros oli huikea aikanaan ja nämä kaksi selkeästi on samoilla linjoilla.
Erityisesti itseä kiinnostaa Switch versio.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Porukka haluaa pelata massiivisia moninpelejä. 2-4 hengen tennis ei ole kovin seksikäs laji jääkiekon, jalkapallon ja koripallon ympärillä.

Sama juttu se on esim Snookerin ja talvilajien kanssa. Erittäin suosittuja lajeja, mutta pelejä ei tehdä laisinkaan.
 

Gimble

Well-Known Member
Parhaimmat sofvapelit ikinä olleet Dreamcastilla Virtua Tennis 2 nelinpelinä. Em. peli on myös paras Tennispeli imo, en jostain syystä koskaan lämmennyt Top Spinneille niin kiihkeästi.

On näköjään peräti Xbox One X Enchanced 4K HDR, mutta eipä se kovin kummoseltä näyttänyt videoissa. Mutta ulkonäköä tärkeämpiä seikkoja ja ostopäätöksen kynnyskysymyksiä olisi:

1) Sohvanelinpeli kai onnistuu varmasti?
2) Nettipelin toimivuus sulavaa ja ilman perustavaa laatua olevia bugeja tai ongelmia.

Nuo täytyisi täyttyä jotta voisi tulla kauppaa, tosin on tässä kyllä muutakin pelattavaa nyt alla enemmän kuin lääkäri määrää...
 

Fabre#4

Well-Known Member
Top Spin-sarja oli/on vaikeampi ja realistisempi ja tykkäsin siitä puolesta sarjassa. Virtua Tenniksestäkin olen kahta osaa PS3:lla pelannut ja ne olivat omaan makuun liian simppeleitä ja arcademaisia. Tuntui, ettei niissä pystynyt edes lyömään palloa verkkoon.
 

Barca11910

Well-Known Member

Tämmöinen on myös tulossa keväällä: TENNIS WORLD TOUR. Näyttää pelkästään tuon Alpha pelikuvan perusteella enemmän tennikseltä kun tuo AO.

Tämä PSX on joku Sonyn oma tapahtuma? o_O
 
Itselläni on ps2-ajalta kokemusta TopSpinistä ja Roland Garrosista, molemmat pelit viihdyttäviä. Jäkinmäisessä komeat grafiikat ja arcademaisuus. Top Spin oli realistisempi, mutta vei hirveästi tallennutilaa muistikortilta.
 

Ac3way

Well-Known Member
http://nordic.ign.com/ao-tennis-ps4/9524/review/ao-tennis-review
https://www.gamespot.com/reviews/ao-tennis-review/1900-6416839/
AO Tenniskin on näköjään julkaistu ihan ajallaan ja siitä on arvostelujakin olemassa, valitettavasti peli on todella huono. Ei ihme, että pelistä ei ole hirveästi mitään näkynyt maailmalla. Onkohan sitä edes julkaistu Euroopassa tai Amerikassa?

Tennis World Tourin varaa jää omat odotukset. Luotto on kova sillä Top Spin-pelit olivat hyviä. Mikäli peli saapuu toukokuussa niin sitä ennen pitää PS4:lla pelata vielä Everybody's Tennistä (PS2-classic). Se on kuitenkin ihan hyvä tennispeli, vaikka sillä ikää jo onkin.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Gamespotin arvion videossa peli jopa näyttää todella tönköltä, vaikka itse ei tunne kontrolleja.
 

Barca11910

Well-Known Member
Juu pitää täälläkin odottaa sitä World Touria. Animaatio ei yksinkertaisesti saa noin nykiä enää vuonna 2018

Itse kun teen pelejä niin tiedän ;) olen myös tennistä pelannut joten siitäkin on omakohtaista kokemusta
 
http://nordic.ign.com/ao-tennis-ps4/9524/review/ao-tennis-review
https://www.gamespot.com/reviews/ao-tennis-review/1900-6416839/
AO Tenniskin on näköjään julkaistu ihan ajallaan ja siitä on arvostelujakin olemassa, valitettavasti peli on todella huono. Ei ihme, että pelistä ei ole hirveästi mitään näkynyt maailmalla. Onkohan sitä edes julkaistu Euroopassa tai Amerikassa?
AO Tennis julkaistiin Australian avoimia varten ja se on luultavimmin näkynyt pelin kehittämisessä. Euroopan julkaisusta ei ole virallista tietoa, vaikka lupailtiin sen tapahtuvan kevään aikana.

Mieleummin EA:n kaltainen iso pelitalo voisi tehdä näitäkin pelejä, se näkyisi laadukkaana toteutuksena.
 
Ylös Bottom