Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

The Last Of Us Part I - Sienipäät PS5:lle ja PC:lle

Tuon on hyvä asia että tähän on tuotu Last of Usin 2 helppokäyttötoiminnot, taitaa olla myös ensimmäinen isompi peli missä on ääniopastus, kertoja selostaa koko ajan mitä ruudulla tapahtuu. Kyllä tässä on tehty pinnan alla paljon töitä, jokainen sitten itse tietenkin päättää että ostaako tuolla julkaisuhinnalla.
 
Ensin oli 30, sitten 60 ja nyt 120.



Ilmeisesti myös 4K40fps mode löytyy. Hyvää duunia tekee ND teknillisellä puolella tässä genissä, kun Uncharted 4 ja The Lost Legacy päivitettiin pyörimään 120fps myöskin tuossa taannoin.
 
Ensin oli 30, sitten 60 ja nyt 120.



Ilmeisesti myös 4K40fps mode löytyy. Hyvää duunia tekee ND teknillisellä puolella tässä genissä, kun Uncharted 4 ja The Lost Legacy päivitettiin pyörimään 120fps myöskin tuossa taannoin.

Tuo 4k@40fps on kns kiva juttu VRR töllöjen omistajille. :)
 
Kyllä. Niinpä 4K@40 fps -tilassa ei VRR ole käytössä. Mutta 120 hertsin tilassa riittää tasainen 40 fps sulavaan liikkeeseen.
Aa se meneekin niinpäin, jotta tuo saadaan sulavan näköiseksi. No eniveis kiva juttu myös tuo tila. :)
 
Tulee paljon seurattua Hollow:in kanavaa tubessa. Tässä mies reagoi julkaisutraileriin ja päättää että seuraavaksi kanavalla tulee last of us maratooni, Last of us Part 1, Left behind dlc sekä Last of us Part 2. Peli kyllä alkaa kiinnostaa kokoajan enemmän ja enemmän vaikka tämän omistaakin jo PS3:lle sekä PS4:lle. Kolmas kerta toden sanoo :D
 
Huomenna tulee arviot. Klo 18

 
IGN arvio: 9/Amazing






Arvostelu Suomeksi: 9/10


 
Viimeksi muokattu:
Kyllähän se väsymys vähän arvioissa näkyy kun taitaa olla heikoin arvosteltu naughty dog peli jos ei lost legacya lasketa. Eräskin arvostelija sanoi että täysin turha remake, puolet sisällöstä ja täyteen hintaan ja silti antoi 8 joten kyllähän se pelin laatu näkyy.
 
Ottaen huomioon, että pelin sisältö oli jo tiedossa etukäteen, niin eipä noilla arvosteluilla muuten tee mitään muuten kuin katselee, että peli pyörii niin kuin vuoden 2022 PS5:n first party pelin kuuluukin. Ja kyllähän se peli pyörii mitä nyt Digital Foundryn 50 minuutin revikan nopeeta selasin läpi. Natiivi 1440 reso säilyttää FPS:n tasaisesti 60:ssä.
 
Ylös Bottom