Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

The Order: 1886 - Vanhoja poikia viiksekkäitä

Vastaus: The Order: 1886 [Hype]

Huhujen mukaan peli kestää vain n. 3 tuntia :/
Asiaa on puitu aiemmalla sivulla.

NeoGaffin puolella puhutaan reilusta 12 tunnista, eikä tässä ajassa pelaaja ole päässyt lopputeksteihin. Muutoinkin laskut ei täsmää 3 tunnin väitteen kanssa, kun ottaa huomioon chaptereiden määrän. Lisäksi pelkästään ensimmäinen luku kestää ~ tunnin. Mutta julkaisuun on vielä vajaa viikko aikaa, joten tuskin click bait kirjotelmat tähän jää :rolleyes:
 
Vastaus: The Order: 1886 [Hype]

Hups. Pahoittelut, en tiennyt että tästä oli jo keskustelua. Kunhan kampanja kestää sen 12-13 tuntia niin se riittää :cool:
 
Vastaus: The Order: 1886 [Hype]

Siinä mielessä mua ei haittaa putkijuoksut ja tiiviit paketit, joskus on jopa hauskempaa kun tarina viedään putkissa eteenpäin. Sekä pienet huoneen kokoiset alueet johon on lykätty jotain tekstiä ja pientä kerättävää. Kun se että peliä yritetään niiku joku väitti aikasemmin, pitkittää väkisin (Far Cry:t Watch_Dogs jne) kaiken maailman pikku höpöhöpö jutuilla joilla ei ole oikeestaa mitää muuta merkitystä kun saada väkisin aikaa kulutettua pelissä.

Toki huono vertaus kun mainitut pelit ovat aviommen maailman pelejä. Pointti on vaan se että joskus sitä nauttii vaan tarinaputkijuoksusta enemmän (jos se on hyvä) kun turhat häröilemiset. Esim muistan kuinka Uncharted pelit pystyy juoksee läpi myös siinä noin 5 tunnis easyllä, jos jättää kaiken maailman keräilyt ja ihmettelyt väliin. Mutta aikaa saa kulutettua paljon enemmän jos etsii roinaa ja ihastelee hieman maisemia.

Ihmettelen kuten jo sanoin, suuresti tätä peliä kohtaa pituudesta suuria kohuja saaneita huhuja. Niitä kun vielä paisutellaan ja nyt vedettiin rima vielä korkeemmalle tämän "vain 3 tuntia" huhun takia. Onkoha tässä nyt vielä jotain tulossa? Ensviikolla varmaa pelin pituudeksi sanotaan enää vain 35 minuuttia. Mitä tässä nyt pitäisi uskoa? Ei ainakaa näitä ihme huhuja.

Onhan Uncharted sekä TLOU pelitki yksinoikeuksia, eikä se niin paljon vihaa muistaakseni ole koskaan saanut, en usko että tässä nyt olisi joku XBOX/PC vihaajat liikkeellä, huhuja kun paisutellaan ympäriinsä, on paniikki valmiina jo ennen pelin julkaisua. Julkisuuttahan tämäkin on, ei vaan kauheen positiivista.
 
Vastaus: The Order: 1886 [Hype]

Nyt ei enää tarvitse turvautua pelkkiin huhupuheisiin, sillä monet ovat saaneet kopion pelistä ja osa on ehtinyt läpäistä kampanjan. Alla kattava yhteenveto vahvuuksista ja heikkouksista (ei spoilereita). Tekstin perusteella on turvallista todeta ettei kyseessä ole totaalinen pommi, vaikka ennakkopöhinä on ollut kaikkea muuta kuin positiivista. Toisaalta on turha odottaa TLOU tapaista messiaspeliä.


"Well here are my final impressions for the game, i'll review parts of the game in different categories , then the overall experience and summary.
I'll try to sum up everything as much as I can.

Graphics:
Technical marvel. True next-gen experience, on all fronts.
No loading times, super silky smooth frame rate (you all be surprised how smooth it is), no graphic glitches, amazing and consistent art all around.
A lot of times it's hard for you to grasp it's even a game running real time.
Black bars didn't really filled their job.
Making transitions back to gameplay already done better in games like MGS. They downgraded from the experience, from gameplay side and from art side.

Sound:
True 1886 era fitted music, amazing score and theme.
Voice acting is top notch all around.
Were moments I was surprised the developers added some of the sounds you usually don't hear while interacting with the environment.
The theme really works and sticks with you, other times though really good music kicks in but can be forgettable easily.

Menu and UI:
Menu is on the light side, something I like.
It's easy to navigate, and to understand and looks good.
Only thing that comes to mind on the bad side, is the weapon selection UI.
It's too big and centered in the middle of the screen, not very good while action is going.
No option to change button layouts is a big negative.

Pacing and story:
Starts really slow, the intro stays it's welcome way too much.
And on top of bad paced intro, it comes instead of good exposition that I felt lacking most of the game.
The story starts to pick up from late middle of the game, but when it does it grabs you so hard it makes you want to continue playing nonstop. Really emotional and good, something a lot of games having hard time to achieve.
Characters are really believable and make strong impact.
Sometimes the story kicks you to some places, which you wander what happened between the last cut scene to the next. I felt out of place when it happened, it felt unnatural to the flow of the game.
Sadly the game ends way too quick after the story really shines and makes you feel you deserved more.

Gameplay:
Odd design and gameplay decisions plague this game.
Basic cover and stealth mechanics makes a solid shooting encounters.
It also fails to explain in depth cover mechanics like camera bias (which is off by default) and corner cover switching, taking into account the game has a very long intro to introduce them.
You actually use some of the weapons once or twice the entire game. Made me wish I could use them more in the first time playing.
Setting up encounters in terms of level design and weapon placement can be better.
It's on par with KillZone SF right now.
QTE's in the game strike me as a failure from the gameplay design aspect for making better shooting encounters and "boos battles". Like Far Cry 3.

Overall:
Game is AAA with high production values, I don't think the negative outweighs the positive.
In a sense it's more of a journey, a really good and polished one we must endure till a sequel that will make good on gameplay without any black bars.
Is it worth the price of admission now? Yes.
There's nothing else like it on the market now, the wow factor is really big.
And if we put aside the wow factor, it's still a good polished story driven game with production values trough the roof.
Granted if you played uncharted or gears, there's a lot of room this game doesn't deliver, but overall it's something you can't allow yourself not to experience.


The Order 1886, is really a new mascot for SONY. Just not too shiny."


 
Vastaus: The Order: 1886 [Hype]

Monet tuolla Neogaf foorumilla puhuvat kyllä viidestä tunnista, joista suurin osa välianimaatiota. Jos näin on niin peli jää kyllä hyllyyn omalta osalta.
 
Vastaus: The Order: 1886 [Hype]

Eiköhän ensi viikolla tule varmaa tietoa kuinka kauan kampanja kestää, täältäkin foorumilta saa varmasti vahvistuksen kun embargo päättyy. Nyt vähän jäitä hattuun noiden huhujen kanssa.
 
Vastaus: The Order: 1886 [Hype]

Aikamoista menoa :D Oon kyllä yllättynyt jos oikeasti kunnolla pelatessa ei riitä pelattavaa kuin muutamaksi tunniksi, varsinkaan kun ei sisällä moninpeliä.

Muuten kyllä itseä kiinnostaa ja tulee varmaankin ostettua, kunhan nyt ei ihan parin tunnin rykäisy ole. No katsotaan.
 
Vastaus: The Order: 1886 [Hype]

Aikamoista menoa :D Oon kyllä yllättynyt jos oikeasti kunnolla pelatessa ei riitä pelattavaa kuin muutamaksi tunniksi.
Tosiaan aikamoista salkkarit viihdettä tämä on ollut. Tuntuu kuin oltaisiin palattu takaisin vuoteen 2008, jolloin MGS4 julkaistiin :D

Vaikea sanoa mitä tahoa tulisi uskoa. Toisaalta johan tässä WildLag kommentoi miten hänellä kesti pelata TLOU läpi 6-10 tunnissa. Sitä vastoin itsellä ensimmäinen läpipeluukerta oli vajaa 20 tuntia. Pelitapansa kullakin ja luultavasti Orderin pystyy kahlata läpi 5-12 tunnissa riippuen pelaajasta.
 
Vastaus: The Order: 1886 [Hype]

Kaksi oleellista seikkaa, johon on syytä tarttua.

1) Pelaaja ei ole pelannut peliä läpi
2) Pelaaja ei ole myöskään kuunnellut ainuttakaan audiologia, lukenut kirjeitä jne.

Siltä puuttuu vielä 2 chapteria, ja se on pelannut prologuen + 13 chapteria viidessä tunnissa eli varmaan joku 30min jäljellä.

Itse en myöskään jaksa hirveesti peleissä noteja kahlailla läpi. Luulen että toi on mulle varmaan joku 6h kokemus eli jää kyllä ostamatta paitsi alelaarista.
 
Vastaus: The Order: 1886 [Hype]

Varasin äsken Verkkokaupasta Limited editionin (Maksu noudon yhteydessä). Mikäli saa huonot arviot, niin jää noutamatta. :)
 
Vastaus: The Order: 1886 [Hype]

Kaksi oleellista seikkaa, johon on syytä tarttua.

1) Pelaaja ei ole pelannut peliä läpi
2) Pelaaja ei ole myöskään kuunnellut ainuttakaan audiologia, lukenut kirjeitä jne.

Ei niitä keräiltäviä kannata laskea mukaan pelin kestoon, sillä on väliä paljonko tarinallista pelattavaa peli antaa, ja jos Orderissa on sitä raporttien mukaan vain viideksi tunniksi niin onhan se nyt aika hävyttömän lyhyt.

Itse en myöskään jaksa tai ole ole kiinnostunut könyämää erilaisten kilkkeiden perässä, harvemmin ne tuo mitään peliin ja jos niillä yritetään räikeästi paikata pelin sisällön puutetta (esim AC-pelit joissa itse tarinaa on joku 10% ja loput 90% erilaisten sulkien, hattujen, sun muiden paskeiden perässä juoksemista) niin kyllä se vähän laittaa facepalmia tulemaan.

Kyllä mä tän varmasti joskus hankin, mutta en julkaisussa koska tässä ei ole cooppia tai mitään sellaista, pelkkä lyhyt tarina. Olkoot peli kuinka kaunis, en maksa siitä 70 euroa että katselen puolet peliajasta videota ja yhden neljänneksen painelen QTE kohtia läpi.
 
Vastaus: The Order: 1886 [Hype]

Niinpä, ja kun on tollanen ratajuoksu kyseessä niin ei siinä oo hirveesti tilaa tutkiskella pelimaailmaa, uskoisin et noi 5h arviot on kyllä ihan realistisia.
 
Vastaus: The Order: 1886 [Hype]

Tosiaan aikamoista salkkarit viihdettä tämä on ollut. Tuntuu kuin oltaisiin palattu takaisin vuoteen 2008, jolloin MGS4 julkaistiin :D

Vaikea sanoa mitä tahoa tulisi uskoa. Toisaalta johan tässä WildLag kommentoi miten hänellä kesti pelata TLOU läpi 6-10 tunnissa. Sitä vastoin itsellä ensimmäinen läpipeluukerta oli vajaa 20 tuntia. Pelitapansa kullakin ja luultavasti Orderin pystyy kahlata läpi 5-12 tunnissa riippuen pelaajasta.

Jos tän kesto olis samaa luokkaa, mitä meni itellä pelata TLOU niin olisin ihan tyytyväinen. Katsotaan nyt, viittis mistään muutamasta tunnista maksaa täyttä hintaa.
No perjantaihin on vielä aikaa :D
 
Ylös Bottom