Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä

DestiZ

Well-Known Member
Kyllä silti täytyy laittaa gamepassista testiin. Peli näytti ihan hauskalta.

aa niinjoo sehä tais tosiaan tulla sinne, kyllähän sitä sillon tulee ainakin testattua, sama jos Evil West tulee joskus gamepassiin niin sitäkin tulee testattua, kumpaakaan näistä ei näistä kumminkaan tulisi ostettua. mut joo testattua kyllä.
 

DestiZ

Well-Known Member
joo Itselle Tuo Marvel Midnight sun on ollut tuon porukan kiinnostavin peli jo pitkän aikaa, johtuen siitä että kauhupelejä, en juuri pelaa, (uskalla pelata), joten katselen kun Cohh pelaa :), Midnight Suns pitäisi olla sekoitus Fire emblemiä (keskustelujen suhteen) ja "Xcomia" sillä erotuksella, että supersankarit eivät lyö ohi, eli hyvältä kuulostaa, tykkään siitä että pelissä on ilmeisesti tosi paljon myös dialogia, noiden hahmojen välillä. jää nähtäväksi että kuinka syvällisiä nuo keskustelut tulevat olemaan. katoin ton skillupin videon jo sillon kun se ilmestyi. ja siinä vähä mainittiin et keskustelut saattavat mennä perus Supersankari Jargoniksi.
 
Viimeksi muokattu:

HerraNenä

Well-Known Member
Oho, saattaapi olla ensimmäinen marvel -tuotos josta olen valmis jotain maksamaankin tuo midnight suns. Xcom on loistava, toivottavasti eivät sössi kovin pahasti hyvää kaavaa.

Eikun olenhan minä marvel puzzle questia pelaillut tuolta ps+ extrasta, joten ei nyt ihan ensimmäinen.
 
Ylös Bottom