Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä

Ac3way

Well-Known Member

Beta ladattavissa, pistin ite just pleikkari 5:lla lataukseen :)
Itse olen tuota pelannut tällä viikolla. Idea hyvä ja pyöräily periaatteessa ihan hauskaa, mutta on arcademaisempi peli mitä Steep. Sen takia siihen kyllästyi aika äkkiä. Ja hahmon muokkaus Ubi-tyyliin erittäin suppea.
 

arit73

Well-Known Member
mikä oli se xcom tyylinen peli joka julkaistiin E3 messuilla tänä vuonna se ei ollut toi Marvel vaan joku toinen joka on jo pc saatavissä
 

Ulukai

Toimituksen jäsen
Ylläpitäjä
P

Poistettu jäsen 3274

Guest

Ulukai

Toimituksen jäsen
Ylläpitäjä
Ei vissiin ole tästä vielä mainittu, mutta (omasta mielestäni) kovasti Firewatchia muistuttava The Magnificent Trufflepigs tekee tuloaan kesällä PC:lle ja Switchille. Ensimmäisen persoonan metallinpaljastin-tarinavetoinen-nimike, jonka kehitystä vetää Everybody’s Gone To The Rapturea työstämässä ollut tekijäsmies.

Palaan tähän peliin ohimennen, kun on ketjussa mainittu. Ilmestyi perjantaina Switchille ja ei tullut Firewatchin tyylistä kokemusta siitä.

Sen sijaan tuli jotakuinkin täydellinen arvostelun otsikko.


Se on muuten tuo traileri aika taiten tehty, sillä siinä annetaan pelistä aikamoisen väärä kuva nappaamalla lauseita irti asiayhteydestään. Sen perusteella tulee kuva, että jotain mystisempää voisi olla ilmassa, mutta todellisuus on toooooodella kaukana siitä.
 

DestiZ

Well-Known Member


Tämäkään nyt ei jotenki vakuuta, tulee mieleen joku mobiilipeli tosta taistelusysteemistä ja muutenki näyttää suht geneeriseltä, toivon mukaan ei ole uusi Avengers
 

Ippenator

Well-Known Member
Eiköhän toi mee ostoon kun tulee, saa sen kesken jääneen 4 osan taputeltua loppuun.
En tiedä miksi sinulla jäi aikoinaan Uncharted 4 kesken, mutta omalla kohdallani peli ei vain tuntunut läheskään yhtä hyvältä ja mielenkiintoiselta kuin edeltäjänsä, vaikka toki teknisesti olikin paljon hienompi. Juoni oli tylsää huttua, eikä pelissä vain ollut sellaista todella innostavaa tarinan puolesta.

Peli jäikin minullakin aikoinaan kesken yli vuodeksi, eikä kokemus siitä sitten parantunut, kun pelasin sen loppuun myöhemmin. Mielestäni Amy Hennigin lähtö kesken pelin valmistusprosessin näkyy lopputuloksessa. Toivottavasti Naughty Dog löytää sen viisasten kiven Unchartedin tarinaan jatkossa, koska viimeisin oli kyllä varsin geneeristä huttua putkessa.
 
Viimeksi muokattu:

DarkSide

Well-Known Member
En tiedä miksi sinulla jäi aikoinaan Uncharted 4 kesken, mutta omalla kohdallani peli ei vain tuntunut läheskään yhtä hyvältä ja mielenkiintoiselta kuin edeltäjänsä, vaikka toki teknisesti olikin paljon hienompi. Juoni oli tylsää huttua, eikä pelissä vain ollut sellaista todella innostavaa tarinan puolesta. Peli jäikin minullakin aikoinaan kesken yli vuodeksi, eikä kokemus siitä sitten parantunut, kun pelasin sen loppuun myöhemmin. Mielestäni Amy Hennigin lähtö kesken pelin valmistusprosessin näkyy lopputuloksessa. Toivottavasti Naughty Dog löytää sen viisasten kiven Unchartedin tarinaan jatkossa, koska viimeisin oli kyllä varsin geneeristä huttua putkessa.
Syitä on muutama nopeesti mietittynä: Nippu muita pelejä vei todella tehokaasti peli aikaa, totaali kyllästyminen kyseiseen sarjaan kun oli ne edelliset ostat tullu pelattua tosi lähellä tuon 4 julkaisua läpitte ja viimosena kun tuli hävitettyä pleikkari hyllystä.

Ton paketin hinta tulee tosin vaikuttamaan että koska se menee ostoon, 60e tosta paketista, niin ei vielä kukkaron nyörit aukene. Joku 30e tuntuu siltä minkä voisi maksaa.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Joillekin varmasti onkin. Joillekin taas varsin yhdentekevää. Mutta ei luulisi kyllä sinänsä haittaa ainakaan kenellekään olevan.
Tätä olen Xboxin puolella sanonut. Sonyn pelien kääntyminen PC:lle on pahimmillaan yhdentekevää, kun se ei ole kenenkään pelaamisesta pois. Ja parhaimmillaan loistavaa, koska yhä useampi pääsee pelaamaan pelit haluamallaan laitteella ja ohjaimella.

Pelit on edelleen konsoliyksinoikeuksia, joten sanoisin että tämä muuttaa aika vähän Xbox vs. PlayStation yhtälössä. Tai no, Sony tienaa lisää rahaa, mikä toivottavasti tarkoittaa lisäpanostusta uusiin peleihin. Joka taas pakottaa Microsoftin panostamaan. Lopputulos: pelaajat voittaa.
 
Ylös Bottom