Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Löytyykös täältä Deliver Us The Moonista tykänneitä? No, se saa jatkoa ja tällä kertaa nimenä Deliver Us Mars.

Alustoina PS4, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One ja PC
Kirjoittelin pari vuotta sitten Deliver us the Moonin läpipelattuani näin:
Taas saa yhden pelin ruksia pois backlogista. Eilen illalla meni Deliver Us The Moon läpi.

Vähän jäi ristiriitaiset fiilikset odotuksiin nähden. Kuvittelin että tämä olisi jännittävämpi, jopa kauhuelementtejä sisältävä. Näin ei ollut. Toki avaruudessa liikkuminen ja tietyissä kohdissa vähäinen happivaranto aiheutti tiettyä jännitystä, mutta ei tämä mitenkään pelottava ollut. Pelin tarina myöskin käynnistyy todella hitaasti, mutta paranee loppua kohden. Seikkailu kuussa oli monipuolisempaa kuin odotin. Oli painottomuutta, pulmien ratkontaa, tasoloikkaa ja jopa ajelua. Peli meni läpi noin kuudessa tunnissa.

Ihan mielellään tuon pelasi, mutta samaan hengenvetoon on sanottava, että potentiaalia olisi ollut vielä paljon enemmänkin.
Sellainen "ihan kiva" kokemus, mutta ehkä odotin jotain pelottavampaa ja vielä tunnelmallisempaa. Jospa tähän jatko-osaan menisi vähän erilaisin odotuksin, niin peli voisi myös jättää paremman maun. Ei ensimmäinenkään osa huono ollut.
 

shamaniac

Well-Known Member
Muistaakseni kirjoittelinkin jotain tuosta Deliver us the Moonista ja muistan että pidin siitä. Mielenkiinnolla siis odotellen jatko-osaa.
 

Jirza

Well-Known Member
En oikeastaan edes odottanutkaan, että pelin julkaisu ehtisi täksi vuodeksi. No ainakin nyt voin olla täysin varma, että Elden Ring tulee olemaan henkilökohtainen GOTY:ni. :)
 

nedruska

Well-Known Member

ehkä vähän odotettu mutta silti harmittaa. BOTW2 siirtyy siis ensi-vuodelle
Joo alkoihan tämä olla arvattavissa, kun tässä vaiheessa ei edes ole pelin oikeaa nimeä saatu ulos. Harmi silti. Toisaalta olen kyllä aina sitä mieltä, että mieluummin venyttävät julkaisuaikataulua, kuin julkaisevat keskeneräisen pelin tai tapattavat työntekijänsä epäinhimmisillä työtunneillta.

Edes yksi iso GOTY tittelin kisaaja siis vähemmän tälle vuodelle. Ehkä ihan onneksi. Ei käy kateeksi eri awardseissa kysesestä asiasta päättäviä tänä vuonna, kun laatuteoksia tulee sieltä sun täältä. Oma GOTY on näin ollen todennäköisesti Forbidden West, jos Xenoblade 3 ei yllä XBC1 tasolle tai sen ylikin (XBC2 oli tietyistä syistä mun mittapuilla reippaasti ekan osan alle sijoittuva).
 

DestiZ

Well-Known Member
joo alkuperäinen uutinen tuli jo ennenkö päivä ehti vaihtua eli aika varmasti pitää paikkansa, mutta kun E3 on peruttu niin Summer Games festit pidetään kumminkin tänäkin vuonna viime vuoden tapaan :)

 
Viimeksi muokattu:

Ulukai

Toimituksen jäsen
Ylläpitäjä
Tässä meidän uutisessa mainittu, että Ron Gilbert taaaavallaan kertoi asian jo aiemmin. Ja sijoittuu Monkey Island 2:n jälkeisiin tapahtumiin, eli sitä seuranneet pelit joko sivuutetaan tai tuo sijoittuu noiden pelien välille. Mutta silti aivan perkuleen hyvä juttu!

 

DestiZ

Well-Known Member


Tämä uusi Korealainen MMO näyttää varsin lupaavalta, olisikohan tästä Lost Arkin haastajaksi. wikipedian mukaan tämä on tulossa PC:lle ja PS5:lle. Tämä on siis Lineage tekijöiltä, aikoinaan tuli pelattua kovasti Lineage 2:sta
 

Strooper12

Active Member


Mahtavaa!, Monkey Island tekee paluun :), vielä Ron Gilbert eli Alkuperäinen Monkey island luoja mukana ja tällä kertaa myöskin pääarkkitehdin roolissa :)

Tämä on kyllä paras uutinen pitkään aikaan! :) Laittoi hymyn huulille kyllä.
Vaimon kanssa pelattiin tuossa vuosi takaperin nämä remaster versiot ja kyllähän ne jaksaa viihdyttää!
 
Ylös Bottom