*UUTTA: Muuta kauppakohteen statusta helposti vetolaatikoilla*

Corca

KonsoliFIN Alumni
UUTTA:

Wii, PS3, X360 ja Sekalaiset osto/myynti/vaihtoalueilla on nyt uutena ominaisuutena käytössä otsikkorivin vasemmalla puolella vetolaatikko (pre-fix), josta oman kohteen statuksen voi muuttaa tarpeen mukaan.

Aiemmin O/M/V-alueen otsikkoon piti kirjoittaa joko "osto", "myynti" tai "vaihto" tavaran nimen lisäksi, nyt sen voi kätevästi valita vetolaatikosta valmiiksi. Samalla poistuu kaupanteon aikana tai sen jälkeen tiedotusongelma, kun tavara onkin jo ostettu, vaihdettu tai myyty, eikä sitä voi jälkikäteen enää otsikon kautta muille ilmoittaa.

Uudet päivitettävät status-vaihtoehdot yllämainituilla O/M/V-kauppa-alueilla ovat:
Ostan
Myyn
Vaihdan
Myyn/Vaihdan
Ostan/Myyn
Ostan/Vaihdan
Ostan/Myyn/Vaihdan
OSTETTU
MYYTY
EI VOIMASSA
"EI VOIMASSA" -kohtaa voi käyttää vapaasti yleisilmoituksena, jos ketjun sisältö on siirretty muualle myyntiin tai ketjun sisältö ei muuten ole enää kaupustelukäytössä.

Vetolaatikon tuomat edut toimivat parhaiten yksittäisten tavaroiden kauppaamisessa, mutta myös monikohteisissa kaupusteluissa ilmoituksen joustavuus lisääntyy statuksen vaihtomahdollisuuden myötä.

Tämä uusi ominaisuus ei ole jäsenten pakollista ottaa käyttöön, mutta suosittelemme ainakin sen kokeilua. Status-vetolaatikoiden avulla kaupankäynti on jälleen pykälän verran sujuvampaa niin myyjille kuin ostajillekin. :)

PS. Vetolaatikot tulevat myöhemmin myös muille O/M/V-alueille käyttöön.

Terveisin,
KonsoliFIN Ylläpito
 
Ylös Bottom