Värit värisevät tykkikäytössä

koomikko

Active Member
Hankin vastikään Sanyon Z2:sen ja pääsin viimein virittelemään tykkiä xbox-käyttöön. Ennen kuin tykki oli katossa koitin pikaisesti paremman puutteessa komposiittikaapelilla ja totesin kuvan olevan iso (no duh!), mutta värien värisevän ikävästi. Oletin värinän johtuvan komposiittiliitännän yleisestä huonoudesta ja pistin tilaukseen kaapelin, josta saa sekä rgb-scartin että s-videon.

Kun sain tuon s-video -kaapelin vietyä tykkiin katon rajaan, niin ongelma ei vielä ratkennutkaan. Kuva värisee edelleen ikävästi: tasaiset väripinnat eritoten punaiset alueet eivät tunnu tahdistuvan (?) tykin kanssa. Boksissa eikä tykissä tunnu olevan mitään säätöjä tuohon värinään. Liekö tässä on nyt kyse siitä huhupuheiden xboxin "tehottomasta" kuvalähdöstä vai voisiko vika olla vielä s-video -kaapelissa? Onko ideoita mitä asialle voisi tehdä? Tykin komponenttikaapelitulo on varattu dvd-käyttöön.

Sivuhuomautuksena mainittakoon, että joidenkin värien värinästä huolimatta Ninja Gaiden ja DOA3 tuntuivat kyllä aika hyvältä isolta screeniltä.
 
Ylös Bottom