Vigor - Ilmaista selviytymiskamppailua sodanjälkeisessä Norjassa

P

Poistettu jäsen 3274

Guest
Keskiviikkona tulee 0.6 päivitys ja Duos pelimuoto.

 

Gimble

Well-Known Member
Keskiviikkona tulee 0.6 päivitys ja Duos pelimuoto.

Oivoi hyvältä näyttää, tosin "Improved Visuals" tilalla todellakin olisi halunnut nähdä Improved frame rates. Noh mielenkiinnolla lähdetään pitkästä aikaa saarelle keskiviikkona. Ehkäpä myös kaverin kanssa siis tällä kertaa.
 

Gimble

Well-Known Member
Yhden pelin kerkesin ottaa ja KYLLÄ. On kyllä paljon tullut hyviä juttuja lisää. Frametkin oli ihan eri levelillä nyt ja samaan aikaan peli taisi näyttää aavistuksen paremmalta kuin ennen.

Kerran vain kerkesin käymään saarella, en ottanut mitään mukaan enkä oikein löytänytkään mitään kun joku loottasi en uskaltanut mennä kun hänellä oli ase ja minulla ei. No puukon edes löysin myöhemmin ja vähän supply juttua basen rakennukseen, no ajattelin sitten että ei kait siinä lähdetään meneen sitten täältä. No eikös joku hermanni odota laiturilla ase ojossa! Onneksi toki vain Luger. Ampui huonosti ja laminoin sitten puukolla siihen paikkaan. Otin hänenkin lootit siitä sitten kantoon ja veks!

Täytyy testata lisää paremmalla ajalla, varsinkin kiinnostaa onko aseiden ampumistuntumassa muutosta sitten viime näkemän.
 

Gimble

Well-Known Member
Noniin siitä onkin aikaa kun Vigooriin koskenut, olikohan joskus pari KK sitten kun piti kokeilla kun on tullut vaikka mitä uutta, mm. aseita kottikärryllinen ja tähtäimiä ja kaikkea kivaa. Mutta testi loppui lyhyeen, framerate aivan kauhea oli silloin, en tiedä oliko siinä releasessa joku vika? Koska lähteissähän tämä pyöri ihan ok. Eilen spottasin että kone päivittelee Vigoria joten ei muuta kuin tulille -> TADAA nyt pyörii komiasti ja jopa S-koneella (tällä hetkellä tuuraa huollossa olevaa X) Paaaaljon paremmin pyörii kuin vaikka PUBG. X kanssahan tämä on sitten 4K resolla että siitä en toistaiseksi tiedä onko yhtä kiva kokemus?

Tässä on uusin Devistream joka on niin pitkä etten vielä ehtinyt kuunteleen, ehkä myöhemmin.

Vigor todella kiinnostava tapaus edelleen, hyvä vaihtoehto kun PUBG leipiinnyttää tai haluaa pelailla lyhyempiä matseja mutta silti vähän kokea sellaista BR-meininkiä.

 

Gimble

Well-Known Member
Update 0.8 ulkona. Alkaa tulemaan kohta valmista, on kyllä nyt jo tosi hyvässä tikissä! 

Gimble

Well-Known Member


Vigor laskeutuu trailerin mukaan "kesällä" eli siis aikas pian.

Vigor on myös saanut nyt aika pahan kilpailijan, vaikkakin ihan erilainen peli monessakin suhteessa ja paljon perustavaa laatua olevaa eroa kuten mm. se että toinen on 3rd person ja toinen 1st person peli. Mutta kyllä Hunt - Showdown änkee kyllä hieman samoille tonteille kilpailemaan Battle Royal pelaajien peliajasta, molemmat iskee siihen samaan "selvitymisen kuumotus" -hermoon. Itselle kolisee molemmat pelit todella hyvin.

Vigorilla on yksi kiistaton ässä hihassa, hinta 0 €. Eipä siinä, hyvä että on vaihtoehtoja ja kilpailua tällä saralla! Mielenkiinnolla odotellaan lopullista versiota, mutta kyllä tässä kerkee vielä Previkallakin Norjassa käymään. Viimeksi kun yritin oli vain vähän ohkosesti pelaajia_vähemmän yllättäen, se nyt lieneekin ainoa perustavaa laatua oleva ongelma joka tulee varmastikin ratkeamaan 1.0 version Day 1.

 

Gimble

Well-Known Member
Uuuta DEv Diarya, valmista tulee pikkuhiljaa. The Hunt Showdown saa tästä kovan haastajan!

 

Gimble

Well-Known Member
Onko kellään tietoo et onko tulossa ps4 ?

Tällä tietoa ei ole tulossa PS4.

Kappas siellä onkin tämän viikonlopun ollut Free Play Days Vigorissa. Kannattaa lyödä tulille jos kiinnostaa tarkastaa, itsekin taidan katsastaa miltä uusi 0.9 sisältö vaikuttaa.

 

Gimble

Well-Known Member
Jaaha, pitäisi varmaan hetken malttaa olla pelaamatta Hunttia ja kokeilla tätä. Peleissä on tietyllä tapaa samankaltaisia piirteitä. Vigor jäänyt, koska se ei pyörinyt omaan silmään riittävän hyvin. Huomasin yksi päivä, että tuli päivitys. Eilen pistin tulille sen verta, että kokeilin miten pyörii. Nyt_viimeinkin vaikutti pyörivän hyvin. Täytyy varmaan ihan peliinkin asti mennä vielä pääsiäisen aikana jotta näkee mikä homma. Eventti pelimuoto mielenkiintoinen!

 
P

Poistettu jäsen 3274

Guest
Onkos @Gimble testannut, että miten tämä pyörii Series X:llä?

En ole pitkään aikaan pelannut tätä, mutta muistaakseni aina välillä oli pientä nykimistä One X:llä.
 

Gimble

Well-Known Member
Joo, valitettavasti 30 fps lukko on edelleen päällä joten ei mitään erityistä raportoitavaa. :(
 
Ylös Bottom