Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Viides Playstation on nyt virallisesti PlayStation 5 – muitakin yksityiskohtia paljastettiin, aina julkaisuajankohtaa myöten

Jaakkimo

Turboahdettu uutishirvi
Ylläpitäjä
Sony on rupatellut Wired-julkaisulle tulevasta PlayStation 5 -konsolistaan.

Seuraavan sukupolven PlayStation on vähemmän yllättäen viralliselta nimeltään PlayStation 5. Julkaisuhaarukaksi on määritelty ensi vuoden "holiday", eli todennäköisesti laite nähdään kaupoissa hyvissä ajoin ennen joulua.

Tekniikkaa on kehitelty itse konsolin ohella DualShock-ohjainkapulassa, jonka tärinäominaisuuksia tuunataan parempaan suuntaan. Lisäksi liipaisinnappien jäykkyyttä voi säätää pelaajan omien ja pelin tarpeiden mukaan. Ohjaimen parittaminen ja lataaminen hoituu USB-C-liitännän kautta.

Kuten on ollut tiedossakin, PlayStation 5:n kovalevy on SSD-mallia, jonne 100 gigatavun Blu-Ray-levyllä toimitettavat pelit täytyy asentaa kokonaisuudessaan. Tämä takaa muun muassa reilusti aiempaa nopeammat latausajat. Myös PlayStationin tutuksi tullut käyttöliittymä on uusittu täysin.

Tarkempia tietoja voi lueskella PlayStation Blog -sivustolta, sikäli mikäli sinne vain sattuu verkkoruuhkan vuoksi pääsemään.




Lue juttu sivustolla...
 
Ylös Bottom