Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Viihdettäkö? kanava YouTubessa

Antsa451

New Member
youtube banner.jpg

Olen noin vuoden verran tehnyt sisältöä kahden herrasmiehen kanssa YouTubeen ja nyt vasta välähti, että voisimme linkata kanavan myös Konsolifinin puolelle.

Kanavalla paneudutaan videopelien, elokuvien ja tietotekniikan maailmoihin. Meillä on myös kiinnostusta Magic the Gatheringiin ja huomionhakuiseen mutuiluun. Kanavalta löytyy mm. Podcast, pelien ja elokuvien makusteluja sekä unboxailuja. Jaksoja tehdään ammattimaisella, mutta rennolla otteella ja vähintään joka sunnuntai saadaan ainakin yksi jakso pihalle.

Jos edellä mainittu sisältö kiinnostaa tai haluat nähdä miten viihteen unohdetut mieslapset selviävät internetin raadollisessa maailmassa, tule ihmeessä mukaan kurkkaamaan.

Kaikenlaiset kommentit, kehitysehdotukset ja juttuideat ovat kultaakin kalliimpia ja niitä otamme mielellään vastaan! Palautteet ja läpät voi jättää tähän ketjuun tai suoraan YouTuben kommenttikenttään.

Antsa


Viihdettäkö? YouTube
Viihdettäkö? Instagram





Podcast jakso sunnuntailta 16.1.

Tämän kertaisessa setissä kuolaamme CES 2022 messuilla julkistetun PlayStation VR2 virtuaalitodellisuuslasien perään.
Teemme myös syväanalyysin VR-alan nykytilasta unohtamatta myöskään pakollisia Naziviittauksia.
 
Viimeksi muokattu:



Tämän kertaisessa Podcastissa kummastellaan Battlefield 2042 pelin epäonnistunutta julkaisua ja pohdiskellaan
onko tästä sillisalaatista enää nousua. Samalla myös koitetaan rautalangasta vääntää, miksi tappouhkauksien
lähettäminen internetissä ei ole suotavaa.
 
Viimeksi muokattu:



Uunituore Rainbow Six Extraction testauksessa. Pistettiin Allu puikkoihin sillä hän oli jo lätkyttänyt Rainbow Six Siegea jo melkein 700 tuntia. Videossa konkarin ja ei niin konkarin mietteitä, hieman ristiriitaisen vastaanoton saaneen taktisen räiskinnän laadusta.
 
Ylös Bottom