Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Viimeisimmät levyhankintasi

Vastaus: Viimeisimmät levyhankintasi

Mun mielestä tuo eka on paras heittämällä, se taitaa aika kivenalla ollakkin nykyään, promon löysin huutonetistä itse.
 
Vastaus: Viimeisimmät levyhankintasi

Laitetaanpas tänne jotain viime aikojen hankintoja:

Veils - Time Stays, We Go LP (ltd ed punainen kiekko bonaria, mahtavaa Nick Cave/P.J.Harvey-tyylistä fiilistelyä)

Faith No More - Angel Dust LP (MOV:n uudelleenjulkaisu ja näppeihin tarttui väripainos, ehkäpä kaunein levyn kansi koskaan, etenkin älppärikoossa)

Näytä liitetiedosto 11244
 
Vastaus: Viimeisimmät levyhankintasi

Paljon on taas levyjä virrannut läpi käsien hyllyyn ja tässä jotain parhaista.

Between the Buried and Me - The Parallax II: Future Sequence
- Nämä tyypit on jotain käsittämätöntä. Täydellinen sekoitus tekniikkaa, sekamelskaa ja raivoa. Ei näistä voi muuta sanoa, kuin suosittelen tätä levyä ja Colorsia. Ilosaaren keikan jälkeen näitä tyyppejä ja levyjä arvostaa entistä enemmän. Mieletön keikka jolla soittivat myös odottamani Ants of the skyn <3
Between the Buried and Me "Astral Body" (OFFICIAL VIDEO) - YouTube

Clutch - Earth Rocker
- Bändi rokkaa ja svengaa niin, että nuoremmilla olisi parempi ottaa näistä mallia. Kaiken kruunaa kunnon rumpali, joka taitaa jazzkuviot ym. herkut.
Clutch Earth Rocker: Earth Rocker Lyric Video - YouTube

Omnium Gatherumin kaksi viimeisintä (nimmareilla toki :) )
- Bändistä on kasvanut kuin varkain yksi suomen kovimmista melodeathin/ties minkä taitaja. Helvetin tarttuvia biisejä ja keikoilla on aina hyvä meininki.
OMNIUM GATHERUM - The Unknowing (official video) - YouTube

Down - Down III: Over the Under
- Miesten musiikkia. Kyllä tätä kuunnellessa passaa juoda kaljaa ja paistella ribsejä. Anselmon muut viritelmät ei ole mitään tämän ja Panteran rinnalla.
Down - Three Suns and One Star - YouTube

The Ocean - Pelagial
- Erittäin aliarvostettu bändi. Viimeiset levyt on hienoja paketteja teemoineen eikä tämäkään valtamerilevy tee poikkeusta. Kakkoslevyllä sama levy ilman lauluja eikä todellakaan ole kyseessä mikään turha bonus, sillä nämä jätkät osaa tehdä mielenkiintoisia kappaleita instrumentaalisenakin. Tuskasta tuli ostettua myös vanhempia levyjä, Aeolian ja Precambrian jotka ovat omat hienot lukunsa bändin historiassa.
The Ocean "Bathyalpelagic III: Disequillibrated" (OFFICIAL) - YouTube

Viimeisenä muttei turhimpana...
Queens of the Stone Age - ...Like Clockwork (deluxe tuplavinyyli)
- Yksi parhaista bändeistä, ikinä(?). Kuuntelun myötä tästäkin kasvanut järkyttävän kova kokonaisuus josta ei oikeastaan turhia vetoja löydy. Tästä tulee hyvä mieli varsinkin näillä auringonpaisteilla. Plussaa todella hienosta vinyylistä, jossa tuhdit kirjamaiset usean sivut sisäkannet.
Queens of the Stone Age ...Like Clockwork - YouTube


muitakin levyjä olisi, mutta olkoon tällä erää.
 
Vastaus: Viimeisimmät levyhankintasi

Oli kyllä positiivinen yllätys tuo QOTSA:n uusi, Era Vulgaris oli aika surkea tekele alkupään levyihin verrattuna. Hauska että suunta on parempaan päin taas :)
 
Vastaus: Viimeisimmät levyhankintasi

Totta. Edellisellä levyllä on jokunen huippubiisi mutta jotenkin se on muuten niin sekavaa haahuilua. Onneksi sentään sen 2CD versiossa tuli mukana mainio liverykäisy. Tämä uusin levy on aivan eri maailmasta.
 
Vastaus: Viimeisimmät levyhankintasi

Ruokakauppareissulla ihan ex tempore tuli tarkastettua Prisman levyhylly. Mukaan tarttui Gary Mooren Out In The Fields - The Very Best Of hyvinkin huokeaan 6,95 euron hintaan! Olin itse asiassa kaipaillut jotain vastaavaa Mooren kokoelmaa automatkoja varten, joten ihan iloinen yllätys oli, että nyt osui levy käsiin.

Kepeitä multia toki Garylle noin muutenkin! Upea ja hieno ura musiikin parissa oli hänellä!
 
Vastaus: Viimeisimmät levyhankintasi

Innostuin sitten minäkin ostelemaan vinyyleitä.
Tuossa ekan kahden viikon hankinnat.
Salaman peittämä levy on Arch enemy: As the stages burn.
Uusimmasta Arch enemyn levystä on varattuna LP+CD paketti ja tänään tuli laitettua tilaukseen myös uusin Wintersun 2LP+3cd pakettina.

Viimeisen viiden vuoden aikana on tullut ostettua ehkä 1-5 cd levyä/vuosi ja silloinkin olen heti kopsannut ne koneen kovolle enkä sen jälkeen ole edes vilkaissut koteloa.
Vinyyleiden kanssa tulee sitten taas ihan eri fiilis kun täytyy olla vartin välein nostamassa persettä tuolista ja kääntää levy :D
Samalla tullut myös osteltua levyjä mitä muuten en olisi ostanut. Esim Arch enemya ja Judas priestia olen kuunnellut jo vuosia, mutta ei mulla orkkis levyinä ole niistä ollut ensimmäistäkään.
Eikä ole myöskään waretettuna kun sitä joku kuitenkin miettii vaan muutama vuosi sitten ihan laillisesti ladattu nokian musakaupasta kun luurin mukana tuli vuoden lisenssi ja sai ladata niin paljon kuin halusi.
Yleensä olen myös tubesta kuunnellut musaa kun jotkut sinne latailee kokonaisia albumeita. Esim tuo priestin battle cry löytyy kokonaan tubesta.

Tiedä sitten kuinka kauan tämäkin huuma kestää, mutta ainakin vielä on kivaa laittaa ihan kunnon levy soimaan tiedoston klikkaamisen sijaan.
Tietenkin myös kuvavinyylit vetoaa tällaiseen joka tykkää muutenkin ostella pelien erikoisversioita ja tuo oli myös yksi syy miksi ostin tuon wintersunin boxin.
Myös tuossa sabatonin last stand boxissa tuli varsin hienot levyt.
 
Vastaus: Viimeisimmät levyhankintasi

Vajaa pari viikkoa sitten tuli vietettyä muutama tunti selaten cdonin vinyyli valikoimaa ja tsekaten tubesta, että millaisia kaikki itselle tuntemattomat bändit mahtaa olla.
Siellä oli siis taas kerran " vähintään -20% " kampanja menossa.
Aluksi ostoskorissa oli vain rankempaa metallia, mutta aloin miettimään, että jaksanko kuitenkaan niitä kuunnella uudestaan ja uudestaan kun tuon tyylistä musaa on jo valmiiksi hyllyssä kohtuu paljon.

Lopulta synkkä metalli oli vaihtunut enimmäkseen rokimpaan settiin.

Alice Cooperin tuorein paranormal oli helppo valinta vaikka tubesta löytyi vain kaksi biisiä eli albumin nimeäkin kantava paranormal sekä Paranoiac Personality.
Päätin ostaa levyn ennen kuin olin ehtinyt edes puoliksi kuuntelemaan paranormalia.
Olihan se koko levykin hyvä alusta loppuun ja enimmäkseen menevämpää ja rokimpaa settiä mitä nuo kaksi biisiä.
Mukavana yllärinä mukana tuli myös cd jossa oli kuusi vanhempaa biisiä.

Eka kosketus Alice Cooperin musiikkiin oli hey stoopid ja tuo levy löytyy hyllystäkin, mutta tuon jälkeen herran tuotanto on jäänyt valitettavan vähälle huomiolle.

Blues pills oli viimeinkin pakko googlettaa, koska ihmettelin, että mitä se tekee cdonin heavy metal osastolla.
No se olikin aikas hyvää blues rockia eli kategoria oli kyllä väärä, mutta hyvä niin sillä nyt löysin uuden hyvän bändin.
Tuli siis ostettua lady in gold albumi taas kerran vain kolmen biisin perusteella ja hyvä sekin oli.
Eilen tuli kuunneltua tubesta vanhempi bändin nimeä kantava levy ja sekin pääsi ostoslistalle kunhan löytyy sopivaan hintaan. 19e cd levystä ja 29e vinyylistä on hieman liikaa.

Spiritual beggars oli taas yksi outo bändi ja pikainen tubetus paljasti kyseessä olevan varsin hyvää deep purple tyylistä settiä.
SPIRITUAL BEGGARS - Diamond Under Pressure (Lyric Video)

Sitten se levy joka aiheutti minulla sellaisen wtf hetken yhdistettynä nauruun eli heavy tiger ja levyn nimi on glitter.
Kyseessä on vuonna 2000 perustettu tyttöbändi joka soittaa varsin menevää rokkia. Esimerkkinä Devil May Care biisi.

Toki sieltä rankemmalta puoleltakin löytyi uusi tuttavuus eli sterbhaus.
Sterbhaus - Insecticide (Official video)
Useampi video tuli tubesta katsottua ja tykästyin niin paljon, että kaksi levyä tuli tilattua.

Arch enemyn will to power pitäisi olla myös matkalla ja cradle of filthin uusin julkaistaan 22. päivä ja siitä on kuva vinyylit varattuna.

Niin ja olihan tuo aiemmin mainitsemani wintersunin forest seasons levy aikas hemmetin hyvä.
Levyllä on neljä 12-15 minuuttia pitkää biisiä eri vuodenaikojen mukaan. Syksy tietenkin se kaikista synkin ja talvi biisi sitten taas koostuu melkein kokonaan puhtaista vokaaleista.
Onhan ne levyt myös ihan pirun hienot. Alla The Forest That Weeps (Summer) biisi ja kuvat levyistä.

[video=youtube;ffQ2B5qegRg]http://www.youtube.com/watch?v=ffQ2B5qegRg[/video]

wp_20170807_15_27_03_7wsnf.jpg
 
25438989_200866420251iikbj.jpg


Pari vinyyliä lisää. Satyriconin tuorein deep calleth upon deep ja Marilyn Mansonin uusin heaven upside down.

Lasken itseni jonkinlaiseksi Manson faniksi ja hyllystä löytyy kaikki studio albumit golden age of grotesque levyyn saakka, mutta tuon jälkeen musan taso lopahti ja seuraavaksi julkaistu eat me, drink me oli jo niin mitäänsanomatonta kamaa ettei se herättänyt mitään osto haluja.
Seuraavana tullut high end of low ei ollut paljon parempi, mutta born villain sekä pale emperor oli jo parempia, mutta edelleen niidenkin ostaminen jäi.
Tämä uusin taas on parhaina hetkinään melkein antichrist superstar levyn tasoa ja nyt kun tuon on kuunnellut yli 20 kertaa läpi niin itselle tuossa ei ole yhtään huonoa biisiä.

Satyriconilta en omista kuin volcano levyn joka tuli ostettua seuraavalla kauppareissulla kun aikoinaan näin moon tv:lta fuel for hatred biisin musavideon. Tuota ennen ainoa satyrin biisi jonka olin kuullut oli mother north joka siihen aikaan kuulosti omaan korvaani helvetin tylsältä, mutta fuel for hatred oli helvetin menevä ja agressiivinen biisi eikä levyyn tarvinnut muutenkaan pettyä.
Tuon jälkeen bändi jäi hyvinkin vähelle huomiolle kunnes viissin vuosi (vai kaksi) sitten ostin at the opera levyn jossa satyricon esiintyy norjan kansallisoopperan kanssa ja aivan helvetin hyvähän se oli ja jopa se mother north iskee nykyään.
Tämä uusinkin on täyttä timanttia alusta loppuun vaikka ekan kerran levyn nimikko biisin kuullessani olinkin epäileväinen. Kyllä sekin sitten toimi vallan mainiosti kun sen kuuli kolmannen kerran.

Oma suosikki on helposti to your brethren in the dark jonka simppeli riffi onnistuu kuitenkin kuulostamaan suorastaan koukuttavalta.
Kivana yksityiskohtana levyn kotelo on karkeampaa materiaalia joka sopii tuohon kansikuvaan hyvin. Tästä tuli muutenkin ostettua clear vinyl versio kun hintaa oli vain euron enemmän mitä perus mustalla.

Tänään lähti cdonista taas pari vinyyliä tilaukseen: Spiritual beggars - Mantra III (LP+CD), Megadeth - Dystopia (picture vinyl) ja Amaranthe - Maximalism
 
Tuli nuo yllä mainitut kiekot haettua postista. Olisihan se ollut ihan kiva jos tuon megadethin mukana olisi tullut myös kotelokin.
Noh laitetaan jonkun muun levyn kanssa samaan koteloon kun muutamassa kotelossa on paikat kahdelle levylle vaikka albumi on vaan yhdellä levyllä.
Mukavana yllärinä Amaranthen levy oli läpinäkyvä oranssi ja spiritual beggars läpinäkyvä vihreä.

Kaikki levyt tuli kuunneltua tuben kautta ennen ostamista joten sinänsä oli varsin turvalliset ostokset.
Megadethia olin viimeksi kuunnellut 90 luvun lopulla joten tauko on ollut pitkä. Suurena yllätyksenä tuo tuorein albumi ei sisältänyt omasta mielestä yhtään huonoa biisiä.

Spoiler tagin sisältä löytyy maistiaiset Megadethin ja Amaranthen levyistä sekä koko Spiritual beggarsin albumi.

wp_20180207_14_05_23_3sj77.jpg








 
Viimeksi muokattu:
Taas tuli kasvatettua levy kokoelmaa. Cdonissa oli jo muutenkin vinyyli alet menossa ja sitten sai vielä koodilla 20e pois 100e ostoksesta. Pakkohan se oli valikoimaa selata ja pari tuntia siinä taas menikin.
Tosin tällä kertaa ongelma ei ollut paljoudesta johtuva valinnan vaikeus vaan oli oikeasti vaikea saada tuo 100e täyteen.

Ekana mukaan tarttui Iced Earth - Live in Ancient Kourion joka tarjoaa yli 2 tuntia musaa kolmella levyllä.
Kyseistä bändiä tuli kuunneltua ekan kerran joskus vuosia vuosia sitten ja sen jälkeen tuo onkin unohtunut joten nyt oli hyvä tilaisuus palata tämän pariin.

Sitten tuli napattua kolme kotimaista levyä eli children of bodom - halo of blood, Finntroll - Blodsvept sekä uusi tuttavuus S-Tool joka iski kerrasta varsin hyvin.
Tuben kommenttien perusteella s-tool muistuttaa paljon sentencedia, mutta meitsi on viimeksi kuunnellut sentencedia yli 10 vuotta sitten joten muistikuvat on siitä varsin hatarat.
Fintroll oli toinen jota on viimeksi tullut kuunneltua likemmäs 10 vuotta sitten ja tämä onkin eka albumi jonka omistan ihan fyysisenä.
Bodomi taas on aina varma valinta vaikka senkin kuuntelussa oli vuosien tauko. Eipä se ole pahemmin muuttunut vaan edelleen tietää mitä saa vaikka nappaisi minkä levyn mukaansa.

Viimeisenä levynä tuli otettua Avril Lavigne - The Best Damn Thing.
Hieman pirteämpää musaa kaiken tuon metallin rinnalle. Tuo levy on maannut oman koneen kovolla jo vuosia ja viimeksi pari viikkoa sitten tuli kuunneltua läpi. Varsin jees levy.

Youtube linkkejä:
Iced Earth - Live in Ancient Kourion [Live] [Full Album]


Finntroll - Blodsvept FULL ALBUM


S-TOOL - Hammering


Avril Lavigne - The Best Damn Thing (Full Album 2007)
 
Hieman juhannus musiikkia.
Viime viikolla oli cdonissa plus jäsenille kaikki musiikki -20% ja lisäksi "osta 4 maksa 3" vinyyli kampanja joten shoppailin.
Arch enemyn boxi jossa on kaikki albumit sekä tupla levy jossa on kaikki bändin tekemät cover biisit. Yhteensä 11 albumia. Hintaa 170e eli n.15e/levy.

Metallican garage inc on levy jonka olen halunnut jo ties kuinka pitkään, mutta aina se tuntuu pitävän hintansa. Nyt sain tuon alle 30e hintaan.

Nightwishin endless forms most beautiful onkin eka bändin levy pitkään aikaan joka on tullut hankittua.
Ekat kolme levyä löytyy, seuraavat pari meni satunnaisesti kuunnellessa milloin missäkin ja kun Tarjan tilalle tuli Anette niin kuuntelu loppui.
Floor kuitenkin vetää hemmetin hyvin ja sen laulua on taas ilo kuunnella. Tämä onkin eka albumi jossa Floor on laulamassa. 17.4e ja tämä tuli kuvavinyylinä.

The dead daisies olikin ihan uusi tuttavuus kun selasin cdonin valikoimaa ja tsekkasin tubesta millaista musaa on kyseessä. Varsin jees rokkia. 14.7e ja tässä tuli myös cd mukana.

wp_20180621_17_46_20_6sske.jpg
 
Olihan täällä levyostoksillekin oma topikkinsa. Tuli peli- ja leffaostoksien lomassa hoidettua myös muutama levyhankinta Jyväskylän Äxästä ja Videodivarista. Sabatonin albumi olisi normaalisti ihan julkaisupäivän hankintoja, mutta tämän uusimman julkaisu osui juuri Ukrainan sodan alkuun, eikä silloin vain yhtään ollut fiilistä sota-aiheiselle musiikille. Kävin nyt lopulta sitten oman Earbook-tupla-CD:ni noutamassa, kun myös Sabaton kakkosen eli Civil Warin uusin levy ilmestyi. Videodivarista kylkiäisiksi Helloweenia, Gamma Rayta ja Leveragea. Tuttuja ja turvallisia bändejä siis, joilta juuri kyseiset levyt vielä omasta hyllystäni puuttuivat.

20220623_175734.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Arch enemyn deceivers tuli tilattua ennakkoon ja haettua heti kun se postissa oli tyrkyllä yli viikko sitten, mutta vasta äsken tuli korkattua ja onhan se hemmetin hyvä kuten kaikki muutkin albumit.

enemy.jpg
 
Arch enemyn deceivers tuli tilattua ennakkoon ja haettua heti kun se postissa oli tyrkyllä yli viikko sitten, mutta vasta äsken tuli korkattua ja onhan se hemmetin hyvä kuten kaikki muutkin albumit.

Näytä liitetiedosto 9414
Parempi kuin edellinen levy mutta ei mielestäni yllä ihan War Eternalin tasolle näistä Alissan albumeista.

Ite odottelen kun tuli ennakkotilattua Parkway Driven "Darker Still". Kolmesta singlestä kaksi oli erittäin loistavia mutta Glitch onkin sitten ensimmäinen biisi mistä en välittänyt heiltä ollenkaan. Joten kyllä tässä jo vähä odotuttaa, onneksi julkaisu 9.9.
 
Sentencedin The Urn on viimeisin ja vuosikausiin odotetuin vinyylihankinta. Tämän piti alunperin ilmestyä jo toukokuun lopussa. Yleinen maailmantilanne viivästytti julkaisua parilla kuukaudella heinäkuun loppupuolelle.

Hyvää kannatti kuitenkin odottaa!

Sisältää Senareiden koko tuotannon 13:lla vinyylilevyllä. On ollut todella ahkerassa kuuntelussa ja onhan tämä komia!

On jotain aivan tavatonta, että tämän hintaluokan (250-320 €) boxi nousee Suomen virallisen fyysisten levyjen albumilistan kärkeen! Elokuun alkupuolellahan näin pääsi käymään.
 

Liitetiedostot

  • The Urn.jpg
    The Urn.jpg
    1 009,1 KB · Lukukerrat: 8
Sentencedin The Urn on viimeisin ja vuosikausiin odotetuin vinyylihankinta. Tämän piti alunperin ilmestyä jo toukokuun lopussa. Yleinen maailmantilanne viivästytti julkaisua parilla kuukaudella heinäkuun loppupuolelle.

Hyvää kannatti kuitenkin odottaa!

Sisältää Senareiden koko tuotannon 13:lla vinyylilevyllä. On ollut todella ahkerassa kuuntelussa ja onhan tämä komia!

On jotain aivan tavatonta, että tämän hintaluokan (250-320 €) boxi nousee Suomen virallisen fyysisten levyjen albumilistan kärkeen! Elokuun alkupuolellahan näin pääsi käymään.
En ole Senareiden pitkäaikaisena fanina edes tiennyt tästä. The Coffin löytyy hyllystä mutta pitää laittaa tämäkin hankinta listalle, ellei kovin rajoitettu ole saanti.

Mitä levykauppaäxästä katoin niin ei maininnut ollenkaan Frozen levyä, harmi koska tämä on itselle se Senareiden paras. Vai löytyykö se boxista?
 
Viimeksi muokattu:
En ole Senareiden pitkäaikaisena fanina edes tiennyt tästä. The Coffin löytyy hyllystä mutta pitää laittaa tämäkin hankinta listalle, ellei kovin rajoitettu ole saanti.
Viime vuoden marraskuussa tämä esiteltiin, n. puoli vuotta ennen alkuperäistä julkaisupäivää. Levykauppa Äx taisi olla ainoa ostopaikka.

Mitä levykauppaäxästä katoin niin ei maininnut ollenkaan Frozen levyä, harmi koska tämä on itselle se Senareiden paras. Vai löytyykö se boxista?
Totta kai löytyy myös Frozen. Koko tuotantohan tuossa on Shadows of the Pastista The Funeral Albumiin. Lisäksi erikoisuuksia, mm. No Tomorrow (jota ei ole virallisilla julkaisuilla) sekä Routasydän studioversiona.

Tässä koko biisilistaus:
Koodi:
LP1. SHADOWS OF THE PAST
Originally released on vinyl as Thrash – THR015 (1991)

A1. When The Moment Of Death Arrives 0:06:04
A2. Rot To Dead 0:03:44
A3. Disengagement 0:05:17
A4. Rotting Ways To Misery 0:05:50

B1. The Truth 0:06:23
B2. Suffocated Beginning Of Life 0:06:06
B3. Beyond The Distant Valleys 0:05:59
B4. Under The Suffer 0:05:19

LP2. NORTH FROM HERE
Originally released on vinyl as Spinefarm Records – SPI 13 (1993)

A1. My Sky Is Darker Than Thine (5:44)
A2. Wings (4:27)
A3. Fields Of Blood; Harvester Of Hate (6:14)
A4. Capture Of Fire (6:31)

B1. Awaiting The Winter Frost (5:47)
B2. Beyond The Wall Of Sleep (3:34)
B3. Northern Lights (5:14)
B4. Epic (5:55)

LP3. THE TROOPER / LOVE & DEATH
The Trooper originally released on cd as Spinefarm Records – SPI 15 CD (1993)

A1. The Trooper 0:03:17
A2. Desert By Night 0:06:30
A3. In Memoriam 0:05:28
A4. Awaiting The Winter Frost 0:05:47

Love & Death originally released on cd as Century Media – 77101-2 (1995)

B1. The Way I Wanna Go 0:04:13
B2. Obsession 0:05:25
B3. Dreamlands 0:04:50
B4. White Wedding 0:03:23
B5. Love And Death 0:03:24

LP4. AMOK
Originally released on vinyl as Century Media – 77076-1 (1995)

A1. The War Ain’t Over! (4:16)
A2. Phenix (5:31)
A3. New Age Messiah (4:27)
A4. Forever Lost (7:13)

B1. Funeral Spring (3:52)
B2. Nepenthe (3:51)
B3. Dance On The Graves (Lil’ Siztah’) (4:25)
B4. Moon Magick (4:46)
B5. The Golden Stream Of Lapland (4:57)

LP5. DOWN
Originally released on vinyl as Century Media – 77146-1 (1996)

A1. Intro – The Gate 0:01:22
A2. Noose 0:04:01
A3. Shadegrown 0:04:36
A4. Bleed 0:03:40
A5. Keep My Grave Open 0:03:53
A6. Crumbling Down (Give Up Hope) 0:05:26

B1. Sun Won’t Shine 0:04:17
B2. Ode To The End 0:05:21
B3. 0132 0:01:43
B4. Warrior Of Life (Reaper Redeemer) 0:03:42
B5. I’ll Throw The First Rock 0:03:27

LP6 & 7. FROZEN
Originally released on cd as Century Media – 77246-2 (1998)

A1. Kaamos (1:32)
A2. Farewell (3:43)
A3. Dead Leaves (5:25)
A4. For The Love I Bear (3:26)

B1. One With Misery (3:34)
B2. The Suicider (3:42)
B3. The Rain Comes Falling Down (6:16)
B4. Grave Sweet Grave (3:54)

C1. Burn (2:44)
C2. Drown Together (5:07)
C3. Let Go (The Last Chapter) (4:23)
C4. Mourn (4:41)

D – BONUS:
D1. I Wanna Be Somebody (3:29)
D2. House Of The Rising Sun (4:06)
D3. No Tomorrow (4:34)

LP8 & LP9. CRIMSON
Originally released on vinyl (2-sided picture disc) as Century Media – 77346-1 P

A1. Bleed In My Arms 0:05:09
A2. Home In Despair 0:03:48
A3. Fragile 0:05:55
A4. No More Beating As One 0:04:15

B1. Broken 0:04:31
B2. Killing Me Killing You 0:05:26
B3. Dead Moon Rising 0:04:55
B4. The River 0:04:49

C1. One More Day 0:05:13
C2. With Bitterness And Joy 0:04:43
C3. My Slowing Heart 0:05:56

D – BONUS:
D1. Killing Me Killing You (Edit) 0:04:14

LP10. THE COLD WHITE LIGHT
Originally released on vinyl as Century Media – 77446-1 (2002)

A1. Konevitsan Kirkonkellot (1:40)
A2. Cross My Heart And Hope To Die (4:06)
A3. Brief Is The Light (4:24)
A4. Neverlasting (3:34)
A5. Aika Multaa Muistot (Everything Is Nothing) (4:32)
A6. Excuse Me While I Kill Myself (3:50)

B1. Blood & Tears (4:15)
B2. You Are The One (4:30)
B3. Guilt And Regret (3:44)

B4. The Luxury Of A Grave (4:42)
B5. No One There (6:14)

LP11 & 12. THE FUNERAL ALBUM
Originally released on vinyl as Century Media – 77546-1 (2005)

A1. May Today Become The Day 0:04:00
A2. Ever-Frost 0:04:18
A3. We Are But Falling Leaves 0:04:28
A4. Her Last 5 Minutes 0:05:40

B1. Where Waters Fall Frozen 0:00:58
B2. Despair-Ridden Hearts 0:03:40
B3. Vengeance Is Mine 0:04:15
B4. A Long Way To Nowhere 0:03:26
B5. Consider Us Dead 0:04:51

C1. Lower The Flags 0:03:34
C2. Drain Me 0:04:34
C3. Karu 0:01:03
C4. End Of The Road 0:05:00

D – BONUS:
D1. Ever-Frost (Edit) 0:03:57

LP13: DEAD LEAVES (A COLLECTION OF B-SIDES AND RARITIES)

A1. The Glow Of 1000 Suns 0:04:31
A2. Amok Run 0:04:44
A3. Routasydän 0:04:10
A4. No One There (Desolate Single Version) 0:04:02

B1. Creep 0:03:54
B2. Digging The Grave 0:02:58
B3. Nepenthe (Live) 0:04:17
B4. Brief Is The Light (Edit) 0:04:47
 
The hu - gereg sekä rumble of thunder emp:sta.
Gereg tuli ostettua jo pari viikkoa sitten ja sen jälkeen se on tullut kuunneltua joka ilta kahdesti.
Rumble of thunderista oli tarkoitus ostaa vinyyli vaikka 36e hinta kipurajan ylittikin, mutta kun julkaisu siirtyi parilla viikolla niin päätin sitten ostaa cd:n.
Samalla tuli muutenkin kauhisteltua vinyylien hintoja sillä tuo yli 30e tuntuu olevan joku uus normaali ja uusin megadeth oli jo yli 40e vaikka se on ihan perus musta vinyyli.
Noilla hinnoilla loppuu kyllä lp levyjen osto aika äkkiä.

Kuvassa myös samalla tilattu äärimmäisen suloinen kissapatsas joka maksoi 16e.

WP_20221018_08_15_33_Pro.jpg
 
Ylös Bottom