Vuoden 2018 pelit: mitä odotat?

Mahewcoro

Active Member
Vaikka nyt podetaankin suorastaan ennätyksellistä syksyn pelitulvaa, niin myöskään ensi vuosi ei näytä mitään hellittämisen merkkejä. Tässä siis luodaan katsaus vuoteen 2018: kerro ensi vuoden eniten odottamistasi peleistä.

Minulla pinnalla on erityisesti RPG-osastoa:

The Alliance Alive (2DS): näyttäisi olevan tulossa kovan kaliiberin kannettavaa RPG:tä. The Legend of Legacysta tunnettu FuRyu on saanut vahvistuksia mm. Suikoden-sarjan tekijöistä, ja Atlus hoitaa käännöksen.

Ni no Kuni 2 (PS4): kotikonsoleille RPG-tarjontaa on sitten tulossa vielä enemmän, heti vuoden alussa myös pitkään odotettu Ni no Kunin jatko-osa, joka näyttäisi ottavan Final Fantasy -tyylisen lähestymistavan sarjaan, eli sama tyyli mutta täysin uusi asetelma, ei siis suora jatko-osa. Laatua pitäisi joka tapauksessa olla luvassa.

Dragon Quest XI (multi, oma valinta PS4): ja tässä sitten toinen RPG-ikuisuusprojekti. Vuosikausia vihjailtu, huhuttu, kehitetty ja viimein tänä vuonna Japanissa julkaistu Dragon Quest XI on tulossa englanninkielisenä joskus vuoden 2018 aikana. Uusi DQ lupaa komeaa seikkailua sarjan ainutlaatuisella tarinallisella tyylitajulla, ja japanilaista julkaisua pelanneiden mukaan peli on sarjan huippua.

Bloodstained: Ritual of the Night (multi, oma valinta PS4): jälleen yksi (melkein) ikuisuusprojekti, Castlevania-sarjan "henkisen perillisen" pitäisi viimein valmistua vuonna 2018. Vahvasti vaikuttaa siltä, että tulossa on "moderni Symphony of the Night".

Just Dance 2019 (multi, oma valinta PS4): Just Dance 2018 julkaistiin juuri, mutta valehtelisin jos sanoisin että myös Just Dance 2019 ei menisi vuoden päästä suoraan ostolistalle. :D

Useita muitakin pelejä löytyy odotuslistalta mutta nämä ovat ne omat kohokohdat.
 

SeveriS

Well-Known Member
Odotan eniten Red Dead Redemption 2 -peliä, sillä sehän tietääkseni julkaistaan keväällä. :) Tosin uskallan veikata, että pelin julkaisu siirtyy vielä syksylle. Toiseksi eniten odotan State Of Decay 2 -peliä, sillä ensimmäistä osaa tuli pelattua Xbox 360:lla ja mielestäni se oli aivan mahtava. Ainiio, myös Sea Of Thieves kiinnostaa aivan älyttömästi, tämän pelin julkaisua olen odottanut kuin kuuta nousevaa! Anthem-peliä seuraan myös mielenkiinnolla, sillä toistaiseksi gameplay pätkät ovat näyttäneet liian hyvältä ollakseen totta.
Kingdom Hearts III

Kindgom Hears III myös kiinnostaa, kaikki materiaaliat mitä olen nähnyt kyseistä pelistä on iskenyt lujaan sydänkammiooni.
 

JTahti

Well-Known Member
Uusin Dragon Quest! Oon pantannut DQ Heroes 2:n ostamista ettei tule musiikeista sun muusta ähkyä kun ilmestyy pääsarjan Draqu, vaikka onkin eri genreä.
 

Renebauman

Well-Known Member
Sonyn exluja on lähes kaikki eniten odottamani pelit.. Days gone, Detroit: Become human ja Spiderman..Sitten Far Cry 5 ja Red dead redemption 2 kanssa korkealla odotuslistalla.. Ehkä ykkönen listalla on Days gone..
 

Mahewcoro

Active Member
Oon pantannut DQ Heroes 2:n ostamista ettei tule musiikeista sun muusta ähkyä kun ilmestyy pääsarjan Draqu, vaikka onkin eri genreä.

Tämä on se yksi ainoa osa-alue mistä DQ11 on saanut oikeasti kritiikkiä. Saapa nähdä tehdäänkö länsijulkaisulle DQ8:t ja laitetaan orkesterimusat syntsamusiikkien tilalle, olisi erittäin toivottua.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Red Dead Redemption 2 ehdottomasti odotuslistalla. Lisäksi tuo Pleikkarin yksinoikeus-Spiderman on myös hahmon ja Marvelin fanina sellainen, jota seuraan hyvin mielenkiintoisesti. Elättelen toiveita, että viimein saataisiin sellainen Batman: Arkham-tasoinen hämispeli.
 

Pirate fin

Well-Known Member
Oikeastaan kaikki PS4 yksinoikeudet on kovassa odotuksessa, mutta Spider-man on niistä ehdottomasti ykkösenä :)
 

Murdoc

Well-Known Member
Metroid Prime 4 on tällä hetkellä odotetuin peli yleensäki itelle mutta ei mahda ehtiä ensi vuodeksi. :)

Tuon lisäksi ainakin RDR2, Far Cry 5 ja Spider-Man ainakin.
 

Tikiti

Active Member
Detroit: Become human ehdottomasti odotetuimpana omalla kohdallani. Näyttää aivan huikealle! Sitten God of war, Days Gone, Shadow of the colossus... Näyttää tulevan Sonylta jälleen äärimmäisen kova vuosi! Muilta sitten Kindgom Hearts III, RDR2, Anthem, Destinyn uusi sisältö jne.
 

Ulukai

Toimituksen jäsen
Ylläpitäjä
Paljoa kiinnostusta ei kyllä ole uusia pelejä kohtaan, mutta mielenkiinnolla tulee kyllä ihmeteltyä näitä pelejä:
  • Project Octopath Traveler (moniulotteinen roolipeli, jossa etenemistyylejä on monen monta)
  • Red Dead Redemption 2 (koska edellinen oli pirun hyvä tuotos)
  • Shadow of the Colossus (koskaan ei ole tätä tullut pelattua)
  • Spider-Man (näyttää semisti mielenkiintoiselta, vaikka pelottaa tuon olevan liian qte-reaktiotestiä)

Luultavasti tulee Switchiin sorruttua tässä tämän vuoden puolella, vaikka olisihan sitä pelattavaa jo käytössä olevilla laitteillakin. Joulukuun alussa saapuva Xenoblade Chronicles 2 luultavasti pakottaa kuitenkin ostoksille.

Päästäänköhän FF7 Remakeen tai Beyond Good & Evil 2:een kiinni vielä ensi vuonna? Tai Yakuza Kiwami 2:een Euroopassa?
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Näyttää siltä, ettei vauhti juuri hiljene loppuvuoden tykityksen jälkeen.

Crackdown 3 - kaikki paskaks, kyllä kiitos. Jos ja kun rakennukset sortuu siihen malliin kuin on luvattu, niin on kovaa settiä. Julkaisu: 2018
Sea of Thieves - Olin aluksi vähän skeptinen tämän suhteen, mutta mitä enemmän seurannut pelin kehitystä, niin paremmalta vaan näyttää. Tähän kun saa hyvän porukan, niin ai että. Partychat auki ja merelle. Julkaisu: 2018
Metro Exodus - Edelliset osat on pelattu läpi sekä Xbox 360:llä että remasteroituna Xbox Onella. Tykkään kovasti. Tuskin tämäkään pettää. Julkaisu: 2018
Kingdom Come: Deliverance - vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta ritari-RPG:ltä. Voi olla mitä vaan, vähän villi kortti. Julkaisu: Helmikuu 2018
State of Decay 2 - Zombiselviytymistä. Oli se sitten Dead Rising tai State of Decay, aina kiinnostaa. Julkaisu: ensimmäinen tai toinen neljännes 2018
Anthem - olisiko tämä se mitä Destiny 2:n olisi pitänyt olla? Julkaisu: Syksy 2018
Red Dead Redemption 2 - Eiköhän sieltä hyvä peli tule, kunhan villi länsi ei ole tyhjää täynnä. Julkaisu: 2018
Ori and the Will of the Wisps - Ensimmäinen osa on nätti ja tämä jopa vielä nätimpi. Kaunis ulkokuori kätkee sisäänsä toimivan tasohyppelyn. Julkaisu: joskus, toivon mukaan vuonna 2018
Ashen - Dark Soulsin mekanikka sekoitettuna Insidestä ja Limbosta ammennettuun minimalistiseen maailmaan. Kiinnostus on aika korkealla. Julkaisu: joskus, toivon mukaan vuonna 2018

Muitakin varmasti on, mutta siinä nyt tähän hätään mieleen tulleet.
 

OMI3R

Well-Known Member
Säästöpossua joutuu rikkomaan, 2018 on armoton lompakolle. Näin alustavasti ainakin...

Red Dead Redemption 2 (Ykkösosa yksi parhaimpia pelejä, tämä on pakkohankinta! Enkä usko että villilänsi on tyhjä, tämä ei ole ubisoft peli.)
Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (Roolipelejä ei ikinä ole liikaa, studio ghiblin rooli myös vaikuttaa paljon ostospäätökseen.)
Detroit: Become Human (Heavy Rain, Beyond: Two Souls, Fahrenheint tekijöiden uusin ei voi jättää välistä.)
God Of War (Kaikki aikasemmat pelattu, uudistettu versio näyttää erittäin hyvältä.)
Spiderman (Arkham Knight, sarjan päätösosa jätti minut kaipaamaan uutta supersankaripeliä, tämä on yksi niistä.)
Days Gone (Eihän zombipeleihin voi koskaan kyllästyä?)
Death Stranding (Mitähän se Hideo Kojima nyt on keksinyt?)
The Last Of Us Part II (Pakko hankinta, tietenkin!)

+
Liuta pelejä vielä sekä mahdolliset vuoden yllätykset, yllämainitut nyt ainakin niitä jotka tulee 100% hommattua hyllyyn.
 

Routa

Well-Known Member
God Of War (Taistelu varmaan toimii kuin junan vessa, vaikka kuvakulma onkin vaihtunut)
Red Dead Redemption 2 (Aika takuu varmaa tavaraa)
Code Vein (Joku SoulsBorne peli tarvitaan joka vuosi. Voi yllättää.)
Vampyr (Life Is Strange porukan vampyyri seikkailu.)
Yakuza Kiwami 2
(Eurooppaan 2018, kiitos)

Dear CD Project Red, antakaa nyt jotain infoa Cyberpunk 2077:sta. Kun ette muuta peliin liittyvää saaneet tänä vuonna ilmoiteltua, kuin työpaikka ilmoituksia...:mad:
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Pakkohankinnat:

RDR2
God of War
Yakuza 6
Yakuza Kiwami 2
Death Stranding jos tulee 2018
Metro Exodus
Shadow of the Colossus remake
Shenmue 3 jos ehtii 2018
Metroid Prime 4 jos ehtii 2018
Far Cry 5
Bloodstained kickstarter rahoitettu
Last of Us 2 jos ehtii 2018

Harkinnan alaisena:

Vampyr
State of Decay 2
Detroit
Dragon Quest 11

Lompakko tulee siis ammottamaan tyhjyyttään myös ensi vuonna jos kaikki noi pelit ilmestyvät ensi vuonna ja ovat ostamisen arvoisia. Listasta saattaa jotain puuttua kun ei voi kaikkea muistaa.

EDIT: Muutettu ja poistettu pelien tietoja.
 
Viimeksi muokattu:

Kojo

KonsoliFIN Alumni
Monster Hunter: World
Tähän saakin sitten upotettua pelitunteja ihan kiitettävästi. :cool:
 

OK

Well-Known Member
Sitten vielä jos Cyberpunk 2077:sta näkyisi jotain todellisia merkkejä julkaisun lähestymisestä. Tätä olen odottanut joka vuosi muutaman viime vuoden ajan :rolleyes:.

Voipi olla että kyseinen peli julkaistaan aikaisintaan vuonna 2020.


Jos videolla esitetyt väitteet pitävät paikkaansa, niin melkeinpä toivon pelin floppaavan, sillä studion johtamiskulttuuri kuulostaa ihanan paskamaiselta.
 
Ylös Bottom