War Thunder

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana Baron, 22.08.2013.

 1. Baron

  Baron Active Member

  PSN:
  BaronFIN
  Nimi: War Thunder
  Alusta: PS4, PC
  Kehittäjä: Gaijin Entertainment
  Pelityyppi: Lentosota MMO
  Maksumalli: free-to-play
  Julkaisu: 29.11.2013 (PS4), 15.8.2013 (PC)
  Erikoista: cross-platform with PC, PSEye head tracking

  Gamescon traileri:
  [video=youtube;Vq8dp3PQ22I]http://www.youtube.com/watch?v=Vq8dp3PQ22I[/video]

  Itselleni yksi iloisimmista yllätyksistä Gamesconista. Vaikka tiedossa oli, että Sonyn koneilla tullaan pelaamaan free-to-play pelejä, niin tämä pääsi tulemaan kuitenkin puun takaa. FPS ei lajityyppinä niin hirveästi kiinnosta, niin tämä sitäkin enemmän.

  Tässä versiossa tullee olemaan about 300 lentokonetta julkaisussa ja peli päivittyy samaan tahtiin PC-version kanssa. Tässä ilmeisesti nyt saadaan niitä rautahyötyjä, joita Cerny on hakenut takaa. Lisäksi PS4 versio tulee hyödyntämään PSEyen avulla head trackingiä, mikä on silkkaa plussaa lentopeleissä. Kun päälle kuorrutetaan PS4:n videonjako ominaisuudet, niin pahasti näyttää siltä että peli tulee kamppailemaan iloisesti julkaisun AAA-nimikkeiden kanssa peliajasta.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 22.08.2013
 2. Baron

  Baron Active Member

  PSN:
  BaronFIN
  Vastaus: War Thunder [hype]

  Pelistä enemmän tietävät: onko pelissä klaanitukea? Jos on, niin pakkohan tuonne on pistää oma konsolifinin lentue pystyyn. Saksalaisilla, tietenkin :cool:
   
 3. Terrori

  Terrori Member

  Vastaus: War Thunder [hype]

  On klaanituki. Klaanit kulkevat nimellä Squadrons eli Laivueet, yhdessä laivueessa voi olla yhteensä 128 pelaajaa. Laivueen luominen ei tosin ole ilmaista, vaan maksaa 2500 GE (Golden Eagle), euroissa tuo on 13,99 €.
  Lisää tietoa laivueista löytyy täältä: War Thunder: Squadrons


  Yksi asia joka muuten varmasti kaikkia kiinnostaa ja jota en ole nähnyt täällä mainittavan, eli Suomalainen kalusto. Yhdessä kehittäjien Q&A tilaisuudessa oli kysytty tuleeko lisää Eurooppalaisia koneita pienemmistä maista ja vastaus oli tämä:

  Q&A Session With The Team - All Previous Transcripts - Questions to the Devs - War Thunder - Official Forum

  Tällä hetkelä pelistä löytyy jo yksi Neuvostoliittolainen pommikone johon saa Suomalaisen värityksen. SB 2M-100 joka näyttää samalta kuin kuvassa, paitsi että hakaristien hakaset on poistettu.
  katso liitettä 11330
   
 4. Little_big-MAD

  Little_big-MAD New Member

  Vastaus: War Thunder [Hype]

  Tämä ja Warframe taitavat olla ne pääpelit, joita tulee pelattua eniten omalla Playstation 4.

  En oikein tuosta PS Plussasta perusta, joten on mukava, että asiakaskunnalle tarjotaan tällainenkin vaihtoehto, jolla voi harrastaa nettipelaamista ilman lisämaksuja.

  Onko tullut jo tietoa siitä, että saako näissä free to play -mätöissä vaihdettua taustamusan johonkin itselle mieleisempään soitanta menoon?
   
 5. pate74

  pate74 New Member

  Vastaus: War Thunder [Hype]

  Itse pidän lentopeleistä. Olen kuitenkin yllättynyt siitä, että yhtenä julkaisupelinä PS4:lla F2P-pelinä on siis lentopeli (ja vieläpä toisen maailmansodan aikainen), mikä tätä nykyä on enemmänkin hyvin niche-genreä.
  Genrehän oli vissiin aika suosittu nykyisten konsolien alkataipaleella, koska lentopelit ovat käsittääkseni laskentatehoja vaativia pelejä, joten niillähän oli hyvä silloin esitellä mihin rauta pystyy.

  Nykyjään, esim. kun Birds of Steel julkaistiin 2012, ei sitä markkinoitu ollenkaan, julkaisupäiväkin oli vähän hämärän peitossa ja kopioita tuli alussa tipoitellen Suomeen vähissä määrin. Muistan kun julkaisupäivänä sattui löytymään Gamestopista liikkeen ainoa kopio hyllystä, tuntui että pitää käsissään harvinaisuutta.

  Ilmeisesti tuossa War Thunderissa on helposti omaksuttava, rento lento-malli perusasetuksena, mutta sieltä löytyy toisiakin asetuksia, jos haluaa enemmän haastetta lentämiseensä. Birds of Steelisssä kun kokeilin realistic-asetusta, kone sakkasi todella herkästi ja hermo paloi nopeasti, liian haastava minulle.

  Myöskin kun katsoin yhtä pelipätkää War Thunderista, niin osuminen kohteeseen ei näyttänyt olevan sellaista minuuttien kaartelua ja taistelua ennakoiden laskemisineen kuin Birds of Steelissä, mikä välillä kypsytti. En tosin ole vielä PC:lläkään pelannut War Thunderia, joten ihan mutuilua vaan.
   
 6. draev

  draev New Member

  XBL:
  kanbela
  PSN:
  kanbela
  Vastaus: War Thunder [Hype]

  Ketju taas PS4-tägillä vaikka peli on multi, PC-julkkari oli 15. elokuuta :rolleyes:

  Laitoin Steamista valumaan tän juuri, koitetaanpas millaista mättöä tämä on, jotain videoita betasta joskus katselin ja ihan hauskalle ja mielenkiintoiselle ainakin vaikutti niiden perusteella.
   
 7. Little_big-MAD

  Little_big-MAD New Member

  Vastaus: War Thunder [Hype]

  Ensimmäisessä postauksessahan tuo PC alusta mainitaan, kuten Titanfall -hypeketjussa. Molemmat ovat yhden firman konsoli yksinoikeuksia, vaikka käytännössä multiplatform -pelejä(Konsoli & PC).


  Mukava, että näitä tulee meidänkin iloksi, jotka emme kykene hankkimaan reilun tuhannen euron peli PC:tä, joilla edellä mainitut tuotokset pyörisi parhaimmilla asetuksilla(lue: Näyttävät samaan aikaan hienoilta, eivätkä jumita). Kiitos uusista pelimasiinoista Sony ja Microsoft!
   
 8. draev

  draev New Member

  XBL:
  kanbela
  PSN:
  kanbela
  Vastaus: War Thunder [Hype]

  Titanfall-ketju taisi olla kuitenkin merkattu multi-ketjuksi, koska se tulee myös 360:lle... Mutta tää offtopic on jo siirretty eri ketjuun (moderointikeskustelu) joten ei siitä enempää :)

  Kävin pelaamassa jokusen matsin ja ei tuo peli kyllä mitään tonnin konetta vaadi. Crossfireä ei osaa toistaiseksi käyttää ollenkaan, liekkö johtuu siitä että on Nvidian moneyhats-peli, ja näyttiksen (Radeon HD 7950, hinta ~200-250€ nykyään) rasitus oli aika kevyellä tasolla kokoajan, ei lähelläkään mitään Crysis 3:n "käytännössä kokoajan 99%"-tasoa. Asetukset tapissa & 1080p ja tasainen 60fps.

  Aika hauskallehan toi vaikutti kyllä, lievästi sanottuna pieniä vaikeuksia osua kunnolla mutta en ole koskaan ollut mikään lentopelien ylin ystävä, taidot varmaan kehittyisi ja osumatarkkuus paranisi kunhan pelaa vaan enemmän. Arcade-battleja pelasin vasta vain, pitää koittaa noita muitakin tuossa että näkee miten paljon vaihtelua tässä loppupeleissä on.
   
 9. markka1

  markka1 Member

  PSN:
  markka1
  Vastaus: War Thunder [Hype]

  Birds Of Steelen fanina odotan tältä peliltä paljon. Onkohan heti julkaisusta asti myös tankit ja laivat pelattavina, vai tulevatkohan vasta myöhemmin. :rolleyes:
   
 10. Ukkosenjumala

  Ukkosenjumala New Member

  PSN:
  Ukkosenjumala
  Vastaus: War Thunder [Hype]

  Tankkidivisioonan perustaminen tähän kiinnostas itseä. Mites muuten MAGin KFS-veteraanit, olisko neukkutankkipoppooseen sieltä lähtijöitä?
   
 11. WildLag

  WildLag New Member

  PSN:
  WildLag
  Vastaus: War Thunder [Hype]

  Tietenkin! Kunhan nyt pääsee tohon peliin sisään ja saa lennellä ensin, sitten jahka ne tankit ja soutuveneet tulee niin eiköhän me jonkunlainen panssarivaunupataljoona saada aikaiseksi.
   
 12. Baron

  Baron Active Member

  PSN:
  BaronFIN
  Vastaus: War Thunder [Hype]

  Jos joku neukkupataljoona yrittää tulla kyljestä sisään, niin taivaalta sataa rautaristejä niskaan :D
   
 13. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
 14. pate74

  pate74 New Member

  Vastaus: War Thunder [Hype]

  Ihan hyvä, että Gaijinin tyyppinen asialleen (lentopelit, pieni genre) omistautuva kehittäjä nousee näin suuren yleisönkin parempaan tietoisuuteen. Asialleen omistautuminen näyttää kannattaneen, pisteet siitä!
   
 15. Terrori

  Terrori Member

 16. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Vastaus: War Thunder [Hype]

  Tekijäfirman toimitusjohtaja haastateltavana. Peli on ilmainen, verkkopelissä ei PS+ vaadetta, head tracking lukee pääsi sijaintia ja siirtää ruutua sen mukaan jne.

  [video=youtube;QnNRf03fdAc]http://www.youtube.com/watch?v=QnNRf03fdAc[/video]
   
 17. japaka

  japaka Member

  XBL:
  japakafin
  PSN:
  japaka
  Vastaus: War Thunder [Hype]

  Onpahan muuten hyvä peli. En olis uskonut, että betaversiossa oleva ilmaispeli vie suurimman osan huomiosta ekoina PS4 pelipäivinä. Yllättävän rentouttavaa päästä tiputtamaan kaveri alas korkeuksista. :D
   
 18. Huttu

  Huttu Active Member

  PSN:
  HuttuFIN
  Vastaus: War Thunder [Hype]

  Joo aivan loistava peli, ja tosi hieno. Näyttävän näköistä kun on vähän usvaa ja edessä päin siintää ilmatila mikä on täynnä flakkia ja lentokoneita. Valikot on ehkä vähän hämmentäviä kun peli ei hirveesti kerro mitä mistäkin tapahtuu mutta muuten ihan jees. Ja aluksi ohjaimella lentäminen oli aivan painajaismaista, mutta äkkiä siihenkin tottui, on tämä dualshock 4 vaan hyvä ohjain :)

  Sellanen bugi kyllä kävi itselle että eilen pelailin jonkin verran ja aloitin Briteillä, sain muutamia uusia lentokoneita ja sillee. Sitten tänään aamulla kun loggasin sisään niin peli päätti heti että mun pitää pelata Jenkeillä eikä päästäny mua mun Britti-osioon lainkaan. Jouduin sitten pelaamaan Jenkeillä niin kauan että sain avattua Britit, onneksi mun kaikki lentokoneet ja tutkimuskohteet oli säilynyt.

  Ilmoilla on näkynyt myös ihan kiitettävästi suomalaisia lentäjä-ässiä, en muista kyllä että oliko kfinistä :) Eiköhä perusteta joku Suomilaivue, mottona "Torilla tavataan" :D
   
 19. japaka

  japaka Member

  XBL:
  japakafin
  PSN:
  japaka
  Vastaus: War Thunder [Hype]

  Valikot vois kyllä kieltämättä olla vähän järkevämmät. Eiköhän tuokin tuosta kehity, kun betavaihe etenee. Itselle ei ole vielä tullut mitään bugeja vastaan. Toivotaan ettei niitä ilmene pahemmin. Torilla tosiaan tavataan! :p Onkos tuossa jotain klaanimahdollisuuksia?
   
 20. Huttu

  Huttu Active Member

  PSN:
  HuttuFIN
  Vastaus: War Thunder [Hype]

  En ole ihan varma, täytyy tutkia noita valikoita jos sieltä jotain löytyisi. Tossa ei myöskään ole varmaan mitään erillistä tukea pleikkarin kaverilistalle, eli War Thunderia pelaavat averit pitänee lisätä pelin omaan kontakti/kaverilistaan, samalla tavalla kuin Warframessa. Ehkä sitten sitä kautta pääsee kavereiden matseihin mukaan jopa samalle puolelle.
   

Jaa tämä sivu