Warhammer 40,000: Darktide

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
1657521650895.png

Nimi: Warhammer 40,000: Darktide
Kehittäjä: Fatshark
Julkaisija: Fatshark
Alustat: Xbox Series X|S, PC (Game Pass day one)
Lajityyppi: Ensimmäisen persoonan räiskintä, lootershooter
Julkaisu: 13.9.2022
Kotisivut: https://www.playdarktide.com/

Valtaa Tertiumin kaupunki takaisin verenhimoisilta vihollislaumoilta intensiivisessä ja brutaalissa toimintaräiskinnässä. Warhammer 40,000: Darktide on uusi, yhteistyöhön keskittyvä pelikokemus Vermintide-sarjan palkituilta tekijöiltä. Kun Tertium sortuu, Hylkiöt nousevat.

Vaikuttaa aika hyvältä. Tykkään siitä, että fokus on nyt enemmän ammuskelussa kuin lähes pelkässä lähitaistelussa mitä se oli kehittäjän aikaisempien pelien kanssa. On synkkää ja on gorea. Tuntuu aika uskolliselta lähdemateriaalilleen, vielä kun pelin tarinaa on ollut kynäilemässä Warhammer 40k kirjoistaan tunnettu Dan Abnett.

Gameplay trailer


Tarinatraileri


SkillUpin kattava ennakko


PCGamerin artikkeli "mitä tiedämme pelistä tähän mennessä": https://www.pcgamer.com/warhammer-40k-darktide-release-date-gameplay-everything-we-know/
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Hmm onkohan tää puhtaasti yhteistyö peli vai onkohan solo mahdollisuutta ja miten sen kanssa pärjää.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Hmm onkohan tää puhtaasti yhteistyö peli vai onkohan solo mahdollisuutta ja miten sen kanssa pärjää.
Kehittäjän aikaisempia saman tyylin pelejä pystyi pelaamaan myös soolona, joten eiköhän tätäkin pysty. Tosin kyllä siinä varmaan osa pelin hohdokkuudesta ja ehkä jopa tasapainotuksesta katoaa.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Ja taas lykätään :confused:


Tätä tämä nyt tuntuu olevan kovin monen pelin kohdalla. Silti edelleen parempi kuin se, että julkaistaan rikkinäinen peli. Ehkä Cyberpunk opetti, antoi esimerkin siitä kuinka peli kannattaa tehdä valmiiksi ennen julkaisua ja nyt monet kehittäjät sitten ottavat vinkistä vaarin.
 

Doctor Pepper

Well-Known Member
Vähän ehkä sellaista lähiöbaarissa valomerkin aikaan tunnelmaa noissa örinöissä. Warhammer 40K:n ongelmana on se, että kun kaikki hahmot ovat sellaisia supermahtavia teurastajia, oikeastaan kukaan ei ole.
 

Doctor Pepper

Well-Known Member
Voi olla, että aika on kullannut muistot, mutta nuoruuden baarikokemuksista on jäänyt tuollaisia mielikuvia, jos ottaa nuo ampumiset pois ääniraidalta. Nykyään en juo ollenkaan alkoholia ja viimeisestä baarissa käynnistäkin on vähintään viisi vuotta. Kaikissa pääkaupunkiseudun isoissa kaupungeissa asuneena ei oikeastaan ole kovin suurta eroa, mistä suunnalta etsii kunnon räkälää, kunhan se on sellainen, johon pääsee silloinkin, kun kaikista vähänkään säädyllisistä paikoista käännytellään ovelta pois.
 

Ippenator

Well-Known Member
Tuli seurattua viikonloppuna twitchistä kun porukka pelaili closed betaa. Taitaa pelistä tulla aivan loistava ja varsinkin kun tykkään warhammerin maailmasta. Alla vähän juttua closed betasta.
Varsin kovat odotukset on itsellänikin tälle pelille. Näyttänyt ja kuulostanut sen verran hyvältä. Ja tosiaan tuo Warhammerin maailma toimii itsellenikin hyvin.
 

Mathael

Well-Known Member
Closed Betassa vie kaikki näytti hyvälle. No toivotaan että series versio sit pyöris paremmin, onhan näitä pelejä ollut että PC:llä ollut ongelmia varsinkin high end PC joita sit korjailtu myöhemmin. Toki noi serveri ongelmat koskee myös konsoli versioo. Mutta joo harmi kun mulle tämä oli loppuvuoden odotetuin peli.
Kävin kurkkaan pelin steam yhteisö keskuteluja ja oli kyllä ihmeen vähän kitinää näistä ongelmista, pelaajia oli kuitenkin pelaamassa 43 000.
Arvostelutkin steamissa enimmäkseen myönteinen yli 10 000 arvostelua. Yleensä jos peli ei toimi kunnolla niin se näkyy steamin arvioissa.
 
Viimeksi muokattu:

TUHOMURSU

KonsoliFIN Alumni
Ongelmia on perinteiseen tapaan taas paisuteltu. En epäile ollenkaan, etteikö joillekin osuisi se paska-arpa syistä X tai Y.

Omalla porukalla on ollut kuitenkin häviävän vähän mitään ongelmia. Eniten backendissä, eli kun tulee missionista peli kaatuu matkalla hubiin. Näitäkin osunut viimeiseen 10 tuntiin ehkä kolme kpl - progressi on kuitenkin säilynyt ja luutti tullut.

Itse ajellut asetukset tapissa DLSS-päällä 4K. Omaan silmään tämä on upeimpia julkaisuita vähään aikaan ja siihen nähden pienet tahmaukset sallittakoon. Betassahan tässä vielä teknisesti rouhitaan menemään.PS. Video on vieläkin aikaisemmasta betasta syksyltä
 

Ippenator

Well-Known Member
Ongelmia on perinteiseen tapaan taas paisuteltu. En epäile ollenkaan, etteikö joillekin osuisi se paska-arpa syistä X tai Y.
Se on valitettavasti nykyajan henki, että jokaiseen pieneenkin yksityiskohtaan tartutaan ja oikein hakemalla haetaan ulisemisen aihetta. Tämä siis käytännössä melkeinpä kaikessa mahdollisessa, eli ei koske pelkästään pelejä ja pelimarkkinoita. Toki peliskenessä tämä ilmiö näyttäisi aika erityisesti korostuneen.

Itselleni tämä peli on kyllä yksi odotetuimpia pelejä tälle vuodelle edelleen, vaikka taitaa kylläkin konsolijulkaisu mennäkin vasta ensi vuodelle. En toki odota tämän olevan mitenkään bugiton peli, kuten en kyllä odota minkään muunkaan pelin kohdalla. Se mitä olen pelistä nähnyt on joka tapauksessa ollut todella lupaavan näköistä, joten siis vesi kielellä odotellaan - oli bugiulinaa kuinka paljon hyvänsä.
 
Ylös Bottom