WarioWare Gold

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana Mahewcoro, 26.07.2018.

Tags:
 1. Mahewcoro

  Mahewcoro Active Member

  Nimi: WarioWare Gold
  Kehittäjä: Nintendo / Intelligent Systems
  Julkaisija: Nintendo
  Alustat: Kaikki 2DS- ja 3DS-laitteet
  Julkaisupäivä: 27. heinäkuuta 2018

  Demo saatavilla (eShop)  Warion kahjot minipelit palaavat suurimmassa WarioWare-pelissä koskaan! WarioWare Gold sisältää 300 mikropeliä, ja mukana on niin uusia pelejä kuin myös sarjan aikaisemmista osista palaavia mikropelejä, jotka on uudistettu ja sovitettu WarioWare Goldia varten. Mikropelit on jaettu kolmeen tyyliin: näppäinpelit (ensimmäisen WarioWaren tyyliin), liiketunnistuspelit (WarioWare Twistedin ja Smooth Movesin tyyliin) sekä stylus-peleihin (WarioWare Touchedin ja DIY:n tyyliin). Mukana on myös moodi, joka sekoittaa kaikkia näitä tyylejä keskenään, sekä useita bonusmoodeja ja myös pidempiä minipelejä. Kaikesta päätellen Wario on palannut tyylillä!

  Nintendon virallinen sivu pelille

  Hintavertailua, hinta tällä hetkellä n. 40 - 48 euroa
   
 2. Mahewcoro

  Mahewcoro Active Member

  Tässä kun peliä on ehtinyt jo hyvän aikaa pelaamaan niin erittäin pätevä pakettihan tässä on kyseessä. Tämä nousee yhdeksi WarioWare-sarjan parhaista peleistä, ja sisältää myös kiitettävän määrän erinäistä bonussisältöä.

  WarioWaren huumori on innoittanut myös pelin ulkopuolella. Saksalainen Game Two -peliohjelma on tehnyt WarioWare Goldin tyylillä poliittista parodiaa:

   

Jaa tämä sivu