WarioWare Gold

Mahewcoro

Active Member
Nimi: WarioWare Gold
Kehittäjä: Nintendo / Intelligent Systems
Julkaisija: Nintendo
Alustat: Kaikki 2DS- ja 3DS-laitteet
Julkaisupäivä: 27. heinäkuuta 2018

Demo saatavilla (eShop)


Warion kahjot minipelit palaavat suurimmassa WarioWare-pelissä koskaan! WarioWare Gold sisältää 300 mikropeliä, ja mukana on niin uusia pelejä kuin myös sarjan aikaisemmista osista palaavia mikropelejä, jotka on uudistettu ja sovitettu WarioWare Goldia varten. Mikropelit on jaettu kolmeen tyyliin: näppäinpelit (ensimmäisen WarioWaren tyyliin), liiketunnistuspelit (WarioWare Twistedin ja Smooth Movesin tyyliin) sekä stylus-peleihin (WarioWare Touchedin ja DIY:n tyyliin). Mukana on myös moodi, joka sekoittaa kaikkia näitä tyylejä keskenään, sekä useita bonusmoodeja ja myös pidempiä minipelejä. Kaikesta päätellen Wario on palannut tyylillä!

Nintendon virallinen sivu pelille

Hintavertailua, hinta tällä hetkellä n. 40 - 48 euroa
 

Mahewcoro

Active Member
Tässä kun peliä on ehtinyt jo hyvän aikaa pelaamaan niin erittäin pätevä pakettihan tässä on kyseessä. Tämä nousee yhdeksi WarioWare-sarjan parhaista peleistä, ja sisältää myös kiitettävän määrän erinäistä bonussisältöä.

WarioWaren huumori on innoittanut myös pelin ulkopuolella. Saksalainen Game Two -peliohjelma on tehnyt WarioWare Goldin tyylillä poliittista parodiaa:

 
Ylös Bottom