World of Tanks

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana FIN_Warrior93, 09.09.2011.

 1. FIN_Warrior93

  FIN_Warrior93 New Member

  PSN:
  FIN_Warrior93
  Ajattelin luoda aiheen tästä ko. pelistä, luoda keskustelua aiheesta ja kysellä teiltä, KFINin käyttäjiltä, onko joku muukin tätä kyseistä peliä pelaamassa?

  World of Tanks, tuttavallisemmin WoT, on alkuvuodesta -11 ilmestynyt ilmainen MMO-peli. Suoraa referointia wikipediasta:
  World of Tanks is a freemium 3D team-based massively multiplayer online game featuring historically accurate fighting vehicles from the 1930s to the 1950s. World of Tanks is a PvP-focused project that promises action and strategy based gameplay. In the release version, World of Tanks includes more than 90 armored vehicles from Soviet Union, Germany and USA. France has also been confirmed to be in development. The vehicles have been carefully detailed with historical accuracy. All in all there will be around 500 vehicles available in the game. At the moment, World of Tanks features light, medium and heavy tanks, tank destroyers and self-propelled artillery and some well-known prototypes and low-volume vehicles. The game blends action, strategy and simulation genres.
  World of Tanks - Wikipedia, the free encyclopedia
  Eli pelissä 15v15 panssarivaunua (Saksan, NL:ton, Yhdysvaltojen ja tulevaisuudessa Ranskan vaunut) ottavat mittaa toisistaan. Vaunut ovat 2. maailman sodan aikaisia, mukana 5 kpl nk. techtree-listoja. Kevyet, keskiraskaat, raskaat, pst-vaunut ja tykistö. Vaunut ovat lajiteltu "tiereihin", kuten tämä Saksan puu, jossa aloittelija saa käsiinsä Leichttractor (tunnetaan myös loltractorina). Matchmaking järjestelee esim. tractorin peliin korkeintaan vain 2. tierin vaunujen kanssa.


  Itselleni on maistunut aivan loistavasti, sillä panssarivaunut nyt aina ovat pientä ihmistä kiinnostanut, sekä peli on tarpeeksi helppo päästä sisään ja oppia. Toisin aluksi kannattaa takoa päähän, että vaikka kuinka olisi hirvittävän hieno, uusi ja kova tankki, suunnilleen jokainen vastapuolella voi helposti pudottaa sinut. Varsinkin jos pääsevät peräpuolelle tai heitä on useampia.

  worldoftanks.eu/

  Vastaavaa topicia en nopealla seachilla löytänyt, joten piti sitten tehdä oma. Ja jos joku kaipaa peliseuraa, vinkkiä tai jotain, viestiä tänne tai itse pelissä katsella chatissa, kun olen paikalla. (FIN_Warrior)

  Ps.
  Kuten spineshank tuumasi aiheessa "Paras pelidiili ikinä?":
  World of Tanks.

  ja

  0€ valmistajan kotisivuilta ja helposti vuoden paras peli.

  Edit: Jos panssarit eivät niinkään kiinnosta, tulevaisuudessa on myös tulossa WoWarplanes (WoWP) ja -Battleships. Näistä ensimmäisen alpha versio pyörähtää käyntiin luultavasti talven aikana.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 10.09.2011
 2. FIN_Warrior93

  FIN_Warrior93 New Member

  PSN:
  FIN_Warrior93
 3. spineshank

  spineshank Member

  XBL:
  PorHa Ry
  PSN:
  PorHa_Ry
  Vastaus: World of Tanks [PC]

  Pysyn edelleen kannassani. Minut löytää kentältä sieltä, mistä se tappava ammus tuli.

  Täysin ilmaisenakin pelattuna yllättävän antava. Rahalla saa vain oiottua.
   
 4. FIN_Warrior93

  FIN_Warrior93 New Member

  PSN:
  FIN_Warrior93
 5. MiKiM

  MiKiM Active Member

  XBL:
  MiKiMi
  PSN:
  MiKiMi84
  Vastaus: World of Tanks [PC]

  Toimiiko tuo WoT macilla ilman säätämistä? :)
   
 6. FIN_Warrior93

  FIN_Warrior93 New Member

  PSN:
  FIN_Warrior93
  Vastaus: World of Tanks [PC]

  En ole asiaan kovin perehtynyt, mutta nopean googlaamisen jälkeen sanoisin, ettei peli toimi ilman säätämistä macilla.

  Katso viesti #5
   
 7. FIN_Warrior93

  FIN_Warrior93 New Member

  PSN:
  FIN_Warrior93
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 14.11.2011
 8. FIN_Warrior93

  FIN_Warrior93 New Member

  PSN:
  FIN_Warrior93
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 24.12.2011
 9. Boxraz

  Boxraz New Member

  Vastaus: World of Tanks [PC]

  Löysin kaapista 7€ arvoisen Paysafecardin, joka toimii vain Wot:n kanssa ja on tullut muistaakseni Mikrobitin mukana. Vielä pitää odotella uusia komponentteja niin pääsen itsekin kentille sotimaan =). Onko aloittelijan helppo päästä tähän mukaan?
   
 10. FIN_Warrior93

  FIN_Warrior93 New Member

  PSN:
  FIN_Warrior93
  Vastaus: World of Tanks [PC]

  Peli on helppo oppia, varsinkin WG on tehnyt loistavat tutorial videot , ja näillä eväille pääsee alkuun. Alussa peli on surkuhupaisaa hippaa, joka myöhemmin muuttu huomattavasti totisempaan suuntaan. Matchmaking (lyh. mm) hakee aivan tuoreimmille pelaajille saman tasoista peliseuraa, mikä tarjoaa kohtalaisen tasaisen vastuksen. Mikäli pelaajalta löytyy vain aivokapasiteettiä käsitellä peliään vähääkään rationaalisemmin, ja miettiä mitä parannettavaa siinä olisi, sekä seuraa omien tiimitoverien edesottamuksia kentällä, niin pelin perusidea alkaa hahmottumaan. Tässä pelissä tuskin kukaan on seppä syntyessään, vaan kokemus karttuu kentältä.
  Lyhyesti:
  • Keula vihollista päin. Aina! Keulan panssarointi > perän - tai kyljen panssarointi.
  • Tier 4 tankit ovat ehkä kaikkein tuskaisimpia laitteita käydä läpi.
  • Stocki tankki on harvoin hyvä, täyteen tutkittu tankki on luonnollisesti parempi.
  • Älä yritä ranskalaisia tankkeja.. niihin palaa hihat. Neukku-tankit ovat varmaan helpoimpia tankkeja aloittaa.
  • Tässä pelissä ei voi "kämppiä"* kuten tavallisissa FPS-peleissä. Asennoidu sen mukaan, että kuulaa ottava tankki yleensä kuolee. Kuulan antaja ei..

  *=Alkupään peleissä voi perseillä vähän miten sattuu, sillä ainoa mistä rangaistaan on omien ampuminen. Mitä pidemmälle peli etenee (eli tech tree:ssä) sitä varovaisemmin kannattaa pelata. Isoinkin tankki taipuu, kun sitä ammutaan joka suunnasta.

  Ai niin, aina löytyy huonoimpia pelaajia kuin Sinä! Nöyrällä asenteella ja ajan kanssa oppii tätä peliä pelaamaan. Tämä tuntuu joiltain olevan silloin tällöin hukassa.

  Edit: Itse peli on aika epäreilu, sillä usein kentältä löytyy sinua isompia tankkeja, mutta silloin ei auta kuin koittaa saada kylkiin tai perään laakia. Mutta voi sitä tunnetta, kun itseä isompaa rautaa kaatuu kentälle.

  Ps. Tunnustan, etten täällä KFINin sivuilla pyöri tarpeeksi, joten vastaukset voivat venyä. Tökkikää ennenmmin Wotin puolella minua (nick: FIN_Warrior).
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 28.01.2012
 11. pleikkakolme

  pleikkakolme New Member

  Vastaus: World of Tanks [PC]

  Uppista.

  Osaako joku kertoa miten tuossa saa hommattua tankkeja lisää?
  Onko pakko hommata sitä kultaa rahalla, vai miten saan uudelle tankille paikan? Yhden uuden tankin sain hommattua, mutta seuraavasta herjaa, ei ole tarpeeksi kultaa paikan ostoon. Vaikka hopeaa olisi sen hinnan verran kyllä.
   
 12. MiKiM

  MiKiM Active Member

  XBL:
  MiKiMi
  PSN:
  MiKiMi84
  Vastaus: World of Tanks [PC]

  Ostat kultaa ja sillä lisää slotteja tai sitten myyt vanhoja tankkeja pois niin tulee tilaa uusille. Eipä kai muita vaihtoehtoja ole.
   
 13. pleikkakolme

  pleikkakolme New Member

  Vastaus: World of Tanks [PC]

  Kiitos. Meni vain tovi kun löysin kohdan mistä tankin myynti onnistuu.
  Tiedoksi kaikille muille että se löytyy TALLI sivulta alhaalta, kun painaa hiiren OIKEAA näppäintä myyntiin menevän tankin kohdalla.
   
 14. Terrori

  Terrori Member

  Vastaus: World of Tanks [PC]

  Kannattaa myös muistaa että ne Tier 1 tankit eivät maksa mitään joten ne voi huoletta myydä ja sitten vaikka hankkia myöhemmin ilmaiseksi takaisin jos niillä haluaa pelata.
  Kannattaa myös lukea tuolta virallisilta sivuilta Newcomer's Guide jos et vielä ole lukenut. Linkki:Newcomer's Guide | World of Tanks


  Ja nyt kun sattui tämä World Of Tanks ketju tulemaan vastaan, en edes muistanut että täällä sellainen on.
  Niin minulta löytyy yksi invite koodi peliin ja en itse sitä tarvitse. Koodilla saa 1000 kultaa + 3 päivää premiumia ja sen voi käyttää VAIN uusiin tunnuksiin.
  Eli jos olet itse aloittamassa pelin tai sinulla on kaveri joka haluaisi pelin aloittaa, niin pistä viestiä alle.
   
 15. Juhis82

  Juhis82 Member

  Vastaus: World of Tanks

  Asensin tämän pelin tänään ja kysyisin teiltä joilla on enemmän kokemusta kun mulla on invite ja bonus koodi sille pelille mutta huomasin vasta accountin tehtyäni, että se koodi olisi pitänyt syöttää samalla kun muutki tiedot accountia tehdessä. Tunnuksen tehtyäni käytin bonuskoodin, koska sen voi syöttää jälkeen päinki, mutta eikö invite koodia voi? Eli täytyykö samantie. Luulisi että koodin voi syöttää myös jälkeenpäin
   
 16. Terrori

  Terrori Member

  Vastaus: World of Tanks

  Invite koodia ei voi syöttää jälkeenpäin.
  Oletan että olet ostanut pelin levyversion, niin sehän lukee ihan siinä lapussakin että koodi pitää käyttää tunnusta tehdessä.
   
 17. Juhis82

  Juhis82 Member

  Vastaus: World of Tanks

  En itseasiassa ostanut levyversiota vaikka toisaalta ei sillä mitään merkitystä ole minkäversion on ostanut.

  Sain ton kuponkin siis Geforcen näytönohjaimen yhteydessä ja pelin taas latasin niiden kotisivulta.

  Jos noin on niin kyllä harmittaa. No lähetin kuitenki eilen viestiä myös World of Tanks tuelle, josko ne vois tehdä asialle jotain. Kyllä luulisi että ne siellä päässä voi tehdä asialle jotain. Koska kyllähän ne näkee mitä koodeja on käytetty, joten ei pääse epäilemään sitäkään että huijaisin. No pystyy tai ei niin toivottavasti sen inviten koodin hyöty ei ole suuri.
   
 18. Terrori

  Terrori Member

  Vastaus: World of Tanks

  Niin no oletin vain että olet ostanut levyversion, koska siinä juurikin tulee mukana tuollaiset kaksi koodia. Mutta jos se koodi tuli ihan fyysisellä lapulla, niin siinä melko varmasti luki että pitää käyttää tunnuksen luomisen yhteydessä.

  Niin ja tuosta hyödystä, niin sen invite koodin arvo rahassa on n. 5€, eli 1000 kultaa ja 3 päivää premiumia (jos se siis on samanlainen kuin mitä itsellä on) ja kullalla ei oikeastaan saa minkäälaista hyötyä enään mitä ei muuten saisi.

  Esimerkiksi kulta ammuksia pystyy nykyään ostamaan ihan sillä normi valuutallakin, tosin ei niitä ammuksia yleensä tarvitse missään normi peleissä, enemmänkin jos pelaa klaani matseja. Oikeastaan ainoa hyödyllinen asia mitä kullalla voi tehdä on ostaa lisää vaunu ja miehistö paikkoja.
   
 19. PPiipa

  PPiipa New Member

  Vastaus: World of Tanks

  Mahtava peli! 5k matsia takana eikä kyllästytä sitten yhtään, joka pelistä saa uutta innostusta!

  Alottelijoille vähän apuja:
  Neuvostoliiton tankeilla kannattaa alottaa, T-26 -> T-46 -> T-28 ja siitä sitten T-34 kohti, taikka KV-1 kohti. T-34 on medi tankki, hyvä pelata ja pärjää isompiakin vastaan. KV-1 on heavy tank, aika ylivoimainen omassa tierissä.
  KV-1 jälkeen kannattaa tutkia KV-1s joka on kanssa omassa tierissään mahtava. Siitä KV-1s(kives) linjasta pääsee IS-3, joka on yksi parhaista 8tierin heveistä. 10 tierissä tulee IS-7 joka on suosittu myös CW peleissä.
  T-34 linjasta pääsee loikkaamaan tuonne TD linjalle ja voi jatkaa kahta eri medium linjaa.

  Seuraavan tierin tankin saa kun pelaa tarpeeksi, että kokemuspisteitä kertyy ja voi tutkia seuraavan tankin, seuraava kun on tutkinut voit ostaa sen. Vanha tankki kannattaa yleensä myydä pois alta, muutamia poikeukksia lukuun ottamatta(esim T-34, KV-1S jne.)

  Kultarahalla saa ostettua premiumia, tankkipaikkoja, kasarminpaikkoja, rahaa, vapaata kokemusta, 6+ tierin tankkeihin varusteita sekä miehistön koulutuksen boostausta.

  5Tieriin asti kannattaa melkeenpä pelata uudella 50% miehistöllä, mutta siitä eteenpäin kannattaa kouluttaa miehistö aina seuraavaan tankkiin, koska miehistö voi oppia lisätaitoja(mm. camoarvoja, korjauksen nopeuttamista, kuudes aisti jne.)

  Melkeen jokaisen tankin aseessa on kolme eri ammusvaihtoehtoa:
  Normaali ammus, se vasemmanpuoleisin = Suht hyvä läpäisy ja damage
  "kulta" ammus, keskimmäinen = Kalliimpi ammus, läpäisy suurempi kun normaaleissa, joskus myös damage suurempi.
  HEAT ammus, oikeen puoleisin = Todella mitätön läpäisy, mutta suuri damage.

  Näistä kannattaa harvoissa tankeissa käyttää HEAT ammuksia. On parempi että tekee enemmän damagea läpäisemällä vihun panssari, kuin että tehdä pientä vahinkoa heat ammuksella.
  Jotkut TD tankit käyttää HEAT ammuksia, kuten itse käytän neuvostoliiton SU-152 tankilla.

  Tässä vielä youtube kanava omista peleistäni mitä joskus nauhottelen:
  https://www.youtube.com/channel/UCzZEr7RJ4VROQAn-vNeOZ0A

  Klaanikaverin videoita, joissa hän selostaa samalla. Näistä opin itsekkin todella paljon, kannattaa katsoa!
  https://www.youtube.com/channel/UC5bsZEY33JLXrIGkrFVlvYg


  En ole mikään paras pelaaja, en tiedä pelistä kaikkea ja teen virheitä, jos olen jossakin näissä yllä olevissa asioissa väärässä niin korjatkaa.

  SPOF ja SPUF klaani rekrytoi täysi-ikäisiä pelaajia riveihinsä, Paljon plattaa, team battlee ja SPOFfiin jos/kun pääseee niin on tiedossa paljon CW pelejä. Klaaneilla on mumble serveri sekä omat foorumit:
  http://www.spofwot.net/ <-- Jos kiinnostuu liittyä, tuonne rekisteröidyt ja laitat hakemuksen Hakemukset - osioon.
   
 20. milesizdead

  milesizdead KonsoliFIN Alumni

  XBL:
  milesizdead
  Vastaus: World of Tanks

  Tankit jyräävät X1:lle tämän vuoden aikana! Tätä on odotettu, vaikka 360 tuossa edessäni lojuukin, niin ei sillä jaksa pelailla enää. Progressio siirtyy konsolilta toiselle, ja matchmaking on crossplatform, eli pelaajia pitäisi riittää mainiosti. Woot woot!
   

Jaa tämä sivu