World War 3 - On aika astua riviin

Nisupulla

Jäsen / [FL]
World War 3

Alustat: PC
Genre: Multiplayer military FPS
Julkaisu: Early Access Steamissa, loppuvuodesta 2018
Kotisivu: http://worldwar3.comVihdoin peli nykyaikaiseen sodankäyntiin. Taustalla puolalainen peliyhtiö The Farm 51. Tulossa Steamiin early accessiin loppuvuodesta 2018. Tuosta trailerista löytyy ainakin Berliiniä ja Moskovaa, tarkoitus on pitää kentät kopioina todellisista paikoista. Yleisilme näyttää hyvältä. Iskee siihen markkinarakoon, jonka Call of Duty ja Battlefield ovat jättäneet viime vuodet heitteille.
Suositus:
  • Vaatii 64-bittisen prosessorin ja käyttöjärjestelmän
  • Käyttöjärjestelmä: Windows 7 SP1 (x64), Windows 8 (x64), Windows 10 (x64)
  • Prosessori: Intel Core i7 4790k CPU
  • Muisti: 16 GB RAM
  • Grafiikka: Geforce GTX 970 or AMD Radeon R9 290
  • DirectX: Versio 12
  • Verkko: Laajakaistayhteys
  • Tallennus: 35 GB kiintolevytilaa
 

Lince

Well-Known Member
Ei voi muuta sanoa kuin, että tuntuu ihan siltä, että katsoisi BF4 :stä jotain pelisessiota.
Ajallisesti BF4 sijoittuu jonnekin 2020 luvulle, että se sarja suunnilleen taputteli tämän aiheen kasaan noin viisi vuotta sitten
 

Gimble

Well-Known Member
Ei voi muuta sanoa kuin, että tuntuu ihan siltä, että katsoisi BF4 :stä jotain pelisessiota.
Ajallisesti BF4 sijoittuu jonnekin 2020 luvulle, että se sarja suunnilleen taputteli tämän aiheen kasaan noin viisi vuotta sitten
Tosi hyvin tiivistetty, homma on nimittäin juurikin näin. Mutta ei tuo pahalta näyttänyt, hyvä että tulee vähän kilpailua mutta ei kyllä voisi julkaista mielellään "isojen poikien" lähellä, no tässähän käy juurikin nyt niin ainakin tuon Previkka julkaisun osalta ja ei välttämättä paljon saa huomiota tai peliaikaa osakseen. Ihan selvässä vaarassa jäädä nyt jalkoihin. Siitä onkin jo aikaa kun tässä "Bäffylike online shooter" -alagenressä kukaan on tohtinut haastaa. Viimeisin oli Homefront ja se oli todella aliarvostettu ja sille kävi köpelösti_joka oli kyllä tosi sääli, koska minusta siinä oli jotain siistin uniikkia sorkenjälkeä josta tykkäsin. Oli tosi harmi homma että se Saga jäi lyhyeksi vaikka alku oli niin lupaava. Tässähän on nyt vaarana käydä sama homma ellei ole jotain yllättäviä ässiä hihassa. Bäffy ja COD tosi vahvoja tänä vuonna, siihen on vähän vaikea mennä marginaalipelillä apajille...
 

Barca11910

Well-Known Member
Tosi hyvin tiivistetty, homma on nimittäin juurikin näin. Mutta ei tuo pahalta näyttänyt, hyvä että tulee vähän kilpailua mutta ei kyllä voisi julkaista mielellään "isojen poikien" lähellä, no tässähän käy juurikin nyt niin ainakin tuon Previkka julkaisun osalta ja ei välttämättä paljon saa huomiota tai peliaikaa osakseen. Ihan selvässä vaarassa jäädä nyt jalkoihin. Siitä onkin jo aikaa kun tässä "Bäffylike online shooter" -alagenressä kukaan on tohtinut haastaa. Viimeisin oli Homefront ja se oli todella aliarvostettu ja sille kävi köpelösti_joka oli kyllä tosi sääli, koska minusta siinä oli jotain siistin uniikkia sorkenjälkeä josta tykkäsin.
Eikös se noin kolmen viikon päästä tuleva Insurgency Sandstorm ole vähän samaa sarjaa? Sota MMO joka yrittää haastaa näitä isompia nimikkeitä.

Itselläni tuo Sandstorm menee ostoon ellei tuo 3 päivän päästä alkava viimeinen Beta vaihe tuota pettymystä.
 

Aphex

Well-Known Member
Tämä näyttää lupaavalta. Kaupunkikartat, kuten Gamescomilla nähty Berliini, näyttävät hienommilta ja aidommilta kuin Battlefieldien elokuvamaisempi tyyli.
 

Miika_-

Well-Known Member
Hyvältä peliltä näytti ja toi mieleen battlefield 4:n. Tehtäispä nykyään kaikki trailerit vastaavalla pelikuva tyylillä.
 
Ylös Bottom