Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Call of Duty -sarjan pelejä (ja muitakin Activision Blizzardin pelejä) on nähty Game Pass -tarjouksissa. Tämä sama "lipsahdus" tapahtui Bethesdan pelien kanssa, minkä jälkeen ei mennyt kauaa kun pelit olivat Game Passissa. Voipi siis olla, että vaikka Activision Blizzard -kauppa on vielä kesken, niin pelejä ilmestyy Game Passiin jo nyt.

 

shamaniac

Well-Known Member
Tympäännyin PS5:lla aloittamaani The Bridgeen sen verran että jossain takaraivossa säännöllisesti kummitelleet mielihalut kokeilla Tunicia nousivat vastustamattomiksi.

Game Pass ja Live kuitenkin olivat olleet jo yli kuukauden tauolla, joten piti ensin korjata se seikka. Niimpä ostelin 12 kk Live Goldia, jonka päälle normihintaisen GP Ultimaten, kääntäen kaiken yhteensä 16 kk Game Pass Ultimateksi. Hintaa tuli sellaiset 3,05 euroa / kk.

Tuo Live Gold tuli siis neljänä 3 kk koodina ja jokaisen kohdalla MS tarjosi 1 kk ekstra-aikaa jos laittaa automaattisen uusiutumisen päälle. Sen jälkeen taas uusiutuminen pois päältä ja seuraava koodi sisään ja taas automaattisen uusiutumisen kytkemisestä 1 kk ekstra-aikaa. Sen tähden siis lopputuloksena 16 kk Ultimatea.

Mutta tämän säätämisen jälkeen pääsin lopulta Tunicia testailemaan. Ja sehän oli vielä paljon parempi mitä odotin. Zeldaa ja Soulsia, mikä yhdistelmä! Paras juttu tuossa kuitenkin on tosiaan tuo ohjekirja, sen kerääminen ja tulkitseminen. Samoin myös tuosta vieraasta kielestä juontuva mysteerisyys, joka tosiaan vie sinne jonnekin varhaislapsuuteen kun peleistä ei ymmärtänyt täysin kaikkea. Loistava idea!

Death's Door oli myös ihan hiton hieno peli, joka näytti myös vielä tuolla olevan.

Harmittaa vain että näitä pelejä ei saa fyysisenä hyllyynsä. Ostaisin heti. Digiä ei huvita ostella kun saman saa koettua GP:n kauttakin.
 

J.Sunderland

Well-Known Member
Summer Game (Pass) Festeillä paljastettiin jo mm. TMNT Shredders Revengen, Humandkindin ja Routinen olevan tulossa Game Passiin, joten hyvältä näyttää jo tässä vaiheessa. Mielenkiintoista nähdä mitä muuta vielä paljastuu sunnuntaina.
 

Pirate fin

Well-Known Member
Toivottavasti saataisiin huomenna kivoja yllätyksiä Game Passiin.

Ei ole nämä pari viimeisintä lisättyä settiä oikein napanneet ja tuosta uusimmastakin Chorus vaikuttaa semmoiselta, että siihen kyllästyy todella nopeasti ja muut ei kiinnosta ollenkaan, paitsi ehkä AC: Origins, mutta nyt ei riitä aika sen pelaamiseen taas :confused:
 
Ylös Bottom