Xbox Onen päivitysmalli: Xbox One X (2017)

Keskustelu osiossa 'Pelaaminen' , aloittajana Gameskeeper, 14.06.2016.

Tags:
 1. Enemy

  Enemy Active Member

  Steam ID:
  Kivikasvo
  XBL:
  Kivikasvo
  PSN:
  AJkivi
  Mites muilla tuo One X:n tuuletin toimii? Itsellä esim. uusinta Call of Dutya pelatessa tuuletin puhaltaa todella epätasaisesti ja vaihtelevasti. Konsoli kyllä pelittää hyvin ja on hiljainenkin, mutta tuollaisen ominaisuuden olen huomannut. Normaaliako?
   
 2. cobalos

  cobalos Well-Known Member

  XBL:
  cobalos
  PSN:
  cobalos
  Jos kämpässä on hiljaista, tuon kuvailemasi jäähdyttelytuhinan saattaa aina silloin tälllöin kuulla. Ihan normaalia siis, luulen ma.
   
  Enemy tykkää tästä.
 3. LOki

  LOki Member

  PSN:
  ROkuROnium
  Normaalia.
   
  Enemy tykkää tästä.
 4. Renebauman

  Renebauman Member

  Normaalia on..Itselläni täysin samanlainen..
   
  Enemy tykkää tästä.
 5. Enemy

  Enemy Active Member

  Steam ID:
  Kivikasvo
  XBL:
  Kivikasvo
  PSN:
  AJkivi
  Selvä, näiden vastausten perusteella voin jatkaa pelailua rauhassa!:D
   
 6. villevaino

  villevaino Member

  Steam ID:
  ville
  XBL:
  killmail
  PSN:
  villevaino
  Switch:
  SW-4384-4842-4316
  Twitter:
  vainoville
  Mulla se tuuletin silleen käy päällä jonku ihmeen 3 sekunttia. Sitten sammuu. Tätä tapahtuu noin kerran pelisessiossa. Ihme juttu.
   
 7. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Joo Xbox One X saattaa joskus harvoin kuulua parin metrin päähän pelipaikalle asti jos on ihan hiljaista. Välissä on TV-tason lasiovi. Mutta ei todellakaan mistään kovasta tai häirisevästä puhinasta ole kyse. Mutta kuitenkin isompi toki kuin Xbox One S joka ei pidä käytännössä oikein mitään ääntä.

  Hieman yllättävästä suunnasta löytyy muuten peli jossa koen saavani eniten vastetta X konsolista PUBG ohella. Nimittäin tämä, peli on edelleen sama mutta kokemus on kyllä aivan eri käytännössä. Pyörii ja "tuntuu näppiin" vain niin paljon paremmalta. Todella nautittava nyt pelailla. Ja DbD ei tietääkseni ole edes millään lailla Xbox One X Enchanced. Tiedon valtaväylältä löytyy huhupuheita että ainakin jossain vaiheessa optimointi ollut kaavailuissa, mutta olen kyllä oikeastaan aika fine ihan nykyiselläänkin jo. Aivan mahtavan monipuolinen kamppailupeli ja nyt sitä on paljon mukavampi peleilla myös konsolilla. GG!
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2018
  Enemy tykkää tästä.
 8. BaDari

  BaDari Member

  PSN:
  OldHorn666
  Tuli sitten hankittua tämä. Ensin kelasin PS4 Pro:ta, mutta koska normi PS4 löytyy jo, niin päätin sitten kallistua tämän puoleen.

  Paketista ulos otettaessa huomasin, että aika painava vekotin. Tuli mieleen alkuperäinen Xbox aikoinaan. Piuhat vaan kiinni ja vehje tulille. Aika jännästi ohjainta ei tarvinnut yhdistellä, vaan konsoli käynnistyi heti normaalisti. Siitä sitten vaan päivityksen lataus ja asetukset kohdilleen.

  Pitihän se vanha Live-acco ottaa käyttöön, kuitenkin useampi vuosi sen käytöstä aikaa, mutta koska nähtävästi taaksepäin yhteensopivuutta löytyy, niin siellä on pelejä aika runsaasti valmiina. Gamertagin vaihdoin vain Vanhasta Kiimasta samaan mikä PSN-käytössäkin on, eli OldHorn666 ja siitä piti maksaa kymppi. Noh, eipä se mitään.

  Ensimmäinen peli, mikä tuli hankittua, on Kingdom Come: Deliverance ja toinen Cuphead (sitä kuolannut aika kauan).

  Ensimmäinen ongelma mikä vastaan tuli, oli ohjaimen yhteyden katkeaminen. Se välillä lopetti kokonaan toimimisen sekunnin tai kahden toimettomuuden jälkeen, vaikka valot ja kaikki oli okei, mutta kun painoi tuota Xbox-nappia pohjassa, niin se alkoi taas skulaamaan. Nyt se vaikuttaa toimivan ihan normaalisti. Ja toinen asia, mikä nyt hiukan harmittaa, on se, että tämän boxin mukana ei tule minkäänlaista mikkiä. Tottunut siihen, että boxien mukana sellaiset tulee. Noh, eiköhän se siitä.

  Mutta, itse konsoli on nätti kuin mikä. Laitoin sen tv-tasolle PS3:n ja PS4:n keskelle. Näyttää kuninkaalta. Ja aika hiljaiselta vaikuttaa, ainakin vielä. Ja on muuten ollut IKÄVÄ Xboxin ohjainta! Voi että! Se on niin täydellinen!

  Mitä käyttöjärjestelmästä voisin sanoa, niin tosiaan Xbox 360:stä viimeksi käyttänyt, siitä jo muutama vuosi aikaa, niin nyt olin kyllä pihalla kuin lumiukko. Valtavat määrät kamaa tuntuu löytyvän. Ehkä tästä tottuu.

  Nyt alan pelailemaan, myöhemmin alan etsimään tälle boxille uutta töllöä kaveriksi, niin pääsee itsekin 4K-pelaamisen ihmeelliseen maailmaan. :D
   
  Dragonfly, Gimble ja Peelo tykkäävät tästä.
 9. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
  Ensinnäkin onnittelut hankinnasta. Uusi konsoli taloudessa on aina hieno juttu. :)

  Ohjaimesta katkeaa yhteys, jos se on tarpeeksi kauan käyttämättä. Jos se tekee näin muutaman sekunnin jälkeen, niin ei toimi ihan oikein. Toivottavasti vaan jotain alun säätöä ja homma toimii jatkossa niin kuin pitää.

  Microsoft tosiaan lopetti mikkien mukana toimittamisen, mutta ohjaimeen käy kiinni mitkä tahansa 3,5mm pluginin omaavat kuulokkeet. Olen välillä kaverin luona pelannut esim. puhelimen mukana tulleilla napeilla (joissa siis on myös mikki). Huomaathan, että voit säätää kuulokemikrofonin asetuksia, niin että kuulet kuulokkeista pelkät chattiäänet tai vaihtoehtoisesti myös peliäänet. Nämä säädöt löytyvät, kun painat ohjaimen Xbox-nappia ja sitten kolme kertaa oikealle (asetukset-välilehti). Sieltä valitse äänet ja säädä kohdilleen. Huom. jos käytössäsi on tällainen sovitepala, niin tämä äänivalikko puuttuu. Silloin äänet säädetään sovitepalan kautta:
  [​IMG]
   
  BaDari tykkää tästä.
 10. BaDari

  BaDari Member

  PSN:
  OldHorn666
  Tuo hoituikin niin, että otin hetkeksi virtapiuhan pois ja sen jälkeen yhdistin ohjaimen uudestaan konsoliin. Nyt se kestää vähän kauemmin kuin vain sekunnin tai kaksi.
   
 11. Harza

  Harza Member

  XBL:
  Harts4
  Olethan koittanut päivittää kapulan?
   
  BaDari tykkää tästä.
 12. BaDari

  BaDari Member

  PSN:
  OldHorn666
  Juu, se oli ihan ajan tasalla.
   
 13. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Nykyään ei tosiaan Headsettiä enää tule boksin mukana, mutta ehkä tavallaan ihan hyväkin että pikkuhiljaa koitetaan minimoida kaiken ylimääräisen "sälän" sisällyttäminen jokapaikassa ja moneen kertaan. Vaikka en nyt miksikään viherpiipertäjäksi itseäni katso niin kyllä se harmittaa kun joskus näkee jonkin uuden härvelin mukana tulevan vaikka kolme erilaista powerjohtoa UK sopiva yms. Näistä sitten kaksi suoraan elektroniikka kierrätykseen, mitä järkeä? Varsinkin kun tietää että kaikki ei jaksa laittaa kierrätykseen vaan sekajätteeseen menee kylmästi osa :(

  Kaikenlaiset headsetit tosiaan wörkkii ja tällä workaroundilla voit ottaa käyttöön myös puhelimeen Bluetooth härvelit.
   
  BaDari tykkää tästä.
 14. KepaGt

  KepaGt Member

  XBL:
  Kepagt
  PSN:
  Kepagt
  Onko teillä tiedossa se, mistä tämä kannattaa hankkia? Onko bundleja tiedossa?
   
 15. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
  KepaGt tykkää tästä.
 16. CharGasM

  CharGasM Member

  XBL:
  CharGasM
  PSN:
  CharGasM-84
 17. KepaGt

  KepaGt Member

  XBL:
  Kepagt
  PSN:
  Kepagt
  Voiko tässä mallissa jotenkin testata netin nopeuden? Lataa joitain satoja kb / s 100mb yhteydellä!?
   
 18. KepaGt

  KepaGt Member

  XBL:
  Kepagt
  PSN:
  Kepagt
  Onhan tässä sekava käyttöliittymä, toivottavasti tämän joskus oppii. Onko tässä olenkaan wifi vai pitääkö sekin ostaa erikseen ? Pelin asennuksessa menee pari tuntia? Onkohan näin kaikilla vai onko laitteessani jotain vikaa?
   
 19. KepaGt

  KepaGt Member

  XBL:
  Kepagt
  PSN:
  Kepagt
  Vielä yksi huolenaihe eli eikö voi pelata toista peliä ja toista päivittää yhtäaikaisesti ? Asensin Halo wars 2:n ja siihen tuli päivitys. Ajattelin pelata toista peliä sillä välin mutta xbox keskeytti asennuksen, joten ei auttanut, kuin lopettaa pelaaminen ja laittaa halon asennus käyntiin. Saako pelilevyn ulos konsolista jollain muulla keinolla, kuin nousemalla tuolista ja painamalla konsolista sitä nappia?
   
 20. Peelo

  Peelo Active Member

  XBL:
  Cunning Hugo
  Wifi löytyy koneesta suoraan. Taustalla pitäisi pelien ja päivitysten latautua.
   

Jaa tämä sivu