Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xboxin Call of Duty -pelaajien uusin päivitys yli 66 Gt – kehittäjä syyttää bugia

Tarja_pk

Toimitus
Call of Duty: Modern Warfaren ja Warzonen pelaajat Xbox Onella pakotetaan lataamaan 66.3 Gt:n korjaustiedosto.

PlayStation 4 -käyttäjien on ladattava vain 1.2 Gt:n päivitys ja PC:n Warzone-pelaajat pääsevät 0.88 Gt:lla. PC:n yhdistetty Warzone- ja Modern Warfare -päivityskään ei ole kuin 1.83 Gt:n kokoinen.

Päivitystiedosto korjaa asegrafiikoissa ilmenneen vian, joka on vaivannut jo viidennestä kaudesta lähtien.

"Microsoft-korjaustiedoston toimitusprosessissa tapahtuneen odottamattoman virheen vuoksi tämä lataus vaatii Xbox-käyttäjiä lataamaan uudelleen jo olemassa olevat tiedostot, mutta se EI vaikuta asennuksen kokonaiskokoon", tiedottaa Infinity Ward. "Teemme tiivistä yhteistyötä Microsoftin kanssa varmistaaksemme, että tulevat päivitykset ovat kooltaan pienempiä."




Call of Duty: Modern Warfaren viides kausi starttaa huomenna – PS4-pelaajat voivat ladata päivityksen ennakkoon (4.8.)
Call of Dutyn OK-käsiele poistettiin vihasymbolismin pelossa – trollaus muuttui todeksi
Call of Duty: Modern Warfaren ilmainen päivitys tuo 200 pelaajan mähinät taistelukentälle
Call of Duty: Warzonen huijarit saavat oman hiekkalaatikon temmellyskentäkseen







Lue juttu sivustolla...
 
Alan kyllä vähitellen uskomaan, että vika on ihan kehittäjässä, kun melkein aina ovat päivitykset olleet yli 50 gigaa ja aina lupaavat, että tulevat päivitykset ovat pienempiä :D
 
Alan kyllä vähitellen uskomaan, että vika on ihan kehittäjässä, kun melkein aina ovat päivitykset olleet yli 50 gigaa ja aina lupaavat, että tulevat päivitykset ovat pienempiä :D
En onneksi ole noista peleistä pelannut kuin tarinaa. Kyllä tässä kyse lienee melkoisesta hutiloinnista. Peilaan tätä Red Dead Onlineen, jossa naturalisti-päivityksen jälkeen tuli ainakin kolme päivitystä, mutta edelleen siellä on esm. semmoinen bugi, ettet saa kerättyä panoksia postista paitsi silloin tällöin. Sitä pahempi bugi on, että palvelin heittää nyt joka helevetin yö minut ulos onlinesta vedoten nettiyhteyden ongelmaan, enkä pääse takaisin. Päätin, että se siitä, saa jäädä minun osaltani näiden tupeloiden peli historiaan. Alan odottelemaan Cyberpunk 2077 -peliä, jossa tietääkseni ei ole onlinea ja tarinamoodinkin julkaisua on nyt viivytetty useilla kuukausilla, jotta niiltä korjauspäivityksiltä juuri vältytään. Rehellistä ja epäahnetta touhua pelintekijöiden taholta, jota arvostan suuresti ja jonka eleen tulen muistamaan sitten myöhemmin. Call of Dutyn toilailuista ei todellakaan voi sanoa samaa. TEHKÄÄ NE PELIT ENSIN VALMIIKSI, ÄLKÄÄKÄ KÄYTTÄKÖ MAKSAVIA ASIAKKAITA KOEKANIINEINA, TOIMIIKO SE PELI VAI EI, PRKL!
 
Ylös Bottom