XOne: Dirt Rally Liigat

Keskustelu osiossa 'Xbox' , aloittajana CaptHanDjob, 18.04.2016.

 1. CaptHanDjob

  CaptHanDjob New Member

  XBL:
  CaptDjob
  Niin,

  laitetaas nyt tännekin jos joku xbox mies eksyy ketjuun että itse pitelen Suomi pätkä liigaa mikä päivittyy viikottain. Alla linkki siihen. Eli tänään alkoi uusi season, nyt vedellään takavetosilla siis. Eka event kestää kaksi päivää ja ajetaaan suomea Escortilla, sitten seuraavat pari päivää M3:lla ja kirsikkana kakun päällä v-lopuksi eka pikku pätkä ja sen päälle taas Ouninpohja kokonaisuudessaan. Nautittava auto v-lopuksi on B-ryhmän takavedot.
  Ja tosiaan tuota omaa liigaa ylläpidän siten että jaan sen kolmeen eventtiin ja event restart on päällä. Stage restart on pois koska se nyt vaan ei sovi. Event restartti tuo mahkun lähteä kylmiltä koittelemaan suoraan ja kun menee vituralleen niin voi sen ekan pätkän aloittaa alusta. On ollut puhetta että jos jonkin toisen maan lisäisi Suomen rinnalle mutta ei ole vielä konsensusta. Wales tai Ruotsi tällä hetkellä ehdotuksissa.

  https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/33061/suomi-ouninpohja

  Myös toinen viikottain päivittyvä (konsolifinin lisäksi) liiga on livegamersin liiga, alla linkki siihen liigaan.

  https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/31904/livegamers

  Sen verra vähän tuntuisi boksilla olevan rallifaneja että kaikki lisämiehet tervetulleita. Ainakin tuo oma suomi ouninpohja on avoin eikä mitään kutsuja tarvita. Taitaa olla livegamersin liiga yhtälailla.

  T. Kapteeni

  Ja tosiaan Konsoliginin liiga on

  https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/35319/konsolifin-xone
   

Jaa tämä sivu