Yakuza-pelisarja

Thablad

Well-Known Member
Voi pojat että maistuu Kiwami 2, sopivasti oli väliä edellisen peluun suhteen. Äkkiseltään näyttää samalta tutulta menolta kahdesta edellisestä pelistä mutta tässä on yllättävän paljon kyllä pieniä muutoksia taas jotka saa tuntumaan freshiltä. Mini gameja on uudistettu, taistelua pikkusen taas hiottu, hahmon kehitys uudistettu ja mitähän vielä. Tässä ehkä sellainen sarja joka olisi voinut mulle myydä PS4:n tällä genillä, jos olisin vain tiennyt että näin maistuu. Jotenkin ei koskaan katsoessa arvosteluja tai pätkiä/trailereita innostunut mutta nyt gamepassin kautta tutustunut X:llä niin ihan eri fiilis kun on päässyt itse puikkoihin. Hyvä esimerkki että ei pitäisi huudella ilman omaa kokemusta. (Jota myös itsellä tulee tehtyä jos ennakot/videot/arvostelut ei iske)
 

Thablad

Well-Known Member
Varoituksen sana jos Xboxilla Kiwami 2 aikoo alotella. Tällä hetkellä pelissä on joku bugi joka aiheuttaa jäätymisen jälkeen koko konsolin sammumisen. Itse pääsin tänään moisen lystin kokemaan kahteen kertaan kun oletin että eka oli joku ihan satunnainen kaatuminen, ihmettelin vaan että koko boxi sammu. Sit toisella kertaa sama kohta ja sama lopputulos. Googlella löysin sitten redditistä juttua:
 

casse

New Member
...tuolla päin maailmaa noihan on olleet tosiaan pidempäänkin huomattavasti yleisemmässä käytössä, kasvomaskit siit.. kait se tuo ilmanlaatu se ylivoimaeisesti suurin syy on ! vai ovatko jotkut ihan noin tyyliseikoistakin siellä niitä pidelleet tiedä tarkemmin..
Japanilaiset (tai aasialaiset ylipäänsä) pitivät maskeja yleensä huomioidakseen nimenomaan muita ihmisiä. Maski laitetaan päälle, jos on vähän flunssanpoikasta, jotta ei tartuttaisi muita. Toki muissa tilanteissa, esim. lentomatkoilla tai julkisissa, toivotaan myös ettei saada muilta pöpöä.

Kiva, että Y7-käännös vihdoin tulee! Melkein vuosihan siinä meni (tai ovat toki aloitelleet aiemminkin...), marraskuussa on sitten ruuhkaa. Yakuza 7 ja Cyberpunk 2077 nyt ainakin.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Tämä peli on niin japanilainen ja niin outo että tulen varmasti pitämään enemmän kuin sarjan aiemmista osista, demon perusteella vuoropohjainen taistelusysteemi on raikas tuulahdus jo vähän kuluneelle sarjalle.

 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Etusivun uutista täydennän sen verran jotta pistin muutamia kuvia ja Infoa mitä nuo eri paketit sisältää. Ainakin Steamissä Management mode, Ultimate Costume, Job ja Karaoke setit näyttää että voi ostaa erikseen kun peli on julkaistu. New game plus mode myös julkaistiin japanissa 8€ lisähintaan erikseen, se oli hetken tarjouksessa 50 senttiä julkaisun jälkeen, joten Sega on valinnut aika rahastus reitin tämän pelin suhteen jos haluaa kaiken sisällön, no ei siinä mitään julkaisussa ostoon ainakin perusversio.


Management setti

The Yakuza: Like a Dragon Management Mode Set includes three sets of Management Mode Employees.

 • The Legendary Employees set adds Kazuma Kiryu, Goro Majima, Taiga Saejima, Daigo Dojima, and Masaru Watase to the Management Mode roster.

 • The Reliable Employees set adds Makoto Date, Seong-hui, Nick Ogata, and Hamako to the Management Mode roster.

 • The Hostess Employees set adds Yuki and Koyuki to the Management Mode roster.


Karaoke setti

kappaleet eivät mene karaoke minipeliin vaan jukeboxiin mistä niitä voi kuunnella.

The Yakuza: Like a Dragon Karaoke Set adds a variety of classic and new karaoke songs to the jukebox at Survive Bar.

Note: Set does not add songs to the karaoke minigame.

New Karaoke Hits adds full Japanese and short English versions of the following songs:

 • Hell Stew (Ichiban)
 • The Future I Dreamed Of (Ichiban)
 • Spring Breeze (Saeko)
 • Machine Gun Kiss (Adachi)
 • Hell Stew (Zhao)
Classic Kiryu adds the following classic Kiryu karaoke songs (full versions):

 • Today is a Diamond (Yakuza 6: The Song of Life)
 • Hands (Yakuza 6)
 • TONIGHT -restart from this night-
 • Judgement (Yakuza 0)
 • Machine Gun Kiss (Yakuza 4)
 • Bakamitai (Yakuza 5)
Classic Majima adds the following classic Majima karaoke songs (full versions):

 • 24 Hour Cinderella (Yakuza 0)
 • Pride From Despair (Yakuza Kiwami 2)
 • As Long as You're Happy (Yakuza Kiwami 2)
 • Samurai Ondo (Ryu Ga Gotoku Ishin!)
 • Majima Construction Theme (Yakuza Kiwami 2)
 • GET TO THE TOP! (Yakuza: Dead Souls)
Karaoke Classics adds the following classic karaoke songs (full versions):

 • Shine X3 (Yuki)
 • Ring (Yuki)
 • Rain Drops (Hana)
 • Asura Komachi (Ishin / "Hana")
 • Kokyo ni Nishiki wo Kazarubeshi (Ishin/ "Saejima")
 • Bakamitai (Saejima)

Legendary Hero edition
1599577074996.png

Lisää kuvia ja infoa eri paketeista.

 

Harvort

New Member
Rauhalliseen tahtiin olen näitä pelannut järjestyksessä, Kiwami 2 tuli juuri päätökseen ja hyvin maistuu edelleen.

Mites paljon muuten teette noita sivutehtäviä? Tuntuu välillä että rikkoo vähän pelin pääjuonen rytmitystä, jos jää tuntikausiksi noita tekemään. Varsinkin jos pääjuonessa on joku akuutti tilanne päällä. Hauskojahan noi sivutehtävät yleensä on ja aika paljon niitä tulee suoritettua.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Rauhalliseen tahtiin olen näitä pelannut järjestyksessä, Kiwami 2 tuli juuri päätökseen ja hyvin maistuu edelleen.

Mites paljon muuten teette noita sivutehtäviä? Tuntuu välillä että rikkoo vähän pelin pääjuonen rytmitystä, jos jää tuntikausiksi noita tekemään. Varsinkin jos pääjuonessa on joku akuutti tilanne päällä. Hauskojahan noi sivutehtävät yleensä on ja aika paljon niitä tulee suoritettua.
Aika paljon tulee tehtyä sivutehtäviä varsinkin ekalla peluukerralla, yritän ainakin tehdä kaiken mitä tulee vastaan. Myöskin odottelen että pelissä on joku rauhallisempi hetki menossa ennenkuin niitä tekee, tuntuu ahdistavalta jos joku on hädässä ja sä vaan menet kuvaamaan zombi elokuvaa. joskus saattaa tulla chapter kaupalla ettei tämä ole mahdollista mutta onneksi ovat ainakin suurimmaksi osaksi päässet eroon näistä ajastetuista sivutehtävistä.

Kaikenmaailman noppapelit ja muut "liian" japanilaiset sivuaktiviteetit jätän suosiolla tekemättä kun ei jaksa opetella.
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Itsellä ainakin noita sivutehtäviä tulee tehtyä ihan missä kohdin sattuu, mutta suurimman osan niistä yleensä suorittelen juuri ennen loppunäytöstä, etteivät muuten jää kokematta. Koska kun lopputekstit rullaavat näytöllä, niin kiinnostus loppuu yleensä siihen, oli kyseessä mikä tahansa peli. Siitä huolimatta yleensä jää osa kokematta, koska niitä on yleensä aikamoisen paljon.

Justiinsa itsellä Yakuza 0:n viimeinen kappale kesken ja koetan etsiä kaikkea mahdollista sivupuuhaa. Asuntobisnes on esim. ihan alkutekijöissään, joten sen perässä juoksemiseen menee varmaan aika pitkä tovi.
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Saa nähdä onko uusi päässrjan peli vai uusi historiallinen Yakuza, joista yksikään ei taida olla rantautunut tänne länteen ? Vaikea ymmärtää miksi ne olis muka liian Japanilaisia ettei niitä tänne voi tuoda, kyllähän Tsushima osoitti että ihan sama miten Japanilainen on niin kelpaa kyllä.
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Historiallinen Yakuza voisi olla passeli, joskin itseäni kutkuttaisi Yakuza Kiwami 3. En ole vielä noita remasteroituja osasia 3-5 kokenut, joten ainakin itselleni täysin uudistettu kolmososa toimisi. Jotenkin en usko, että Yakuza 8:aa ainakaan vielä paljastetaan, Japanissakin tuo seiska tuli markkinoille vasta tammikuussa.
 
Ylös Bottom