Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

DIRT 4

Vastaus: DIRT 4

Muutaman tunnin pelannut ja hyvältä vaikuttaa. Tämä taitaa olla ensimmäinen Rallipeli missä ajetaan "oikeasti" rallia, se että EK on lähes aina uusi, muuttaa ajamista todella paljon.
Fysiikoista ei vielä osaa sanoa, koska force säädöt kesken. Mitä vähän B-ryhmäläistä testailin, niin ainakin se tuntui huomattavasti vaikeammalta hallita mitä Dirt Rallissa.
 
Vastaus: DIRT 4

Amazon.com on jo hinta pudotettu $39,99. Näinköhän pieni odotus palkittaisiin...
 
Vastaus: DIRT 4

Kerkesin eilen kokeilemaan reilun tunnin verran ja kyllähän tuo maistui! Dirt Rallya tuli pelailtua aikanaan melko paljon, mutta siinä vaikeustaso tuli hyvin nopeasti vastaan ja varsinkin Rallycrossissa oli aivan älyttömän vaikeita AI-vastustajia koko ajan. Siihen nähden Dirt 4 oli tervetullut vaihtoehto, kun vaikeustasoa pääsee itse viilaamaan ylös/alaspäin. En tullut kokeilleeksi vielä simulaatio-asetuksilla ajamista, mutta sillä toisellakin (olikohan gamer?) on mielestäni ihan tarpeeksi haastavaa pysyä kapeilla teillä vähänkin ärhäkkäämmällä menopelillä, joka meinaa pienestäkin sivuttaiskosketuksesta ampaista kiertoradalle kovimmissa vauhdeissa. Grafiikat on kyllä tässäkin tekeleessä hianot ja vaikuttaa olevan esim. WRC5:een verrattuna kaikin puolin paljon monipuolisempi peli. Daily/Weekly/Monthly eventit on kans kivoja pitämään mielenkiintoa yllä pidempään kun niissä pääsee kisailemaan muita vastaan onlinessa.
 
Vastaus: DIRT 4

Eilen ja tänään ajellu vähän kaikkea vain pädillä. Tuntuis teköälyn vaikeustaso olevan aikas heikko,tosin vaikeinta en oo vielä testannu. Toisex vaikemmalla ajellu tänään ilman mitään apuja simu modella ja jos ilman virheitä ajaa on helppo voittaa. Tos on yx cross kart kisa toka vaikeimmalla,simu modella ja ilman mitään apuja varovaisen huonolla ajolla..https://youtu.be/8ur2uNSXH4Y
 
Vastaus: DIRT 4

Itekkin testailin CrossKartteja ja on kyllä huikeita vehkeitä, tosi hauskoja ajettavia!
Noilla ajellaan myös ralli pätkillä, toivottavasti tässäkin pääsee tulevaisuudessa EK:lle.
[video=youtube;wwAba24xxYk]https://www.youtube.com/watch?v=wwAba24xxYk[/video]
 
Vastaus: DIRT 4

Voisko joku tarinoida nettipelistä? Toimiiko kuin junan vessa ja millaisilla pelaajamäärillä ja pelimuodoilla moninpeli toimii?
 
Vastaus: DIRT 4

Ei kai ne servut ole auki ennen virallista julkaisuhetkeä.

On ne auki ja näyttäs jonkin verran olevan porukkaa.:) Simuhuoneita näyttäis olevan enemmän ja kaikkia luokkia ja autoja.:) En oo ite vielä käyny ajamas,mut jokusen noita päivä/viikko/kuukausikisoja kurvaillu pädillä.:)
 
Vastaus: DIRT 4

Tuli sattumalta herättyä jo viideltä [emoji2]. Eihän siinä auttanut kun ruveta testaan Dirt 4:sta. Negatiiviset asiat ensin ja verrattua tulee Dirt rallyyn.
- Autojen äänet häviää mielestäni Dirt rallylle
- Ralleissa ei grafiikka ihan yhtä hienoa
- Tiet ovat yksinkertaisempia ja monet pätkät näin alkufiilikseltään näyttää aika saman näköisiltä, mutta kauheasti en ole vie rallia ajanut niin varmaksi en väitä.
- Ajaminen on kyllä helpompaa kun Rallyssä ja pädillä pelaan. Itsellä kaikki avut pois ja manuaali vaihteet.

Jokatapauksessa hyvä rallipeli kyseessä ja rallicrosissa viihdyin tosi hyvin, mutta vaikeusasteen sai vääntä heti vaikeimmalla että sai haastetta.
Lava-auto kisat myös viihdyttäviä, hyviä online kisojakin varmaan tällä mahkut tarjota. Portugalin rallicross rata aika haastava.

Hyvät fiilikset, rallilta ei tarjoa samaa tunnelmaa kun Dirt rally.
Pelattavaa tässä tuntuukin olevan aika runsaasti näin äkkiseltä katsottuna ja uraakin kerkesin vähän aloitella. Eiköhän tähän saa tunteja hyvin kulumaan [emoji106].
 
Vastaus: DIRT 4

Miten monta rataa on karteille ja lava-autoille? Jotenkin fiilis, että jos rallinälkä iskee, on Dirt Rally edelleen se vaihtoehto. Toisaalta käsittääkseni Rallicrossissa on samat radat, joten onko siinä jotain muuta uutta, vai meneekö sekin Dirt Rallyssä. Eli oikeastaan joskus syy ostaa olisi juuri nuo kaksi muuta luokkaa.

Toisaalta kunhan Milestone saa Gravelin ulos, niin sieltä tulee sen tyypin kisoja yllinkyllin, joten kannattaako noiden kahden luokan vuoksi ostaa ylipäätään edes alennuksesta?
 
Vastaus: DIRT 4

Neljä rataa oli ja niistä löytyy oliko nyt neljä eri vaihtoehtoa. Rallicrossissa on kaksi uutta rataa, eli yhteensä viisi.
Kyllä mä tätä suosittelen ja tarjoo hyvää vaihtelua. Eikä tuo ralli huonoa ole ja en oo sitä edes kauheasti vie pelannut.
Dirt rallyssä on vain se fiilis että ajaisi oikeasti ralliautoa ja tältä sen pitäisi tuntua. Kun taas Dirt 4 tuntuu oikein hyvältä ajopeliltä.
 
Vastaus: DIRT 4

Pakko ostaa Steamista että voi ottaa rahat takaisin jos ajomalli ei miellytä. On niin kahdenlaista mielipidettä tästä.

Pitää antaa oma mielipide kunhan pari tuntia testin. Ratilla pelaavana ja arcadea paheksuvana jääränä.

E: Nytpä tuota ajelin ja en parissa tunnissa ihan päässyt sinuiksi ajomallin kanssa. Asvaltilla kyllä toimi kuin ajatus mutta muuten vähän tuntuma hakusessa. Sierra meni kuten kuuluu mutta 4WD ja FWD oli kinkkisempiä. Vähän vielä arvaamattomia. Jarrutus on todella hienosti tehty, hankalaa ja paino tuntuu.
Pelasin siis kaikki avut nollilla.

Hieno peli kuitenkin kyseessä ja ostaa tämä pitää. Uramoodia tekee oikeasti mieli hangata toisin kuin Dirt Rallyn vastaavaa, se onkin siinä välttävä eikä yhtään sen enempää.
Ratageneraattori paistoi läpi kun sitä ajatteli mutta eipä tuo muuten häirinnyt. Varmaan todella paljon pelaavalle isompi miinus mutta minä kun en sataa tuntia ehdi pelata juuri mitään niin täydestä menee.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: DIRT 4

Pari tuntia ajelin ja perustin oman tallin. Onhan tää erilainen verrattuna dirt rallyyn. Pitoa (varsinkin jarruttaessa) on enemmän. Autot ei hyppää niin sikana enää. Tosin en oo kuin Usa/Australia ja Espanjaa koittanut. Jotenkin on vauhdin tunne kadoksissa. Onko se nytten siitä fovista vai mistä. Vai siitä,että autotkin millä oon ajanut ovat mitsu ja nuo R2sen Opel ja Ford. Tiet ovat kyllä kapeita mutta toistaiseksi ei oo tullut sellaisia jumalattomia fiiliiksiä joistain pätkistä,mitä esim. DRsta tuli. Pätkät on nyt vain pätkiä ja päristellään eteenpäin. Asfaltti on ajotuntumassa muuttunut aika tavallakin mutta en nyt oikein osaa sanoa,onko parempaan vai ei. Ratilla (thrusmasterin tx) ajan ja ajotuntuma forceissa on myös erilainen. Grafiikoissa ei näy sellaista pikselöintiä kuin DRssa(xbox) ja ehkä on silotelluman näköinen. Mutta missäs ennakkotilaus pirssini? Se Hyandai. Maksaa 150000? Ja team booster? Vai mikä nyt olikaan? Vai tuleeko Hyandai sitten,jonkun lisenssin jälkeen?

Uramoodi tuntuu ihan jees mutta tosiaan vaikeustaso on aika iisi. Kaikki avut pois ja aika helposti voittaa. Toisaalta pääsepähän eteenpäin nopeammin. Kunhan noita tehokkaampia autoja saa,niin toivottavasti vauhdin tunne lisääntyy. Ihan jees siis mutta ei "vau" efektiä mitä Dirt rallyssa tuli.
 
Vastaus: DIRT 4

Mutta missäs ennakkotilaus pirssini? Se Hyandai. Maksaa 150000? Ja team booster? Vai mikä nyt olikaan? Vai tuleeko Hyandai sitten,jonkun lisenssin jälkeen?
Mulla tuli ps4 fyysisen version mukana erillinen lappu levykotelossa josssa on koodi tolle autolle.
 
Vastaus: DIRT 4

Mitäs mieltä pelin saaneet ovat pelistä? Ite tätä harkinnut, kun halluisin yhden rallipelin pleikalle. Joskus tuli dirt 3 pelailtua ja nyt mietin että onko tämä se hetki kun palailen rallipelien maailmaan.
 
Vastaus: DIRT 4

Mitäs mieltä pelin saaneet ovat pelistä? Ite tätä harkinnut, kun halluisin yhden rallipelin pleikalle. Joskus tuli dirt 3 pelailtua ja nyt mietin että onko tämä se hetki kun palailen rallipelien maailmaan.

Osta Dirt Rally mielummin, jos haluat rallipelin itsellesi.
 
Ylös Bottom