Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation Vita (käyttökokemukset, kysymykset, huhut ja uutiset)

Vastaus: PlayStation Vita (käyttökokemukset, kysymykset, huhut ja uutiset)

Mullakin oli kerran yön aikana sammunut kone, mutta epäilen konsolin jatkuvan heräämisen syövän sitä virtaa. Senhän sai kai pois laittamalla SIM-kortti johonkin puhelimeen jne, mutta eipä ole puhelinta, johon tuollainen vanha kortti menisi. Olen kiertänyt ongelman toistaiseksi sammuttamalla laitteen aina kun en sitä käytä.
 
Vastaus: PlayStation Vita (käyttökokemukset, kysymykset, huhut ja uutiset)

Joo no pitää varmaan tänä yönä koittaa ladata kone täyteen ja sammuttaa se kokonaan kun menee nukkumaan. Sillä ainakin saa selville onko akku viallinen vai ei.
Jos ei niin pitää selvitellä lisää mistä vika voisi johtua.
 
Vastaus: PlayStation Vita (käyttökokemukset, kysymykset, huhut ja uutiset)

Tuli Vita 3g tännekin, kiitos Anttilan aleiden. Ja hieno vehjehän tämä on, kiva muutaman iPadin jälkeen taas käyttää kunnon ristiohjainta. PS+ myötä ei peleistäkään ole pulaa. Netflixin puute harmittaa kyllä minuakin, tilasin jo toisen muistikortin jenkkitiliäni varten mutta eri asia jaksanko tuota käyttää.

Mutta tosiaan tuo heräily ihmetyttää, koko ajan heräilee ja akun kesto sen mukainen. Mihin tuo perustuu että korttia puhelimissa käyttämällä se loppuisi?
 
Vastaus: PlayStation Vita (käyttökokemukset, kysymykset, huhut ja uutiset)

Mutta tosiaan tuo heräily ihmetyttää, koko ajan heräilee ja akun kesto sen mukainen. Mihin tuo perustuu että korttia puhelimissa käyttämällä se loppuisi?

Ilmeisesti Saunalahden SIM-kortti yrittää etsiä asetuksia, jota Vita ei osaa sille kertoa, eikä edes ilmoittaa asiasta käyttäjälle.

Melkoinen kämmi Elisalta pistää pakettiin mukaan liittymä, joka ei kunnolla toimi pakettiin sisältyvässä laitteessa. Ja että vuoden jälkeen edelleen myydään samaa virheellistä ratkaisua. Ei ole paljoa viitsitty tuotteita testailla eikä asiakaspalautetta kuulostella.
 
Vastaus: PlayStation Vita (käyttökokemukset, kysymykset, huhut ja uutiset)

miksi music unlimited ei toimi? herjaa vain palvelinvirheestä. ei ole muistaakseni toiminut pitkään aikaan.
nyt reissussa olisi kiva kuunnella jotain kun lumialle ei mu:ta ole..
 
Vastaus: PlayStation Vita (käyttökokemukset, kysymykset, huhut ja uutiset)

Nyt on Vita ollut sen verran käytössäkin, että uskaltaa jo jotain fiiliksiä heittää. Laite on kädessä kyllä laadukkaan tuntuinen. Kevyt, mutta ei nitisa ja natise mistään. Tyylikäskin tuo vehje on. Ikävä kyllä samaa ei voi sanoa käyttiksestä. Jotenkin tuo ruma käyttis ja hieno rauta eivät vaikuta olevan edes samalta planeetalta. Onneksi käyttis kuitenkin toimii ihan hyvin. Moniajo toimii hienosti, juuri niin kuin pitää. Tästä iso peukku Sonylle. Peliin pääsee käytännössä välittömästi. Moniajolle ei ikävä kyllä löydy vaan hirveästi käyttöä. Selaimella voisi esimerkiksi käydä lukemassa vinkkejä johonkin peliin, mutta ei noin surkeaa selainta halua edes käyttää. Eilenkin yritin NeoGAF:n ketjusta käydä poimimassa Vitaani taustakuvia, mutta selain vaan latasi sivua uudelleen, joten annoin asian olla. No toivottavasti tuota parannellaan päivityksillä.

Näytön värit ja kontrasti ovat kyllä upeita, mutta tarkkuus ei aiheuta hurraahuutoja. Puhelinta tuijottaa samalta etäisyydeltä, eikä pikseleitä käytännössä näe, toisin kuin Vitan ruudulla. Pelatessa tuohon ei kuitenkaan ehdi edes kiinnitämään huomiota. Pieniin tatteihin kesti hetken tottua ja esim. Unchartediin oli vaikea syventyä. Pari iltaa sitten totesin, että pelihän on imaissut oikein hyvin mukaansa, eikä tattien kanssa ole enää mitään ongelmaa.

Ihan kelpo pelilaite tuo on. Pelattavaa riittää aivan hitosti, sillä mulla on PSP:ltä kokematta tukku pelejä. Locorocot, Pataponit, GTA:t jne. tulee vihdoinkin pelattua. PS Plussan kautta olen saanut jo lähes tusinan verran Vitankin pelejä, joita pelailen hiljalleen läpi. Ja voisihan sitä jotain PS1-pelejäkin ottaa työn alle.

Oli tuo ihan sen 170€ arvoinen laite. 3G:llä en ole vielä tehnyt mitään ja tuskin tulen tekemäänkään. Ei siitä kuitenkaan haittaakaan ole.
 
Vastaus: PS Vita -päivitykset

Jesh! Viimeinkin erillinen sovellus youtubelle ladattavissa(ja toimii kaiken lisäksi paremmin kuin junan vessa. Englanninkieliset tekstityksetkin saa päälle). Loistava päivitys kerta kaikkiaan. Nyt Vita täyttää kaikki kannettavan multimedia -koneen kriteerit omalla vaatimuslistallani. :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PlayStation Vita (käyttökokemukset, kysymykset, huhut ja uutiset)

Tuli eilen sitten tämäkin tilattua. En ole vielä pahemmin tutkinut miten kaikki toimii. Ilmeisesti siis tällä voi katsoa esim leffoja jotka on ps3:lla, mutta dvd/blu-ray ei toimi. Toimiiko leffat jotka on usb tikulla ja joka on ps3:ssa kiinni? Entä onko yhteensopivuus sama eli kaikki leffat jotka toimii ps3:lla toimii myös vitalla?
Entäs tuo remote play. Sen tiedän ettei kaikki PS3 pelit tuota tue, mutta entäs PSone pelit? Täytyykö niidenkin olla PS3:n kovolla vai voinko esim laittaa crash team racingin levyasemaan ja pelata sitä vitalla remote playn kautta?

Onko tälle jotain samantyylista kahva settiä olemassa kuin dragonplus oli psp:lle: http://www.mvnet.fi/kuvat/konsolit/pspn_kahvat/psp_etukulma.jpg
Ilman tuota en olisi pystynyt pelaamaan psp:llä kuin locorocoa. Vitaa pääsin eilen ensimmäisen kerran hypistelemään elisan liikkeessä ja ainakin pikaisen testin perusteella se sopii käteen paremmin kuin psp vaikka onkin muodoltaan aika identtinen, mutta tuollaiset kahvat kyllä tekisi siitä vielä paremman.

Tänään taitaa muutama tunti mennä kun googlettelee kaikkea mahdollista.
 
Vastaus: PlayStation Vita (käyttökokemukset, kysymykset, huhut ja uutiset)

Tuo Nykon power grip täytti omat kriteerit
http://www.nyko.com/products/product-detail/?name=Power+Grip+for+PS+Vita

Laadultaan hyvä ja lisä-akku ei koskaan ole pahitteeksi.

Miinuksia
Kasvattaa koneen kokoa reilusti, en ole vielä löytänyt sopivaa pussukka/koteloa suojaamaan laitetta.
Olen leikannut vain vanhasta psp pussukkasta toisen reunan auki, vähän suojaamaan näyttöä pahimmilta naarmuilta.

-k
 
Vastaus: PlayStation Vita (käyttökokemukset, kysymykset, huhut ja uutiset)

Toiselle foorumille kirjoitin grip attachment kokemuksestani seuraavasti:

Hyvät ihmiset, ostakaa esim. tällainen grip attachment Vitalle:
http://www.amazon.co.uk/Hori-Officially-Licensed-Attachment-PlayStation/dp/B0084SQEO6

Ei ole hinnalla pilattu, parikymppiä (€) maksaa. Vaikea kuvailla, kuinka paljon aparaatti parantaa pelikokemusta ja helpottaa pelien pelaamista, mutta voin kertoa että paljon. Erityisesti tarkkuutta vaativat pelit kuten Motorstorm RC tai Sine Mora hyötyvät grip attachmentista kahdellakin tavalla; parempi ja tukevampi peliasento lisää tarkkuutta, ja toisaalta pidemmätkin pelisessiot onnistuvat täsmälleen samalla tavalla kuin vaikkapa PS3 padin kanssa. Kädet ovat hyvässä asennossa, kun laitetta "tuetaan" molempien käsien pikkurillillä ja nimettömällä siten että ne voivat olla luonnollisesti laitteen "alapuolella".

Ei tulisi enää mieleenkään pelata Vitalla mitään peliä ilman ko. vempelettä. Kaikki pelien tarvitsemat manööverit hoituvat vehkeen ollessa kiinni Vitassa, myös konsolin lataus. Ainoastaan muistikorttia vaihdettaessa pitää grip attachment irroittaa. Ja mikä vaiva se onkaan! Ylhäältä naksautetaan lukitus irti, ja se siitä. Aikaa kuluu sekunnista kahteen.

Lämpimät ja varauksettomat suositukset JOKAISELLE Vitan omistajalle.

Edit. Siis reunoilla olevat tuet voidaan pitää konsolin sivuilla (lähinnä kuljetuksen/säilytyksen ajaksi) tai laskea alas, jolloin se muistuttaa PS3-padia. Ne liukuvat silleen kätevästi.

Edit 2. Kylmää ajatuskin että joutuisi vieläkin pelaamaan jotain WipeOutia ilman grip attachmentia. Niin paljon se parantaa pelikokemusta monellakin tasolla.

Disclaimer. En ole Horin tai Amazonin myyjä, enkä saa tästä mainoksesta rahaa keneltäkään osapuolelta. Tuote vain on niin hyvä. :D
 
Vastaus: PlayStation Vita (käyttökokemukset, kysymykset, huhut ja uutiset)

Laita kokemuksia kun saat vehkeen, vaikea keksiä syytä mikset tykkäisi.

Tänään tuli postista haettua Hori Grip Attachment. Jämäkän tuntuinen, Vita asentui nätisti paikalleen. Säädettävät kahvat mukava lisä. Tuli muutamaa peliä testattua ja kyllä tuon kanssa on mukavampi pelata. Esim Wipeoutiin ja muihin tarkkuutta vaativiin peleihin saa nyt aivan eri tuntuman. :)
 
Vastaus: PlayStation Vita (käyttökokemukset, kysymykset, huhut ja uutiset)

Itse tilasin ebaysta vitosella tällasen kahvan:
Clear Full Body Screen Protector Black Hand Grip for Sony PlayStation PS Vita | eBay

Ei varmasti yhtä hyvä mitä hori, mutta saa tuonkin kanssa jo paremman otteen ja hinta ainakin on halpa.
Oli kyllä aika kusetusta tuo vitan mukana tullut saunalahden prepaid. Ehdin innostua kun paketissa lukee, että aktivoimalla kortin saa wipeout 2048:n ilmaiseksi. No tietenkin pitää ladata vähintään 20e saldoa jotta sen saa. Sitten siinä luki myös, että tuo pre-paid data maksaa 1e/päivä tai maksimissaan 14.95e/kk joten oletin, että siinä on tuo 15e saldoa valmiina, mutta kas kummaa kun toisena päivänä tuli ilmoitus, että se surffailu loppui nyt.

Onneksi kämpästä löytyy myös wlan kunhan sen vaan saa laitettua kuntoon.
 
Vastaus: PlayStation Vita (käyttökokemukset, kysymykset, huhut ja uutiset)

Eikö tosiaan mistään suomipuljusta löydy kahvoja Vitalle? Polarpanda on jo pitkään myynyt eioota. Toiseksi jostain luin, että Sony olisi laskemassa törkyhintaisten muistikorttien hintoja. Onko kenelläkään tietoa, koska tällainen avokätisyys mahtaisi tapahtua? En ole varmasti ainoa jonka Vitan käyttöä rajoittaa pahasti muistikorttien hinnat ja tilan vähäisyys. Nytkin kortti on ihan täynnä ja ei voi katsoa mainiosta youtube-sovelluksesta HD videoita, koska ei ole tilaa. Pitäisi siis 32gb kortti saada hankittua kun plussakin tuottaa ilmaisia pelejä niin paljon ettei mihinkään mahdu. Halvin mitä olen löytänyt maksaa vajaa 80€.
 
Vastaus: PlayStation Vita (käyttökokemukset, kysymykset, huhut ja uutiset)

Toiseksi jostain luin, että Sony olisi laskemassa törkyhintaisten muistikorttien hintoja. Onko kenelläkään tietoa, koska tällainen avokätisyys mahtaisi tapahtua?
Mitään virallista tietoa asiasta ei ole, vaan kaikki lienee pelkkää huhupuhetta ja fanien päiväuneksintaa. Kyllähän nuo muistikorttien hinnat kaipaavat hintaleikkausta kipeästi, mutta eipä tuota tiedä, koska moinen ihme tapahtuu - jos ollenkaan.
 
Ylös Bottom