Yleiskatsaus

Uusimmat profiiliviestit

Äänestä KonsoliFINin ensi viikon striimipeliä foorumilla kohdassa "Palautteet ja tiedotteet". Äänestys on auki tiistai-iltaan (26.11.) asti. Listalla on Call of Duty, Farmer's Dynasty ja Lost Ember.
P
  • Poistettu jäsen 16872 kirjoitti jäsenen Ulukai profiiliin.

Miten sinulla toimii Nintendo Swisin ongline -palvelussa tuo muiden kanssa pelaaminen? Lisäksi tuosta uudesta Yoshi -pelistä, niin onko Bossit mitenkään omaperäisiä verrattina Wii U:n Yoshi -pelin Bosseihin? Ainiin, minkälainen Swits kokoelma sulla on ja aiotko rakennella Super Mario Maker 2:een kenttiä kesällä? Onko Helsingissä miten paljon Uuno turhapuroja?
Ulukai
Ulukai
Switchillä ei pahemmin tule pelattua netissä, niin en varmaksi sen tasosta osaa sanoa. Pari hitusen omaperäistä pomotaistoa tuossa tuoreessa Yoshissa oli, mutta ei mitään sellaista, josta voisi jälkipolville kertoa. Switch-pelejä lienee jotain kymmenen fyysistä tällä haavaa ja eiköhän se Mario Maker 2 tule arvosteltua ja kenttiä rakenneltua. Uunoista en tiiä, paitsi itsestäni. :D
Moi, jos tarvitset jeesiä tai muuten vaan peliseuraa niin liity klaaniin FinnBroForce, päsee suoraan liittymään pelin klaanihaun kautta, siellä on suomiporukkaa joka lähtöön PSN:nylund jos yleinen höpinä chattineen kiinnostaa niin https://discord.gg/v3zzxqE
LBMaust
LBMaust
Jes! Nyt vielä peliaika muutosta johtuen aika rajallista, mutta huhtikuussa ehtii syventyä peliin (toivottavasti silloin lvl 30) ja tutkia klaanihommia!
Ylös Bottom