PS3 NHL12-liiga: Stanley Cup (ff2)

Vastaus: PS3 NHL12-liiga: Stanley Cup (ff2)

Florida olis valmiina kesälomille. Tuutko azllu hoitaa homman? ;) Konfrenssivälierät ollu aikasemmissa kausissakin se kompastuskivi.

Phily - Florida 1-3!

***** mitä paskaa oli flyerssin eka peli, pantterit tais perserraiskata 1-5 ja mikään ei onnistunut. kaks seuraavaa olikin melkosia trillereitä, molemmat meni jatkoajalle.

Azllun kypärä ei kestäny tämmösiä pelejä tällä kertaa :( Onneks olkoon ronjalle jatkopaikasta, vähän jäi harmittamaan, mut ei maha mitään. Parempi voitti!!!

On se Florida kova jengi ku GM:stä riippumatta joka season korkeelle kampee!

Joo, aika yllärin näytti Panthers järjestäneen! Onnea roniyo:lle ja tervemenoa idän finaaliin.

Ei kovin iso ylläri, molemmat kovia pelimiehiä ja runkosarjassakin taisivat päätyä tasapisteisiin. Se on se kuuluisa päivän kunto mikä ratkaisee. :cool:

Ja onnea roniyolle!

Huh huh mitä matseja! Kiitokset vielä azllulle hienosta sarjasta. Pari matsia tais mennä jatkoille ja vika matsikin oli yhden maalin peli aina vikalle minuutille saakka. Panthers oli kyllä varmasti vittumainen vastus, joka repi, riisti ja teki harvoista pahoista paikoistaan maalin, mutta kerrankin näin päin. Kahdet edelliset pleijarit on päättynyt konfrenssin semeihin ja pettymykseen, kun ratkasevassa 5.matsissa on tullut dunkkuun. Nyt voi ihan vähän naattia :)

PS: En o ronja :D

En pääsekkään vääntää Yakolevin kanssa tänään. Huomen illalla uusi yritys, snadia säätöä tämä alkuviikko.

Pistänpä nyt tähän tämän että olisi vähän pakko ilmeisesti huomenissa saada sarjamme päätökseen kun TO-SU olen reissun päällä etelämpänä ja dedline taisi olla juuri sunnuntaina jollen väärin muista. Muutenkin vähän jäljessä muita ottelupareja..

E: Pieni mahdollisuus sunnuntai myöhäisillassa, mutta ei ole varmaa tietoa vielä paluuajasta, mutta koitetaas tuolla huomisella nyt pärjätä!

Kyl me sil huamisel pärjätäns!

Sluibailijan NJ suvereenilla esityksellä jatkoon voitoin 3-0. Kiitos hyvistä peleistä!

Onnea Sluibailijalle jatkopaikasta! Seuraavana sitten Youngia horjuttamaan ja konf. finaalijahtiin :D. Ei muuta kun peliaikaa sopimaan ja saa aloittaa vaikka heti!

Huh huh, tosiaan kiitokset toiseltakin osapuolelta.. älyttömän jännät pelit , kuten aina pleijareissa.. =D sydän hakkaa , vaikka olisikin jo "turvallinen" johto..

Game 1 : Montreal - New Jersey 0-6 :

New Jersey aloitti pleijarit huikealle esityksellä kotiluolassaan. Heti ekassa erässä Devils uhkui pelihaluja , ja näytti terävyytensä viemällä avauserän muistaakseni 0-2. Devilsin loistavat esitykset jatkui koko pelin ajan, jokainen äijä hoiti oman ruutunsa lähes täydellisesti. Varsinkin elävä legenda Marty Brodeur oli ilmi liekeissä, mies oli ohittamaton Devilsin hakiessa 0-6 kotivoiton.

Game 2: New Jersey - Montreal 3-2 RL :

Ei herranjumala mikä matsi.. Sydän hakkasi aivan saatanan lujaa koko pelin ajan... Devilsin peli oli kaukana edellisen kohtaamisen hurmoksesta.. Montreal latoi 0-2 lukemat ensimmäiseen erään.. Sen jälkeen alkoi Devilsin pojat hakkaamaan päätään elävään muuriin nimeltä Carey Price.. Mies oli yhtälailla tulessa, niin kuin virkaveljensä edellisessä pelissä.. Pricen nollat kesti aina kolmannen erän loppuminuuteille asti.. Kunnes Devils sai tehtyä sen ensimmäisen maalin jäätävän yrityksen päätteeksi, 1-2. Alkoi kolmannen erän viimeinen peliminuutti.. abouttiarallaa 40sek kellossa aikaa.. ja PAM ! vierasjoukkue Devils iskee 2-2 tasoituksen.. mennään jatkoajalle .. Devilsin pojat aloittaa jatkiksen paskat housussa ja kädet täristen.. Marty kuitenkin pitää maalinsa puhtaana Montrealin rynnistyksen ajan.. Sitten vyöryy Devils , tuloksetta.. Jatkoajalla oli molemmilla hyviä paikkoja , mutta ei. Mennään rankkareille.. Helvetin tasaiset pilkut..mutta kuitenkin Devils nousee sillasta ja vie 3-2 RL voiton !

Game 3: Monreal - New Jersey 0-3 :

Huh huh.. Pienen toipumisen jälkeen pelattiin kolmas peli, jossa Devilsillä oli mahdollisuus päättää sarja.. Peli oli lähes samanlainen kun ensimmäinenkin osa, eli Devils oli terävä kaikilla osa-alueilla. 0-3 voitto , ja matka jatkuu kohti konferenssivälieriä!

Kiitokset vielä kerran mahtavista peleistä! tästä on hyvä lähteä haastamaan Youngia !:) Pidä varasi, Ilja on päässyt vireeseen.. ;)

2. kauden runkosarjan protestiaika päättyi juuri, eli idän konferenssi on lakkautettu. :D

Sluibailija

Miltä sun aikataulu näyttää?

ite olen huomena aamusta iltaan reissussa et ehdottelisinkin perjanai-iltaa?

Et miten kävis tai sit weekendi..

On kyllä ollu melkosta vääntöä taas tämä playoff kiekko.. Game 2: Anaheim tuli viimeisen kympin aikana maalin tappio asemasta 3-4 voittoon. Osaksi omalla avustuksella kun Niemellä syöttö suoraan Perrylle ja verkko heiluu tasoituksen merkeissä.. Game 3: Todella tasaista vääntöä koko pelin ajan ja jatkoajankin jälkeen lukemissa 1-1 joita Anaheimin pojjat näytti olevan reenanneen hieman enemmän joten 2-1 rl. tuloksella Anaheim - San Jose voitoissa 2-1.

Täytyypä todeta että ***** mitä paskaa nämä rankkarit on. Toinen jos ei hallitse maalivahtia ollenkaan niin se on sitte heipähei ja yleensäkkin koko rankkareilla ratkominen on yhtä ***** arpapeliä. Pelaamalla nämä pelit pitäs ratkoa..

Tosiaankin aivan helkkarin tasaista menoa puolin ja toisin. Hampaan koloon vaan jäi näistä kahdesta matsista Niemen päästämä pari helpohkoa maalia ja Hillerin aivan käsittämöttömät gamesaverit mukaan myös mahtui muutamat tolpatki mm. Thortonin lähes avopaikasta.

Pelit jatkuu noin 21.30 jolloin sarja vedetään päätökseen.

Ok, jännää on! Ja hyvä että saatte tänään pelattua. Eli jos sammug jatkaa niin välierissä wekinho-sammug ja Pair-jamsku. Jos taas Yakolev jatkaa, parit on Pair-Yakolev ja wekinho-jamsku. Ja välieriä saa alkaa pelaamaan vaikka heti, kun tämä sammug-Yakolev ottelusarja ratkennut!

Vihdoin ja viimein viimeinenkin puolivälierä sarja saatiin päätökseen ja Sammug jatkaa matkaansa välieriin voitoin 3-2 (2-5, 4-3, 2-1rl., 2-4, 5-4)

Oli kyllä melko sydäntä riipivää tappelua koko sarjan ajan :D Sen voin sanoa että pikkusen ois paremmin voinut mennä kun virheistä rankaisi kaveri aikamoisella kädellä kun siihen avautui paikka. Sitkeästi roikuin mukana viimeisen ottelun viimeisellä minuutillakin vielä!

Game 4: Ekassa erässä taisin saada kahden maalin johdon jonka Anaheim sai tasoihin kolmannessa erässä. Kolmannen erän viimeisellä minuutilla taisi Marleu paukuttaa johtoon ja viimeinen maali tyhjiin Thorntonin syötöllä punaviivalta. :D

Game 5: San Josen YLIVOIMAISESTI paskin peli tässä sarjassa vaikka loppu lukemat olivatkin tiukat. Kaksi ekaa erää kontattiin niin suossa kun olla ja voi, kertoo vähä ku vastustaja tekee 3v5 alivoimamaalin :) Monta ylivoima tilaisuutta tuli mutta samanlaista rämpimistä oli kokoajan. Pelissä kuitenki pysyttiin mukana vaikka kaksi erää nukuttiinkin tilanteeksi 2-1. Viimeisessä erässä alko maalisarakkeet nousta puolin ja toisin. Yksi munkki maalikin tuli tehtyä mutta pakko kai se on minullekki joskus pompittava ku Niemen perkele ei ota kuteja kiinni jotka ei tule edes maskista, joita suurinosa vastustajan maaleista olivat(en vieläkään ymmärrä tätä hommaa lainkaan kun niitä en itse saa ikinä). Viimeisellä minuutilla oltiin vielä kahden maalin päässä mutta tasoitusta ei enää viime sekunneilla saanut aikaan.

Plussaa sarjasta löytyi että kauden aikana hiukan hukassa ollut maalinteko nosti päätään sitte tosipeleissä mutta tuli niitä paikkoja vieläkin tuhlattua mm. tolppiin ja Hillerin räpylään.

Kaikki kunnia vaan Sammugille loistavista peleistä! Parempi voitti tällä kertaa eihän siitä pääse yli eikä ympäri mutta enemmän vielä harmittais jos tuosta game 4:stä ei olisi voittoa tullu! :)

No huhhuh. Lyhyt selostus, on sen verta huh. Neljännessä matsissa tilanne tasan viimiselle minuutille asti, 15s aikaa ja San Jose pistää kiekon häkkiin. Ducksit ilman maalivahtia keskiympyrään, satanolla aloitushäviö ja kiekko tyhjässä maalissa. Koko sarjan ajan aloitukset menivät isolla rossalla Joselle.

Viides peli ja selvästi Ducksien paras peli, pienellä taktiikkamuutoksella Ducks pystyi pysäyttämään San Josen kontrolloidut hyökkäykset. Selänne omasta laidasta napakalla vedolla yläkulmaan 1-0. Tilanne oli toisessa erässä 2-0 Niemen avustuksella. Sharks tuli tasoihin ja otti otteen kolmanteen. Viimisellä minuutille Sharks tuli maalin päähän 5-4, mutta Ducks kesti hirvittävän myllytyksen ja otti sarjasta voiton.

Oli kyllä saatanallinen ja tasainen sarja. Onneksi ei ratkennut tämä rilleri rankuilla, en todellakaan pidä. Kiitoksia vaan Yakoleville peleistä!