Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

jryi

Vastaava päätoimittaja, teknoniilo
Ylläpitäjä
KonsoliFINin ylläpito on jo kahdesti yrittänyt järjestää itseään Saksan maalle, kauniiseen Kölniin osallistumaan isoimpaan vuosittaiseen videopelitapahtumaan, Gamescom-messuille. Saamattomuuttamme emme ole tässä onnistuneet, joten päätimme turvautua ammattilaisen apuun. Niinpä pikku matkatoimisto kartoitti mahdollisuuksia, ja olemme valmistautuneet tarjoamaan KonsoliFINin foorumiaktiiveille pakettimatkaa, jolla pääsee näkemään Düsseldorfin, uuden Call of Dutyn ja Paavin samalla keikalla.

Paketin sisältö on suurin piirtein seuraava:
  • lähtö Helsinki-Vantaan lentokentältä Düsseldorfiin 15.8.2012 aamulla
  • saapuminen Düsseldorfiin ennen puolta päivää, bussikuljetus hotellille
  • keskiviikkona vapaamuotoista palloilua Düsseldorfin ja Kölnin kauniissa maisemissa
  • illalla 15.8. tervetulotilaisuus, jossa jaetaan messuliput
  • 16.8. ohjattu siirtyminen messupaikalle julkisia kulkuvälineitä käyttäen
  • 16.-19.8. vapaata kiertelyä messuilla, ennalta sovittuja yksityisesittelyjä ryhmälle
  • lauantai-iltana 18.8. KonsoliFIN-podcastin Gamescom-jakson live-nauhoitus
  • yhteiskuljetus hotellilta lentokentälle ja paluu Helsinki-Vantaalle 19.8. iltapäivällä

Matkan alustava hinta noin 800€ sisältää lennot, majoituksen kahden hengen huoneissa, messuliput ja osallistumisen KonsoliFINin järjestämiin tilaisuuksiin.

Mikäli saamme riittävästi sitovia ilmoittautumisia tammikuun aikana, voimme ottaa lennot halvemmalta lentoyhtiöltä, jolloin paketin hinta voi olla noin 650€/hlö.

Jotta voimme tarkentaa hinta-arviota ja alkaa kerätä sitovia ilmoittautumisia, pyydetään kiinnostuneita jättämään yhteystietonsa seuraavalla lomakkeella:
https://www.surveymonkey.com/s/PVFD77V

Muistathan, että matkaan osallistuvan täytyy olla täysi-ikäinen.

Tiedotamme asiasta lisää foorumilla ja KonsoliFIN Podcastissa, kun suunnitelma etenee.
 
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

Kovasti haluaisin lähteä, mutta kohtalo puuttui peliin. Ei taida tuo syntymäajan tarkastus toimia, sillä kovasti se punaisella herjaa minun alaikäisyyttäni, vaikka näin ei toki pitäisi olla. Ja siis kokeiltu päivämäärä tuohon oli 29.03.1990, eli tosiaan ohjeiden mukaisestikin kirjattu, kun kerta haluaa sen (pp.kk.vvvv.)-muotoisena.

Kuinkas montaa sitovaa ilmoittautumista tuo halvempi lentolippu muuten vaatii?
 
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

Olin näköjään iskenyt siihen kyselylomakkeeseen kohtuullisen 28 vuoden alaikärajan. Nooh, virhe korjattu. Nyt pitäisi olla ilmoittautumisen mahdollista. (Sitä ei vain näin vanha tahdo aina muistaa, että 90-luvullakin syntyneet voivat sopivalla säällä olla täysikäisiä...)

Toi halvempi hinta perustuu siihen, että matkatoimisto saa tehtyä sitovat varaukset hyvissä ajoin, ja hinta on laskettu kolmenkymmenen lähtijän mukaan. Mitenkään älyttömästi tuota isompaa kööriä ei välttämättä ole mahdollista edes ottaa matkaan, koska sitten yhteisten tilaisuuksien järjestäminen muodostuu haastavaksi. Siksi kannattaa olla hereillä, kun alustavasta kyselystä siirrytään sitoviin ilmoittautumisiin, mikä tapahtuu joskus tammikuun 20. päivän tienoilla. Silloin saatetaan joutua iskemään rajoitus ilmoittautumisten määrään.
 
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

Paavista ja CODista huolimatta :)P) vallan houkuttelevan oloinen suunnitelma ja hienoa, että kartoitus aloitetaan näinkin hyvissä ajoin. Katsellaan nyt mitä yllätyksiä vuoden alku tuo tullessaan mutta toistaiseksi ainakin vaikuttaa mitä mainioimmalta tavalta viettää pätkä kesää. Siitä ei ilmeisesti ole vielä edes valistunutta veikkausta, kuinka paljon ja kuinka aikaisin tuohon pitäisi ennakkomaksun muodossa pistää rahaa kiinni?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

Kuullostaisi kyllä houkuttelevalta mutta valitettavasti tuo maaginen 18 vuoden raja rikkoutuu vasta viikon päästä messujen loppumisesta. No, jos homma toimii ja seuraavinakin vuosina on samanlainen mahdollisuus niin varmasti lähden mukaan.
 
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

Houkutteleva tarjous, pitänee jättää hautumaan. Huono vaan sanoa mitään vielä kun saattaa olla, että koulu sponsoroi sitten aikanaan reissun tuonne.
 
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

Kylläpä kelpaisi. Ei vaan anna finanssi puoli millään periksi. Huippuidea kyllä. Jospa sitä vaikka lotosta voittaisi ennen tuota! :)
 
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

Onko yhteistilaisuuksiin mahdollisuus osallistua vaikka ei pakettimatkalainen olekkaan? Samat päivät olisi tarkoitus messuilla, mutta omin matkavarauksin.
 
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

Olisi mielenkiintoinen reissu ehtottomasti, laitetaan harkintaan.
 
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

Kylläpäs nyt pistitte yllätyksen. Olen jo miettinyt, että pitäisi kyseisillä messuilla päästä käymään. Nyt sitten ehkä se sopivin tilaisuus, kun 18 vuottakin täyttyi jo tämän vuoden puolella.

Pitää laittaa harkintaan. Millon täytyy viimeistään laittaa ilmoittautuminen? En löytänyt viimeistä päivämäärää.
 
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

Joka tapauksessa oli tarkoitus tänä vuonna lähteä, joten miksipä ei porukassa. Vaikka himoreissaaja olenkin, voisi näin "arjen keskelle" osuva reissu mennä pakettinakin hyvin. Alustavasti mukana ollaan siis.
 
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

En kyllä ollenkaan osaa nyt sanoa että täysin varmasti onnistuu omalta osalta, mutta alustavasti silti ilmottauduttu mukaan.
 
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

Onkos tuohon matkaan muuten mahdollista saada yhden hengen huonetta pienellä lisämaksulla? Ei muuten niin olisi väliä tuon kanssa mutta allekirjoittanut lähettää isokokoisia Z-kirjaimia kunnon desibeleillä yöllä ilmaan eli mahdollinen huonetoveri ei taida pystyä nukkumaan ilman "peltoreita" korvilla...
 
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

Tässäpä pieni muistutuskysely matkan järjestäjille eli miten matkan järjestäminen on edennyt ja milloin pääsisimme vaiheeseen sitova ilmoittautuminen?

Niin ja jos samalla saisi infoa siitä onnistuuko 1 hengen huone lisämaksulla kun tulee harrastettua yöääntelyä mallia iso Z?
 
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

Jos vaikka taas alkaisi tosiaan työstää tätäkin. Tällä hetkellä alustavia ilmoittautumisia on tullut 13, siihen päälle ylläpidosta lähtevät (joiden määrää ei ole päätetty), niin eiköhän tuosta jonkinmoinen matka saada syntymään. Tehdään nyt niin, että vielä torstain ajan voi käydä täyttämässä lomaketta, jos iskee yllättävä kiinnostus osallistua. Ensi maanantaina pitäisi olla matkan lopullisen maksimihinnan olla selvillä ja sitovien ilmoittautumisten kerääminen alkaa.

Ja huone pelkästään omaan käyttöön maksaa 110€ ylimääräistä.
 
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

Matkan lopullinen hinta on saatu lyötyä lukkoon. 575€ sisältäen lennot, hotelliyöpymisen kahden hengen huoneessa (yhden hengen huoneesta lisämaksu), siirtymiset lentokentän ja hotellin välillä sekä messuliput. Hintaa huippuluokan seuralle ei voi antaa, ja ties vaikka matkakassiin päätyisi yksi KonsoliFIN-paitakin.

Lennot Air Berlinillä. Hotelli hyvällä paikalla, aamupala sisältyy hintaan. 15.8. järjestetään jonkinlainen tervetulomaljoittelu ja tosiaan perjantai- tai lauantai-iltana nauhoitetaan podcast-jakso yleisön edessä. Katsotaan nyt, mitä kaikkea kivaa tähän vielä keksitään.

Ennakkoilmoittautumisen tehneille on lähtenyt sähköpostilla ohjeet sitovaan ilmoittautumiseen. Muun muassa 100 euron varausmaksu täytyisi saada hoidettua nopeasti, jotta saadaan lennot varattua. Mattimyöhäiset voivat huhuilla täällä, jos yhtäkkiä iskee hinku lähteä mukaan. Mä katoan maasta pariksi viikoksi, joten joku muu ylläpitolainen joutuu hoitamaan tätä hommaa hetken aikaa.
 
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

Ennakkoilmoittautumisen tehneille on lähtenyt sähköpostilla ohjeet sitovaan ilmoittautumiseen.
Wheeee! Lähtenyt vai lähtee ihan näillä hetkillä vai suhisee jo matkalla suuren ja pelottavan internetin halki? Ei meinaan ole postia pukannut. Toisaalta muistelen oman ennakkoilmoittautumiseni lähteneen matkaan ennen kuin tuon lomakkeen alaikärajaa säädettiin waluigiystävällisemmäksi :))) notta ei kai samassa yhteydessä kadonnut mitään?
 
Vastaus: KonsoliFINin kanssa Gamescomiin

Lähtenyt vai lähtee ihan näillä hetkillä vai suhisee jo matkalla suuren ja pelottavan internetin halki?
Teknisesti ottaen mä olen iskenyt vastaanottajaluettelon kyselyautomaattiin, joka nyt arpoo että koskahan nämä pistäisi liikkeelle. Toivottavasti tapahtuu tämän päivän aikana, koska Air Berlin tosiaan haluaa varausmaksut viimeistään 8.3. ja sitä varten meidän pitäisi ehtiä kerätä ne omalle tilille, josta ne tilitetään matkanjärjestäjälle. Nyt siis aikataulu on yhtäkkiä aika tiukka. Ja KonsoliFINillähän ei valitettavasti ole varaa luottotappioihin, joten maksusta myöhästyneet eivät yksinkertaisesti pääse matkaan.
 
Ylös Bottom