Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Vaatimukset/rekryt/CV:t rupee olemaan sitä luokkaa, että kohta jengi varmaan saa liksaa tämän pelaamisesta.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Moro kaikille! Tryhardit voi skipata tän postauksen, sillä heitä emme hae. Haemme perus suomalaisia, jotka viihtyvät änärin seurassa, tykkäävät heittää läppää ja pelihalua löytyy. Seura sopii yhtä hyvin aloittelijoille kuin kokeneillimmekkin pelaajille. Seuran nimi on Karspa HC. Seuran tilastot eivät paljon silmiä häikäise mutta taitoa löytyy. Teille varmasti jäi kysymyksiä liittyen seuraan ja niitä otetaan vastaan täällä yv:nä mutta parhaiten tavoittaa psn RuuSter1 tai kuivasieni
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Vaatimukset/rekryt/CV:t rupee olemaan sitä luokkaa, että kohta jengi varmaan saa liksaa tämän pelaamisesta.

En kyllä oikein näe pointtia siinä, että tänne vapaisiin pelaajiin tarvitsee tulla kommentoimaan toisten ilmoituksia. Eikös tämän palstan tarkoitus ole antaa kullekin tiimille mahdollisuus hakea vapaita pelaajia, sekä myös vapaiden pelaajien ilmoittaa olevansa tiimiä vailla? Onko kaiken maailman besserwissereiden ihan pakko tulla tänne aukomaan päätä siitä, millainen hakemus tai ilmoitus omasta mielestä kaikilla täällä pitäisi olla? Minua ainakaan ei kiinnosta, mitä mieltä kukaan on siitä miltä hakemusten pitäisi näyttää. Ainoa asia mikä tällä palstalla kiinnostaa on se, että täällä voi ilmoittaa vapaista pelaajista sekä siitä, että pelaajia tarvitaan omaan tiimiin. Muutenkaan en ymmärrä sitä ihme tarvetta aina viisastella näillä palstoilla.

Pakko oli silti itsekin tällä viestillä viisastella vähän. :p Mutta lupaan, että loppuu tähän... :D
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Leningrad Cowboys etsii vieläkin yhtä pakkia! Toinen jo löytyi! :) Jos tunnet olevasi hyvä avaamaan peliä,hyvä puollustamaan, viivalta lähtee tulisia kuteja ja etkä liikaa/turhaan majaile hyökkäyspään p-pisteiden sisällä niin olet etsimämme henkilö! olisi hyvä että omistaisit ainakin supertähti kortin! :) Ollaan ihan kelpo joukkue! Alamme pian olemaan Eliten 50 sakissa ja pelit sujuvat hyvin!! EA SPORTS World - Member List <--- tuolta näkee kaiken oleellisen! :)
eli rohkeasti vain yhteyttä jos olet seuraa vailla! Ota yhteyttä mieluiten tänne tais sit Psn:Twister_84

ps. mikki ja facebook olis plussaa! :)


-Leningrad Cowboys- #47 Alexander Radulov & #42 Alexander Perezhogin
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Murohoki etsii hyökkääjiä ja maalivahtia. Parit viime NHL:t joukkueen ranking on ollut 5:stä 50:een, tällä hetkellä ollaan "vasta" 100:n paikkeilla, mutta suunta on ollut ylöspäin. Pelaajamäärän kasvaessa myös pelimäärä kasvaa, joten peliaikaa on luvassa. Pelaamme suurimmaksi osin 6vs6-pelejä ja tavoitteena on, että kiekko tekee työn. Käytämme pelatessa Skypeä, joten Sinulla tulisi olla mahdollisuus käyttää tietokonetta pelaamisen yhteydessä. Häviötä koetetaan välttää parhaamme mukaan, muttei maailma yhteen harhasyöttöön kaadu.

Muita vaatimuksia:
-Aktiivisuus
-Joukkuepelaaminen
-Sitoutuminen joukkueeseen pitkäaikaisesti
-Huumorintaju
-Maalivahdilta vahvaa peruspelaamista

Ota yhteyttä täällä YV:llä, irkissä #murohoki@IRCnet tai PSN:ssä ja Skypessä: qolazor

Haku on vielä päällä. Maalivahti on todennäköisesti löytynyt, mutta aina voi tulla kokeilemaan.
 
Moi Moi

HC Turmion Rillaajat etsii puolustuspään pelaajia. Tilanne tällä hetkellä puolustuksessa huono vain kolme pelaajaa löytyy rosterista, jotka pakkin paikkaa pelaavat.Eli pakistoon mahtuisi osaavia äijiä kahdesta kolmeen kpl.
Pelejä pelataan päivittäin. Pelit pyritään aina pelaamaan kuudella. Kaikki pelit pelataan kuitenkin vähintään kolmella kenttäpelaajalla ja ihmis maalivahdilla.Pelaamme aina ihmis mv:t vastaan.
Olemme erikoistuneet varsinkin 6vs6 peleissä , jossa joukkueen sija on top 10. Muuten yleissija pyörii siinä 200 molemmin puolin.

Vaatimuksia:
-Osaat ja pelaat pakkia
-Täysi-ikäisyys, joukkueessa ei alle 20 v pelureita ole tällä hetkellä
-Minimi supertähti 3
-Osaat syöttää ja pelata joukkupeliä
-Aktiivisuus

Mikäli kiinostusta löytyy tai haluat lisätietoja viestiä täällä tai Ps3:lla suoraan käyttis Wuorio
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Lehmäjoen Raamattupiiri hakoo 1-2 puolustajaa.

Odotamme sinulta:

- AKTIIVINEN.
- Hyvät nopeat avaukset.
- Tiedät missä kohtaa puolustat, etkä sinkoile edestakaisin.
- Omistat mikin.
- Huumorintajua.
- 1accountin pelaaja ja supertähti kortti sais vähintään olla.

Joukkue notkuu 100n joukos elites et siitä pitääs lähtee paranteleen.

Ei muutaku viestii PSN: Zahovich
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Täällä yks peluri etsii suht kovatasoista jengiä, joka pelaa mielellään 4v4 5v5 ja 6v6 pelejä.

Jokainen paikka käy ja osaan niitä myös pelata :) Pisteitä en muista enkä jaksa käydä kattomassa tähän hätään...supertähti3 kortti löytyy ja avautuu lisää kuhan vain pääsee pelaamaan ;) Tässä muutamia ex-seuroja: Filadelphia, NHT, PpH, EXG ja kk, joten eliitistä aikaslailla kokemusta...


Yhteyttä voi ottaa täällä _Miguel tai psn :Gretski999


Kiitos ajastanne!
Jengi löytyny
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Moi kaikki änäristit,

Shooting Blanks
etsii joukkoonsa hyviä ja kokeneita eashl-pelaajia. Tarkoituksena olisi löytää vähintään: 2-3 pakkia, maalivahti (tai jopa kaksi) sekä mahdollisesti muutama hyökkääjä. Tavoitteena olisi, että saataisiin lähes päivittäin joukkueellemme 5vs5 tai 6vs6 pelejä.

Vaatimuksena oikeestaan on se, että osaat pelata fiksua hokia, olet asiallinen/rento ja täysi-ikäinen (tiimin keski-ikä siinä 26v.).
Try-outille voidaan ottaa helpostikin, mutta paikkasi varsinaisessa kokoonpanossa olet ansainnut vasta, kun olemme vakuuttuneita taidoistasi. Peliaikamme on painottunut iltaan (21-->), mutta mikäli porukkaa saadaan lisää niin varmasti myös pelit alkaa aiemmin.

Yhteydenottoja/Hakemuksia/Valituksia voi laittaa vaikka täällä yv:llä joko minulle tai Pertsa69:lle. PSN käy myös hyvin: Jorma tai Pertsa69.

Ja nyt ei muuta kuin hakemuksia rustaamaan. Kiits ja hei!
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Supertähti 3 hyökkääjä etsii joukkuetta ! On tosiaan kavereitten kanssa tullu pelailtua ja nyt haluaisin hakea vähän kovempii joukkueisiin. Ikä 14.
Otteluita lähemmäs 90 ja pisteitä 80. Mieluiten 5v5 tai 6v6. Jotenkin veskanakin pystyn pelaamaan (Nhl 12 Legenda 1 kortti)
Mikki löytyy. Invitet mieluiten PS3=ookeez tai sitten viestinä täällä, toivotaan että joukkue löytyy ! :)

Seura löytyi toistaiseksi :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Lehmäjoen Raamattupiiri ettii osaavaa mokkea luukulle tulevia EHL mittelöitä silmällä pitäen

vähä vaatimuksia.

- AKTIIVINEN
- mikki ois kiva
- Aiempi kokemus lussaa
- Omaat väh. supertähtikortin
- Osaat torjua
- Mieluiten +18vee

Vähä vaikee laittaa mitää erityistä mut try-outille pääsee varmasti jos täytät nuo edellä mainitut kohdat, kun omat veskaehdokkaat on pelannu vain muutamia pelejä maalissa ja olisi hyvä saada veska jonka ykköspelipaikka on MV. Haittaa ei vaikka osaat muillaki paikoilla pelata.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Jep jep.

Mighty Miners etsii pelaajia! Tarvetta olisi muutamalle hyökkääjälle, puolustajalle ja
maalivahdille. MM on perustettu kaveriporukalla ja kokoonpanon ollessa pieni, olisi muutamalle
lisävahvistukselle tarvetta. Pelasimme NHL12 elite-tasolla ja osallistuimme EHL-turnaukseen.
Pelaamme yleensä iltapäivästä iltaan, eli 17:00 - eteenpäin. Viikonloppuisin sitten enemmän.

Jos olet rento, aktiivinen ja haluat oppia sekä kehittyä, on tämä joukkueesi.

Yhteydenotto: Yksityisviestillä tai pleikkarin puolella, PSN: Pixp tai kissakalle

PS. Kaiken tasoiset voivat tulla kokeilemaan. Katellaan sitten tarkemmin.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Remember The Name etsii vasenta puolustajaa, maalivahtia ja mahdollisesti myös hyökkääjää! Overall sijalla 5. majaileva RTN etsii joukkueeseen vasenta puolustajaa, joka voi tarpeen vaatiessa myös paikata oikeata puolustajaa. Joukkue on nopeassa ajassa noussut korkeille sijoituksille ja nousu tulee toivon mukaan jatkumaan vastaisuudessaan, sillä tavoitteena on nousta korkeimmalle pallille. Pelaamme enimmäkseen 6vs6 pelejä ja joukkueemme tulee pelaamaan myös tulevassa EHL-turnauksessa, josta toivon mukaan saamme menestystä. Joukkue pelaa taitavaa taitokiekkoa, jossa pyrimme liikuttamaan kiekkoa ja tekemään älykkäitä ja monipuolisia ratkaisuja. Käytämme mikkejä kommunikointiin ja joukkue on suurimmaksi osaksi täysi-ikäistä.

Puolustajalta toivomme älykästä kiekolla pelaamista ja varmaa puolustamista. Joukkueessamme puolustajat saavat hyökätä ja he ovat osa viisikkona hyökkäämistä, joten seisoskelua ei tule. Tämän vuoksi one-timereiden laukomisen tulisi tulla selkäytimestä. Lisäksi puolustajalta toivotaan pelisilmää, jotta pelin avaaminen olisi monipuolista ja ennakoivaa.

Olet etsimämme vasen puolustaja jos:

-Olet kokenut EASHL puolustaja, EHL-kokemus katsotaan eduksi
-Olet marinoitu rightin peluri
-Omistat mikin kommunikointiin
-Olet täysi-ikäinen tai lähes
-Osaat pelata sekä kiekolla että ilman
-Pystyt kommunikoimaan muiden pelaajien kanssa (mieluiten Facebook)

Hyökkääjältä toivomme käsiä, viimeistelytaitoa, syöttelytaitoa sekä fiksua pelaamista hyökkäys- sekä puolustussuuntaan.
Pistekeskiarvon tulisi olla 2 paremmalla puolella.

Maalivahdin tulisi mielellään olla legenda tasoa ja kokenut hyvän torjuntaprosentin omaava kaveri, joka on valmiina pelaamaan myös EHL pelejä.

Joukkueen kokonaistilastot ovat 143 - 15 - 11 ja overall sijoitus siis ylempänä mainittu 5. ja kausisijoitus 6. Tässä linkki joukkueeseen: http://www.easportsworld.com/en_US/clubs/401A0001/19846/overview

Yhteyttä voi ottaa (PSN: hooneli tai täällä YV:llä minulle). Huomioikaa, että emme edes huomioi hakemuksia ’’Moi pääsenkö joukkueeseen’’, vaan hakemukseen panostettu aika kertoo paljon henkilöstä itsestään ja voi täten edesauttaa joukkueeseen pääsemistä.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Jooh elikkäs kokenut OIKEA LAITA vapaana!

NHL09:stä asti EASHL tullut tahkottua, ja kokemusta löytyy runsaasti top100 tiimeistä, joten joukkue saisi olla kyllä siellä top100:ssa.

NHL13 EASHL pisteet: 216 ottelua, joissa 331+168=499 pts

Yhteydenotot yv:llä täällä, tai PSN veikka88

Mikki löytyy!
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Murohoki etsii hyökkääjiä ja maalivahtia. Parit viime NHL:t joukkueen ranking on ollut 5:stä 50:een, tällä hetkellä ollaan "vasta" 100:n paikkeilla, mutta suunta on ollut ylöspäin. Pelaajamäärän kasvaessa myös pelimäärä kasvaa, joten peliaikaa on luvassa. Pelaamme suurimmaksi osin 6vs6-pelejä ja tavoitteena on, että kiekko tekee työn. Käytämme pelatessa Skypeä, joten Sinulla tulisi olla mahdollisuus käyttää tietokonetta pelaamisen yhteydessä. Häviötä koetetaan välttää parhaamme mukaan, muttei maailma yhteen harhasyöttöön kaadu.

Muita vaatimuksia:
-Aktiivisuus
-Joukkuepelaaminen
-Sitoutuminen joukkueeseen pitkäaikaisesti
-Huumorintaju
-Maalivahdilta vahvaa peruspelaamista

Ota yhteyttä täällä YV:llä, irkissä #murohoki@IRCnet tai PSN:ssä ja Skypessä: qolazor

Vielä on paikkoja jäljellä.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Remember The Name etsii vasenta puolustajaa, maalivahtia ja mahdollisesti myös hyökkääjää! Overall sijalla 5. majaileva RTN etsii joukkueeseen vasenta puolustajaa, joka voi tarpeen vaatiessa myös paikata oikeata puolustajaa. Joukkue on nopeassa ajassa noussut korkeille sijoituksille ja nousu tulee toivon mukaan jatkumaan vastaisuudessaan, sillä tavoitteena on nousta korkeimmalle pallille. Pelaamme enimmäkseen 6vs6 pelejä ja joukkueemme tulee pelaamaan myös tulevassa EHL-turnauksessa, josta toivon mukaan saamme menestystä. Joukkue pelaa taitavaa taitokiekkoa, jossa pyrimme liikuttamaan kiekkoa ja tekemään älykkäitä ja monipuolisia ratkaisuja. Käytämme mikkejä kommunikointiin ja joukkue on suurimmaksi osaksi täysi-ikäistä.

Puolustajalta toivomme älykästä kiekolla pelaamista ja varmaa puolustamista. Joukkueessamme puolustajat saavat hyökätä ja he ovat osa viisikkona hyökkäämistä, joten seisoskelua ei tule. Tämän vuoksi one-timereiden laukomisen tulisi tulla selkäytimestä. Lisäksi puolustajalta toivotaan pelisilmää, jotta pelin avaaminen olisi monipuolista ja ennakoivaa.

Olet etsimämme vasen puolustaja jos:

-Olet kokenut EASHL puolustaja, EHL-kokemus katsotaan eduksi
-Olet marinoitu rightin peluri
-Omistat mikin kommunikointiin
-Olet täysi-ikäinen tai lähes
-Osaat pelata sekä kiekolla että ilman
-Pystyt kommunikoimaan muiden pelaajien kanssa (mieluiten Facebook)

Hyökkääjältä toivomme käsiä, viimeistelytaitoa, syöttelytaitoa sekä fiksua pelaamista hyökkäys- sekä puolustussuuntaan.
Pistekeskiarvon tulisi olla 2 paremmalla puolella.

Maalivahdin tulisi mielellään olla legenda tasoa ja kokenut hyvän torjuntaprosentin omaava kaveri, joka on valmiina pelaamaan myös EHL pelejä.

Joukkueen kokonaistilastot ovat 143 - 15 - 11 ja overall sijoitus siis ylempänä mainittu 5. ja kausisijoitus 6. Tässä linkki joukkueeseen: http://www.easportsworld.com/en_US/clubs/401A0001/19846/overview

Yhteyttä voi ottaa (PSN: hooneli tai täällä YV:llä minulle). Huomioikaa, että emme edes huomioi hakemuksia ’’Moi pääsenkö joukkueeseen’’, vaan hakemukseen panostettu aika kertoo paljon henkilöstä itsestään ja voi täten edesauttaa joukkueeseen pääsemistä.

Vielä ois etenkin maalivahdille tilaa, jos omistat vähintään supertähti kortin ja olet aktiivinen, niin paikka saattaa olla sun. EHL-peliaikaa olis myös tosiaan tarjolla jos oot sitä mitä etitään. Yhteyttä voi ottaa myös muhun joko täällä, tai sit pleikkarilla Edd138.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Vielä ois etenkin maalivahdille tilaa, jos omistat vähintään supertähti kortin ja olet aktiivinen, niin paikka saattaa olla sun. EHL-peliaikaa olis myös tosiaan tarjolla jos oot sitä mitä etitään. Yhteyttä voi ottaa myös muhun joko täällä, tai sit pleikkarilla Edd138.


eli olet täydellinen pelaaja. aika helpot kriteerit
 
Ylös Bottom