Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

​*****

Kevyt Pataljoona (PAT)
EA Sports World
Pataljoonan foorumi


*****

Liian paljon jouduttu jättämään hyviä pelaajia rannalle. Tehtiin kerholle kakkosjoukkue, jonne otetaan myöskin 10-12 aktiivista pelaajaa. Ns. kakkosnikit sallittuja - siis mikäli aktiivisuutta riittää.

Kevyt Pataljoona II (PII)
GM: George_FIN (psn)

e. KLO 18 aloitetaan jopa 6vs6 peli, eli jos olet ilman seuraa jollain tililläsi, niin laita pyyntö ja pääset pelaamaan illalla.

Liittyneet:
Leg (h)
Leg (h/p)
Leg (h/p)
Leg (p)

e. KLO 20 alkaen 5vs5 tai 6vs6, vielä mahtuu! (kerhoon vapaa liittyminen päällä tämän illan)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Maalivahti hakee jengiä, mielummin eliitti tasoista, kunhan isompia pelejä löytyy. Taso on vasta siinä ammattilaisessa, koska 2 acc. tällä käyttäjällä kuitenkin pelaan enemmän kesällä, koska oman jengin aktiivisuus lopahti kesän ajaksi. Kokemusta maalista isommissa peleissä, mutta paskalla kortilla ei kannata kaikkea vastuuta pistää mv:n niskaan.

Ota yhteyttä täällä tai psn: l_tretjak_l :)

SEURA LÖYTYNYT!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Morjensta! Täällä olisi pelaaja vailla seuraa, Kokemusta löytyy rutkasti edellisistä versioista, mutta tässä pelaaminen on keskittynyt lähinnä 1vs1 peleihin. Nyt on alkanut EASHL taas kiinnostamaan ja toivoisin että joku joukkue huolisi hyvän joukkuepelaajan, joka laittaa kiekon liikkumaan ja paikasta myös reppuun. Ainoa vaatimus olisi ettei joukkue pelaa 2vs2 vaan mielellään 6vs6 tai 5vs5.

Mikäli jengi löytyy ja pelaaminen maistuu jatkan mielelläni myös NHL14:ssa, jos vain joukkue pysyy kasassa.

Infoa minusta:

-Ikää kohta 30v.
-VL,KH ja OL. Pelipaikkoina
-Aktiivinen

Kysymällä saa lisää tietoa ja tiedustelut voi laittaa joko tänne tai PSN: Bl3nd_404
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Supreme legacy

Etsii pelaajia joka paikalle. Ikää olisi hyvä olla +18, leg3 ja valmius jatkamaan myös nhl14:sta. Skypen käyttö mahdollisuus suotavaa.
1accot ensisijaisia.


Yhteydenotot täällä.


EA SPORTS World - Member List
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Moro etsisin 2 accolle jengiä joka pelaa isoja pelejä. Itse pelaan joka paikkaa kentällä on leg3 kortti ja mvllä kans leg3. Pelejä on kentäl 332 pisteitä 794. mvllä on 128 peliä voittoja 75 häviöit 53 torjunta %82.7 pmk 2.55 np 13. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä täällä tai sit pleikan puolel psn habahabazuzu hyvää kesää kaikille

Nostetaas
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

6v6pelejä päivittäin pelaileva Northern Kings hakee vielä yhtä pakkia ja yhtä hyökkiä jolta onnistuu MYÖS kh. Legenda kortti olis iha jees.

Ottakaa yhteyttä johonkin joukkueen gm.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

JOUKKUEEN HAKU



Olisin halukas tulemaan porukkaan mukaan pelaan ol/vl paikkaa kortti on legenda 3.mikki löytyy sekä peli intoa. ikää on +30. sparrissa mut tapaa usein koska tykkään pelata paljon. viestit privana tänne tai psn Turhajannulle. KIITOS Etukäteen Kaikille ja hyvää kesän jatkoa Ps.niin ja sellainen seura joka jatkaa nhl14 samalla porukalla. try-outilla ollaan
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Oho, livahti viesti vahingossa väärään ketjuun. Jos nyt onnistaisi.

Kanukit etsii tällä hetkellä enää maalivahtia. Mutta ihan mikä tahansa ei kelpaa, koska haemme voittavaa veskaria ja sellaista, johon joukkue voi luottaa. Kokemusta tulisi lisäksi olla paljon. Emme harrasta ikärasismia, mutta tällä kertaa mainitsemattomista syistä odotamme sinulta vähintään 15 vuoden ikää. Legenda-kortti on sekin välttämätön. Tuttuun tapaan asenteen pitää olla hyvä.

Yhteydenotot PSN: Trikolori77.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Breaking Records hakee joukkueeseensa Try-outille yhtä mieluiten molemmat paikat (OP/VP) taitavaa pakkia ja maalivahtia.
Seurassa tällä hetkellä 8 jäsentä, mutta muutama jäsen vielä seuraan toistaiseksi mahtuisi, jotta paremmin saadaan 5vs5/6vs6 aikaan. Seura jatkaa toimintaansa myös seuraavassa versiossa, joten kyseessä ei ole mikään yhden kesän "höntsäily" seura.

Mitä odotamme pelaajilta:

-kenttäpelaajalla kortti vähintään stähti 3 ja veskarilla stähti
-aktiivisuutta
-ikää +18
-mikki
-rento asenne eikä turhaa hermoilua häviöstä tai esim. virheistä

Hyökkääjän/pakin/mv:n odotuksia en tässä rupea sen kummemmin luettelemaan, mutta jos koet pakkina/hyökkääjänä osaavasi pelata järkevästi omaan sekä hyökkäys päähän ja kiekon liikuttaminen ei ole ongelma, ja veskarina olet perusvarma ja uskot omiin kykyihisi, niin tervetuloa kokeilemaan, taidothan nähdään sitten kentällä.

Linkki joukkueen tilastoihin tässä: EA SPORTS World - Club Overview

Yhteydenotot pleikkarin puolella Psn: Paukis, tonza--89 tai Vainottu

Nostellaas! Hakusessa vieläkin hyökkääjä(ol/kh), puolustaja ja maalivahti.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

TIKI TALK

Rekryää aktiivista ja kokenutta veskaria nhl 13 loppuajaksi, ja jos homma sujuu niin pesti jatkuisi myös seuraavassa versiossa.
:rolleyes: Maalivahdilta odotamme leg3 korttia, aktiivisuutta, asiallisia juttuja ja kokemusta isommistakin peleistä. Pelailemme arkisin ja vkonloppuisin klo 9 jälkeen, joten varaudu myöhäisiin peliaikoihin. Suurimmalla osalla pelajista on mikki, joten siitä iso plussa haussa!;)

Seura on pyörinyt eliitin top 50 viimeaikoina, kauden alussa oltiin pitkään siinä top 5 paikkeilla, mutta aktiivisuus lopahti hetkeksi ja sijat tippu ropisten.
:D
Linkki joukkueen sivuille:
EA SPORTS World - Club Overview

Ota yhtettä täällä mulle tai psn: PartidoTiempo
:)

 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Loppukesäksi kerhoa haeskelen. Pelaan vaan yhdellä käyttäjätunnuksella ja pelipaikat KH/P ja jokseenkin MV, jolla legenda 1 kortti. En mielellään pelaa pikkupelejä ja yksinyrittäjien kanssa en montaa peliä jaksa pelata. Yhteydenotot privana tänne tai PSN: jarnosa
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Infinity

Kerhoon kaivataan lisää vahvistuksia kaikille pelipaikoille, jos vaan tarpeeksi hyviä pelaajia on vapailla markkinoilla, eteenkin MV osastolla on tilaa! Kerho ollut vuosia kasassa ja tarkoitus jatkaa myös tulevaan painokseen.

Yhteyttä täällä minuun tai psn: nikopetteri tai jansku23

 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

VilberttoCarlos etsii seuraa!

Elikkäs etsisin aktiivista seuraa. Olen amatööri näissä EASHL-kuvioissa ja tarkoitus olisi päästä hieman tutusmaan EASHL-kuvioihin NHL13 parissa ja sitten 14 panostaa kunnolla.

Olen 18-vuotias ja aktiivinen änärin pelaaja. Versus-pelejä olen hakannut hyvillä statseilla niin 12, kuin 13 parissa, mutta tosiaan EASHL jäänyt etäiseksi. Mikki löytyy. Tykkään pelata keskushyökkääjän tonttia, mutta myös laidat sujuvat.

Vaikka itse olenkin uusi näissä kuvioissa pieniä vaatimuksia seuralta löytyy:
- Asiallista peliseuraa (mielellään täysi-ikäisiä) + mikit
- Aktiivinen joukkue eli pelejä pelataan säännöllisesti
- Joukkue pelaa kunnolla ja voitosta

Yhteyttä voi ottaa yv:llä tai PSN: VilberttoCarlos
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Bloody Elbows hakee yhtä aktiivisenpuoleista, täysi-ikäistä hyökkääjää ainakin Nhl13 ajaksi. Mahdollisesti myös seuraavaankin änäriin, jos vaan kunnolla tähän porukkaan sopiva heppu löytyy. Rosteri on tällä hetkellä iso, mutta osa porukasta jo tauolla seuraavaa odotellessa, ja osa ei aio jatkaa pelejä Nhl14:sta. Meitä aktiivisempia hyökkääjiä on tällä hetkellä tiimissä 3. Ei aina kuitenkaan osuta linjoille samoihin aikoihin, joten yksi äijä lisää siihen osastoon olisi ihan hyvä lisä. Liian vakavasti peliin suhtautuvat älkää vaivautuko, myös nämä joilla tapana kahden päivän päästä lähteä ilmoittamatta seuraavaan tiimiin voi pysyä poissa.

EA SPORTS World - Member List

EDIT:

Niinjuu, yhteydenotot mulle tänne, tai psn: drunkenpredatr, hemu1981, taikuri8_0
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Vasen pakki hakee uutta seuraa loppuänärin ajaksi. (Hätätapauksessa menee myös molemmat laidat)

Helmikuusta asti on tullut luudittua Hairless Skatersin takalinjoilla, mutta pelaajien (ei pelien) vähyyden takia voisin katsella try-outin kautta toista seuraa. 672 peliä 226+357=583 +/- 72 ja 2533 jäähyminuuttia. (80% pakkina)

Kelpuutan ainoastaan Elitessä luutivia porukoita, jotka pelaavat 4-6 pelaajalla ja yrittävät ainakin pelata jonkinnäköistä viisikkopeliä ja kunnollista jääkiekkoa. Eli myös täysi-ikäistä porukkaa toivoisin olevan. Lähempänä kolmea kun kahtakymppiä.

En ole jäähyherkkä, mutta pelien jo ratkettua saatan pudottaa hanskat tai ajella pystyyn kaverin hyökkääjät - mikäli en taklaa ohi.
Syöttelen ja yritän osua joskus lapaankin. Siniviivalta lähtee ripuliranne jos toinenkin. Joskus ne menee maaliin, toisinaan ei.
Voisin tulla myös täyttämään vajaata rosteria - em. ehdoin.
Pelaan puolustavalla puolustajalla ja maalinedusta pysyy puhtaana enkä (ainakaan kovin usein) juokse maalin taakse, eli ns. "lähde shinne" :)

Jatkamme Hairless Skatersin porukalla myös NHL14:sta joten mitään dynastiaa mun kanssa on turha kuvitella.
Kannujahtiin lähetään, se on selvä juttu ja jokainen peli lähdetään voittamaan.

Jos vanha Helkaman mainoslause "vain pakki puuttuu" on tuttu, ole yhteydessä.
Ellen kelpaa kenellekään, en itke itseäni uneen. Pelaan sitten täällä.

Mahdolliset joukkuekutsut voi laittaa PSN:n kautta reijhdad_2nd_ niin teen päätöksiä sitten tuunko vai en.

-tänks!-
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Hyökkääjä(satunnaisia pelejä menee pakkina) etsisi joukkuetta, joka pelaisi 4vs4-6vs6 matseja ja ikää muilla pelaajilla tulisi mielellän olla yli 18v.
Pelaaja kortti on supertähti3. Osaan pelata syöttelevää peliä ja en ole hirveä pistelinko(hieman yli 1 pistettä per peli),mutta silti teen kaikkeni juokkueen mestyksen eteen. jos pelit sujuvat hyvin olisi mukavaa jatkaa juokkueen mukana nhl14 parissa (jos joukkue meinaa jatkaa). Jos haluut tietää jotain lisää kyse täällä tai psn colaolle26.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Morjensta!

Nyt ois kh/ol/vl paikoilla viihtyvä todella aktiivinen pelaaja vapailla markkinoilla. Olen pelannut omassa joukkueessa Hairless Skatersissa mutta nyt jätin joukkueen taakseni vähäisen aktiivisuuden takia. Pelejä kertyi noin 2200 ja pisteitä kasassa 4800. Kortti on leg.3 ja pelityyli on nopeaa syöttöpeliä pyörittävä pelintekijä, tosin maalejakin olen jonkun verran myös mättänyt. Toiveissa olisi löytää aktiivinen seura jossa saa pelata paljon ja jatkoa olisi myös nhl 14 puolella. Mikki löytyy ja mielelläni käytän myös sitä. Olen rennosti pelaileva mutta kuitenkin halua on voittaa jokainen matsi! Mahdolliset kutsut voi lähettää psn kautta JuHa2002 tai sit kysyy voi täällä.
 
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Kevyt Pataljoona II:ssa pelit parhaillaan menossa. Tulkaapa lennosta mukaan - vapaa liittyminen päällä! :)

e:

Jatkamme NHL 14:ssa ykkös- sekä kakkosjoukkueella^. Ykkösjoukkueessa pelaavilla tulee olemaan profiili myös kakkosessa, missä ei tarvitse ottaa niin tosissaan vaikka aina voitosta toki pelataankin :)

Kerhosivut: pataljoona.munfoorumi.com
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 13 EASHL Vapaat pelaajat

Seuraa tositarkoituksella, iltojen viettoa yhteisiä hetkiä skypessä tai fb:ssä miksei jopa ihan nhl peleissäki.

Ikä: 25
Pelipaikat: Mikä vain, En pelaa yhtä paikkaa. MV:llä Viime seurassa yli 80% 2 päästettyä maalia keskimäärin.

Vaatimukset: 6vs6 pelejä, perinteinen seura, ei vasta perustettu.

Lisätietoja voi kysellä viestinä täällä.
 
Ylös Bottom