Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

Wild-Blues korkattu kolmella matsilla. Tilanne Wildille 2-1 (5-1, 4-0, 4-5). Matseista jäi lähinnä mieleen EA:n ylikorostettu kotietu-hyöty. Kahdessa ekassa matsissa Blues vei laukaukset 38-37, maalit 1-9. Bluesin ainoa syntyi vielä ohjauksella eli Bäckströmillä melkoinen god mode päällä. Ekassa kotipelissä tuntui jo, kuin olisi pelannut ihan eri pelaajaa vastaan. Price teki hyviä torjuntoja vihdoinkin ja Bäckström taas palasi maan pinnalle. Voitot kuitenkin menivät oikeisiin osoitteisiin, joten ei tarvi jossitella sen enempää. Sarja pelataan loppuun su-iltana tai viimeistään maanantaina.

Sincostan NJ (4 - 0) Lucciukki WSH

Yhtään "Game seveniä" ei ole vielä nähty, mutta omalta kohdaltani sanon että onhan tää ollut tarpeeksi jännää muutenkin. Merimaxin röökitauoistakin päätellen :D

Viimeksi muokannut moderaattori:

Phoenix @ Edmonton

Game 1:

Sarja alkaa Phoenixsin kannalta loistavasti kun ensimmäinen aloitus voitetaan :)O). Tämän jälkeen tiukkaa puolustamista kunnes ensimmäisen erän loppuun tulee typerä jäähy, mutta ei maalia ensimmäiseen erään. Toisen erän alkuun jäähy kuitenkin jatkuu ja David Perronin lämäri yllättää Mike Smithin ensimmäistä kertaa ja tilanne 1-0. Taylor Hall lisää Edmonton johtoa hienon syöttelyn jälkeen ja peli 2-0 hetken kuluttua Will Acton iskee ruuhkasta kiekon maaliin ja Oilers 3-0 johdossa. Toiselle erä tauolle siis 3-0 Oilers johdossa. Kolmannessa erässä Oilers laittaa lisää hiiltä koneeseen mutta Smith kestää ja Oilers voittaa lopulta 3-0.

Game 2:

Toinen peli alkaa Phoenixsin kannalta huonosti kun Mika Zibanejadin one-timer lämäri yllättää Smithin ja Oilers 1-0 johtoon. Vain hetki tästä ja sama mies lisää johtoa jo 2-0:llaan, eikä aikaakaan kun Jarome Iginla saa kiekon suoraan lapaansa Smithin syötöstä ja iskee kiekon helposti maaliin ja peli 3-0. Phoenix laittaa vaihdetta silmään ja saadaan kuin saadaankin pari hyökkästä aikaiseksi kunnes lopulta Oliver Ekman-Larsson levittää Phil Kesselille joka heittää millin tarkan syötön suoraan Matt Cullenin lapaan ja kiekko ensimmäistä kertaa ohi Tuukka Raskin peli 3-1. Tämän jälkeen ei maaleja nähdä ja Edmonton voittaa 3-1 ja siirtyy sarjassa 2-0 johtoon kun mennään tauolle.

Game 3:

Edmonton on ensimmäisessä erässä purjeessa (Naikoun sanat), ja joutuu erän loppu puolella rikkomaan jäähyn merkiksi. Aloitus Edmonton päätyyn, Cullen voittaa aloituksen, Gormley virittää, veto blokataan, Iginla läpi ja peli 1-0. Prkl. Ensimmäisen erän Phoenix dominoinnin jälkeen Edmonton kuitenkin 1-0 johdossa. Toisen erän alkuun samainen YV jatkuu, ja 2-1 hyökkäys, Cullen tarjoilee ja Boedker lataa pelin tasoihin. Phoenix kuitenkin hölmöilee ja ottaa jäähyn josta Taylor Hall pääse laittamaan pelin 2-1:teen. Ja tauolle mennään Oilers johdossa. Kolmannessa erässä ainoan maalin iskee Ales Hemsky aivan erän lopussa ja Edmonton voittaa 3-1.

Game 4:

Phoenix tulee täyttä höyryä päälle mutta David Perron pääsee kuitenkin peippailemaan tilanteeksi 1-0. Phoenixsin kova taklaus peli tuottaa tulosta kun Edmontonin ykkössentteri Mika Zibanejad loukkaantuu, mutta pystyy jatkamaan. Erän lopussa, Phil Kessel pääsee karkaamaan läpiajoon ja veivailut ja tilanne tasan 1-1. Toisen erän ensimmäisellä puoliskolla Taylor Hall kuitenkin väläyttelee nopeuttaan ja läpiajosta iskee Edmontonin taas johtoon, 2-1. Taas erän lopussa Phil Kessel karkaa läpi, samat veivailut ja peli tasan 2-2. Kolmannen erän alku puolella typeriä virheitä ja jäähyjä Phoenixsin toimesta ja Edmonton tällää 3-2 ja 4-2 maalit, Hallin ja Gagnerin toimesta. Viimeinen minuutti menossa Edmonton jäähy, Phoenix tyhjä maalia ja aikalisä, pari tilannetta ilman maalia ja Nikita Nikitinin purkukiekko menee maaliin ja sinetöi lukemiksi 5-2. Edmonton etenee hyvän sarjan päätteeksi 4-0 jatkoon.

Phoenix 3 tähteä:
*** Mike Smith, loistavia koppeja ja syöttöjä
** Phil Kessel, tärkeitä maaleja
* Matt Cullen, hoiti tärkeät aloitukset ja teki samalla pisteitä

Ongelmaksi koitui loukkaantumiset kun Vermette ja Yandle olivat koko sarjan sivussa ja hyökkäys oli vain yhden kentän varassa. Seuraavassa versiossa paremmin ;)

Columbus jatkoon 4-1. Hyviä pelejä kaikki. Itsellä harmittavan huonoja alkuja, ei ollu hereillä pelien alussa... Ja jäähyjä, mutta ne toki osin sinitakkien näppäryydenkin takia. Paha vastus kelle vaan.

Game 4.

Huono alku... Ei lie yllätys että pelin ensimmäisen tekee Blue Jackets. Nyt kuitenkin näkee että on palattu siihen peliin millä Leafs on tottunut voittamaan. Kova taistelu tuottaa tulosta ja laitanousun tehnyt Parise ujuttaa tasoituksen puikoista sisään. Kolmannessa mennään 1-1 tilanteessa kunnes ylivoimalla hävitään hyökkäyspään aloitus (aloitukset hävittiin tässä sarjassa järjestäin) ja GILLIES polkee läpäriin. 1-2. Loppu taistellaan taas ja paikkojakin on. Ei vaan mene niin ei ja tämä jää lopputulokseksi.

Game 5.

Vielä huonompi alku. :D Vieraskentällä soi heti omissa ja sitten olikin jo 2-0. Kavennus tuo vain pientä lohtua kun jäähyillään ja omissa soi taas. Kolmanteen lähdettäessä peli on jo 4-1 parilla yv-maalilla. Turhautuminen näkyy, mutta Leafs ei luovuta ikinä. Pienellä munkillakin sohitaan kavennus ja lopussa paine saadaan hyvin sinitakkipäätyyn. Oli tolppaa ja pomppuu ja riparia mut ei. Peli 4-2 Blue Jacketsille ja Torontolle kesäloma!

Nyt meni näin, mut ei vaan riittänyt. Hyviä tiukkoja pelejä, mutta juuri sen verran jäljessä koko ajan.

Aina voi jossitella, mut eipä kannata. :)

Päällimmäiset:

- Mukavasti maaleja (5 matsii, lähemmäs 40 maalia)
- Omat jäähyt. Ei voi voittaa boksista
- Loukkaantumiset. Kolmoskentän laidat kok.72 vellihousuja niin pelit jäi käytännössä kahden kentän varaan.
- Hyvä fiilis!
- Reilut pelit!

***

Kiitoksia kaikille liigapeleistä! Toivottavasti törmäillään myös tulevissa versioissa.

Jamppe ja Mifoni koittakaas tekin pelailla että päästään ens kierrokselle.. ;)

Seuraavan kierroksen parit:

Länsi
Edmonton (Naikou) - Vancouver :)cool:)
Colorado (Koby) - Jamppe/Mifoni

Itä
Boston (yrjoo) - Montreal (weki)
Columbus (Merimax) - New Jersey (Sincostan)

On muuten tiukkoja matseja tulossa.. Kaikki muut auki paitsi Vancouverin ja Edmontonin välinen sarja, taitaa loppua kannunmetsästys runkosarjan ykkösiltä :rolleyes:

Tulee olemaan Edmontonilla helppo tie edetä seuraavalle kierrokselle. Ei vain mahda Vancouver yksinkertaisesti mitään. Ei millään pahalla. Siellä on kaksi joukkuetta jotka voi Edmontonin mestaruuden estää ja molemmat ovat vastakkain seuraavalla kierroksella.

Haistas nyt.. :D

Kyllä siellä kaikki voi tuon estää imo. Jännittäviä matseja tulossa!

Jep eipä oo juhna nähnyt millaista vääntöä kuka tahansa voi Naikoulle antaa. yrjoo ja weki toki on kovia pelimiehiä, mutta meikäläistä ei kannata aliarvioida missään nimessä. Jos voittoja katsotaan niin 4 pelin jälkeen Naikoulla 2 ja mulla 2 myös.
JAMPPE JA MIFO NYT PELIT POIS ALTA! :D

baritonille vielä kiitos ja hyviä hetkiä lomilla. Oli kyllä mielenkiintoinen sarja meillä kun 3 ekaan peliin TM 16 ja PM 14. :)

Mahdollisuus pelata ke to pe 12->

Viikonloppuna oon laivalla eli sillon ei käy.

Sarjaa startattiin sittenki jo tänään Naikoun kanssa yhen pelin verran :p

Tiukka matsi maalillisesti, päätty Edmontonin 1-0 voittoon :( Luongolla ihan uskomaton jumalmoodi päällä vissiin 55 minuuttia ja sitte napsahti räkämaali.. 2 Edmontonin ukkoa ja vissiin pari omaaki rymistelee Luongon päälle ja kiekko lipuu maaliin. Se oli sit siinä se peli :mad:

Jos Luongo jatkaa samanlaisia otteita nii tässähä vois olla jopa mahkuja :eek:

Paljon se Mifoni-Jamppe sarja päätty?

4-2 otteluvoitoin meikäläisen eduksi. Oon huono raportoimaan näistä peleistä koska unohan pelin tapahtumat heti sen päätyttyä :D Mitä sarjasta jäi päällimmäisenä mieleen, niin pelit oli loppuun saakka rehtiä molemmin puolin sekä se, että Price on melkoinen imuri kun sille päälle sattuu :D Suuret kiitokset Mifonille hyvistä peleistä! Nyt ei muutakuin Coloradon kaatoon ja kohti konferenssifinaaleja ;)

4-2 otteluvoitoin meikäläisen eduksi. Oon huono raportoimaan näistä peleistä koska unohan pelin tapahtumat heti sen päätyttyä :D

Sit vaa teet nii ku mie, paperi lappu nenän etee ja erätauoilla jotain pientä aina kirjotat erästä :p

Nyt ei muutakuin Coloradon kaatoon ja kohti konferenssifinaaleja ;)

Kiitos päivän nauruista :D

Ei vaa, varmaanki aika tiukka ja hyvä sarja tulossa runkosarjan 2 matsin perusteella!

2nd round bracket

AVS IN 7
BRUINS IN 7, Paha..
OILERS IN 5
NJDS IN 7, Paha..

Näihin kuviin ja tunnelmiin.. :cool:

Coloradon ja Minnesotan välinen taistelu aloitettiin ei yhdellä, vaan kahdella huikeella rillerillä!

Game 1.

Täpötäysi Exel Arena vastaanottaa vierasjoukkueen jäätävin buuauksin ja yllättäen kun kotijoukkue astuu estraadille desipeli mittari lopettaa laskunsa vasta 190 Desipeliin, kunnes hajoaa. Jännittävä kiekkomatsi tiedossa.
Aloituksesta Duchene nappaa heti aloitusvoiton ja ensimmäinen vaarallinen paikka aukeaa heti. Tämän jälkeen peli pyöriikin Avsien päässä 5 minuuttia, mutta varlamov jatkaa orangin otteita. Colorado rankaisee wildien tehottomuuden. Peli 1-0. Tästä hetki ja nähdään coloradon pudotuspelien upein osuma, kun mackinnon parkkeeraa ongen kanssa pilkille takatolpille ja nimeltä mainitsematon kaveri laittaa upean kuvion päätteeksi, kahden miehen jalkojen välistä lätyn. Mackinnon kiittää ja kuittaa! Toiselle erätauolle lähdetään Avsien 2-0 johdossa, vaikka minnesotalaiset pelasivatkin hyvän erän. Mifonin mainitsemasta kotiedusta ei näy jälkeäkään, tässä karkelossa.
Toisessa erässä Avsien jäähyt kostautuvat ja Wildit rankasevat. 2-1 kolmanteen erään. Coloradon jäähyily jatkuu ja eikä aikaakaan kun tilanne on kääntynyt. 3-2 wildeille. Seuraavasta alotuksesta 2 kentän Dave Bolland laittaa "upean" soolon päätteeksi yläpeltiin. 3-3. Loppuerä mennäänkin sitten "hurlumhei" meiningillä ja tilanne olisi voinut olla 10-10. Coloradon pojilla kädet tärisi mm. niin pahasti, että kun tyhjä rysä odotti edessä, päätettiin syöttää se kulmaukseen. Jatkoaika kutsuu, sama meininki jatkuu. Grännyllä mm pari aika makoisaa ratkaista, mutta ei kelpaa. Colorado ottaa jäähyn ja puolustuspään alotuksen jäkeen menee hetki, kun Duchene pääse KARKUUN.... JAAAA SIELLÄÄÄ OOOON OEOEOEOEOEOEEE.

Game 2

Tupakkatauko tuottaa ei toivotun tuloksen ja Colorado saa shokkihoitoa kun Minnesota lataa taululle 2-0, kun pelikellossa 2.01. Coloradon lievästä hallinnasta huolimatta, toiseen erään lähdetään 2-0 tilanteessa. Toiseen erään lähtiessä Colorado saa vähän lisää momentuumia ja onnistuu kääntämään pelin parilla onnekkaalla pompulla 2-2. Kolmannessa erässä nähtiin myös, että nämä joukkueet osaavat myös puolustaa! Ja paikkoja ei ihan hevillä jaettu. Ajassa 59.35 nähdään ratkaisu. http://www.easports.com/media/play/video/190560094

Pelit jatkuu huomenna.

E. Tekstiä muunneltu muistamisen mukaan, kun erätauot tuli lähinnä käytettyä hien kuivaamiseen, eikä juhnan käyttämään tapaan :D

Lisättäköön viellä, että Coloradon miehistö on saanut kannustusta yllättävältä taholta, tästä innostuneena joulukortti lähtee Phoenixin rantapalloa lätkivälle miehistölle! :cool:

Niin tyypillinen poffien ratkasumaali tuo MacKinnonin hirvitys! :) Kiitos muuten porukalle, jotka jaksaa kirjotella rapoja, tuo heti lisää fiilistä näihin ratkaisupeleihin. Itsekin aikaisemmin kirjoitellut, mutta nyt on aika sen verta kortilla ettei oikeen ole ehtinyt. Luultavasti seuraavasta Montikan sarjasta ei paljoa kirjoitettavaa löydy, runkkarissa tais aina tulla Bostonin keltamustilta käkättimeen.. :eek:

yrjoo millainen aikataulu sulla on tällä viikolla? Itsellä tänään hiukan hunosti aikaa, mutta huomenna viimeistään voisi startata sarjan? Huomenna ja perjantaina voisi pelit sopia viimeistään klo 20 alkaen ja sitten lauantaina alkupäivästä. Sunnuntaina käy oikeastaan mihin aikaan vaan, kunhan etukäteen sovitaan.