Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

artsigaming

Active Member
Men Of Mayhem etsii 2-3 pelaajaa. Haussa on vähintään pelit viidellä, ihanne ois saada toki täys miehitys joka peliin. Botit ei meillä pelaa. Lisätietoja voit kysellä privassa, nopeat syövät hitaat :)

Viestien turhan nopea nosto ketjun ensimmäiseksi johtaa viestin poistamiseen ja pahimmassa tapauksessa varoitukseen.
Viestin ylösnosto korkeintaan kerran viikossa. Jos ilmoitukseen tulee päivitettävää, voi sen tehdä muokkaamalla alkuperäistä viestiä.
Muussa tapauksessa ketju täyttyy samoista viesteistä, joissa jokainen koittaa olla ensimmäisenä.

Ilmoituksiin vastataan yksityisviestillä, ei kirjoittamalla ketjuun.


Jätetään myös nämä joukkueiden haukkumiset pois ja säilytetään tämä ketju vain peliseuran hakijoille.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS4 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Otetaan tähän ketjuun aiempina vuosina ollut ohjeistus mukaan. Näin kaikki saa äänensä kuuluviin ja ketju pysyy siistinä.
 
Vastaus: PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Nordic Hockey Tigers (NHT) jatkaa tulevan kauden tiiminä NHL 14 parissa (useampi nykyisistä tiimiläisistämme on sanonut pelaavansa vain änäri 14 seuraavan vuoden ajan). NHT jatkaa kuitenkin myös NHL 15 PS3 versiossa EASHL:ssä (Minä sekä muutama muukin nykyinen kerhomme jäsen on jo päättänyt ostaa siis myös änäri 15 PS3:lle). Todennäköisesti tarvitsemme useammankin uuden pelaajan NHL 15 PS3:lle, ja mahdollisesti jokusen uuden pelurin myöskin NHL14:ään. Lisäksi herätellään henkiin parin vuoden tauon jälkeen Nordic Tigers FIFA jengi PS4:n FIFA15-peliin. Sinne tullaan tarvitsemaan myöskin todennäköisesti sellainen 5-6 uutta pelaajaa. Tervetuloa siis myös futiksen ystäville testailemaan Tigrujen meininkiä!
Nordic Tigersin on tarkoitus itse asiassa jatkossa profiloitua laajeminkin aktiivisena peliyhteisönä. Keskitymme erityisesti urheilupelien moninpeleihin, mutta näillä näkymin porukastamme löytyy peliseuraa Destinyn, Planetside2:n tai vaikkapa Driveclubin kaltaisiin PS4-peleihin. Voidaan katsoa sitten matkan varrella mihin peleihin saadaan kunnolla toimivia NT-yhteisöjä rakennettua, mutta joukkueurheilupeleistä nyt ainakin ensin ponnistetaan. Toiveena on, että olisit mukana 1. accollasi. 2. accot ja vastaavat arvioidaan tapauskohtaisesti. Ikärajaa ei Tigruihin ole, kunhan et ole henkisesti kehittymätön Jonne, tai muuten harrasta perseilyä peliskenessä.

Jos olet kiinnostunut tältä pohjalta Tigruihin liittymään, niin ota yhteyttä yksityisviestinä täällä tai sitten PS3 tai PS4: Ippenator

Peleissä törmäillään, tavalla tai toisella! :)
 
Vastaus: NHL 14 EASHL-keskustelu

Oisko 6v6 jengiä tarjolla nhl15? Veska mielellään. Tai sitten VP/VL/OL. Kätisyys vaihtuu paikan mukaan. Myös OP menee tarvittaessa. Jengiltä odotan, ettei kaadu heti.. mennyt hermo jo nhl13 ja nhl14 siihen kun kaikki kaatuu! Ikä 13 ja korkea henkinen ikä! Tosi laadukkaita torjuntoja veskana, silti en kaikkeen veny! Kentällä paljon syöttelevä ja puolustava. Wapit, mikit ja kaikki on, myös voin ladata lisää jos en jtn omista! Eli siis vain 6v6 pelit kiinnostaa mutta kyllä välillä jtn muutakin voin pelata! Kokemusta paljon! Ota yhteyttä täällä yv:nä, jos kiinnostaa!
 
Vastaus: PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Joo eli hakisin jo valmiiks eashl jengii nhl15 pelipaikkoina mv, kh, ol, vp nhl14 olin top 30 mv ja kentällä top 200 kokemusta paljon 6vs6!!! Ja olen hyvin aktiivinen eli etsin vain jotain hyvää 6vs6 jengiä ei 2vs2 tai 3vs3 nhl14 seuroja: Hat trick ganja bonazsa, opium ja omia ja näitä muita vähemmän tunnettuja 6vs6 jengejä
odotan yhteyden ottojanne:)
 
Vastaus: PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Edit: Pelkästään PS4-puolella nyt
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Carlsberg HC etsii maalivahtia!

Yhteydenotot PSN Patzlaf
 
Vastaus: PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Etsin EASHL jengiä NHL 15! Kaikki paikat hoituu. Paikat tässä järjestyksessä MV, OL, VL, KH, OP ja VP

Pelejä alla NHL 14 versiossa n. 1400 kaikilla paikoilta, niistä n. 200 pelannut mv:nä ja juuri nämä kaksi viime kuukautta pelannut lähes pelkästään mv:tä. T% pyörinyt siellä 78-81 hujakoilla ja pmk. 1.90-2.25 hujakoilla. Pisteitä en muista, mutta ei ne pitäisikään ketään kiinnostaa. +/- n. 800

Pelannut NHL 14 kolmessa eri top 10 jengissä. (Coyote Pack, Ace Holes ja Hassaajat HC) Yhdessä myös pelasin EHL. (Olen pelannut EASHL NHL 11 asti)

Toivoisin seuraltanne 6v6 pelejä mahdollisimman paljon ja aktiivista pelailua. Itse olen aktiivinen ja pelannut lähes pelkästään 6v6 pelejä. Voi uudemmatkin tiimit ottaa yhteyttä kunhan tähyää 6v6 peleihin, ihan vain sen takia takia nekin kiinnostaa, koska kokemusta löytyy tiimien kehittämisestä. (Esim. Coyote Pack)

Ikää 16 ja vasta aloittanut lukion. Olen myös rauhallinen ja rento. Mikit, skypet, fbt ja muut härpäkkeet löytyy.
Yhteydenotot tänne, jos kiinnostaa aktiivisesti pelaava 6v6 pelaaja!
Edit. Kortti on nyt boostittu supertähti3.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

EASHL edelleen kiinnostaisi myös NHL15 ja edellinen jengi jossa pelasin NHL13/14 taitaa jo vaihtaa PS4n puolelle joten joukkue olisi haussa. Pelit mieluiten 6v6 tai 5v5, enempää botteja ei kentällä jaksa katsoa.

EASHLää tullu pelailtua NHL10stä eteenpäin ja matseja yhteensä takana n. 6000 kpl kaikissa änäreissä joten scene on jokseenkin tuttu. Myös EHLää tuli pelattua 2 sarjaa NHL13 aikaan murohokissa.

Pelipaikkoina KH/OL/OP ja äärimmäisessä hädässä myös MV.

Parhaiten minut saa kiinni PSNssä, PSN ID: Lionite
 
Vastaus: PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

MV etsii seuraa. Kokemusta on reilusti NHL 12:sta asti ja kaikki mahdolliset yhteydenpitovälineet löytyy. Ikää löytyy 18 vuotta.
 
Vastaus: PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

HARDCORE TEAM SPIRIT

No niin ollaan hyvissä ajoin liikkeellä, varmaan kerhon kokoonpano muuttuu enemmän tai vähemmän... Haetaan ensi sijaisesti puollustajia (Op,Vp), maalivahtia ja myös hyökkääjät ottakaa yhteyttä, parasta jos osaa monipuolisesti pelata paikkoja, eikä pelkästään jotain laitaa. Erityisesti raitin osaajaa hyökkiin, pakkeja ja maalivahtia tarvitaan. Olisi hyvä jos omaa 6vs6 pelikokemusta muualtakin kuin sparreista niin saadaa kiekko liikkumaan. NHL14:ssa saatii aika hyvin kierräteltyä paikkojakin... Laita tietoo itsestäsi pelipaikat, ikä, acco, mikki jne... Pelkät kerhopyynnöt ei paljon mitään kerro.

Pelataan pääasiassa 5v5 tai 6vs6 pelejä, pääpainotus noissa ihmisveskari peleissä.

Vaatimuksia:
- ~18v ikä, ei niinkään rajoite vaan aikuismainen tatsi, keski ikä ~25v. (joukkueemme ikä haitari ~20-30v)
- Mikki, muuten noista isommista peleistä ei ole yleensä tullut mitään (jotain poikkeuksia voidaan tehdä)
- Mokella kokemusta (6vs6) maalivahti peleistä.
- Aktiivisuus 1accot etusijalla (pelaamme päivittäin, ei 3,4,5... accoja)
- Kokemusta isommistakin peleistä
- Rentoo meisinkii

Tarjoamme:
- "isoja pelejä"
- Mahd. EHL?

Suurin osa vaki porukasta on töissä käyviä joten peliaika viikolla yleensä ~17-22 ja painottuu iltaan . Viikonloppuisin on pelejä sitten miten on vapaata aikaa. Sätit ja hässäkät löytyy pelien sopimiseen. Joukkue on ollut "perus vakio pelaaja" porukalla kassassa NHL13:sta asti niin kerho pysyy kassassa eikä hajoile. NHL14:ssa pelattiin alusta loppuun asti, isommitta taukoin...

Eli tutut ja tuntemattomat... Yhteydet täällä yv:nä tai psn: Mc Leiska
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Morjesta kaikille !


Meikäläinen hakis rentoa joukkuetta tähän kyseiseen pelimuotoon.

Ei ole ollut kokemusta aiempien änäripelejen eashl:ästä . Joten "aloittelija" tässä vähän niinkuin ollaan .
Oli suunnitelmissa ostaa NHL 14 , mutta päähäni pamahti ajatus että odottelen viittätoista ja hakkaan demoa. Joten , NHL 14 demoa on tullut hakattua mailman tappiin saakka , joten on ainakin osviittaa minne suuntaan kehittyä.

Vähäisen kokemukseni vuoksi , ajattelin hakea ns. "varapelaajan paikkaa" joukkueesta , koska taidot eivät ole parhaimmasta päästä. En ajatellut pomppia joukkueesta toiseen , vaan pysyä uskollisena sille seuralle , joka minut toivottavasti nappaa "suojatikseen". Kaikki paikat tosiaan käy , mutta loistaa en taida juuri missään.
Mikit , Watsapit ja kaikki maailman naamakirjat löytyy .

Aluksi ainakin olen hiljainen , koska porukkaa en juuri tunne. Huumorintajuinen olen , että ei tässä nyt ihan tosikkoja olla :)

Aktiivisuutta on ihan päivittäin , ja "peliaika" riippuu ihan päivästä , koska kouluahan käyn.

Kesällä joudun olemaan ainakin yhden viikon pois , koska suunnitelmissa on rippileiri. <--- Kuten varmasti fiksuimmat jo päättelivät , on mittarissa valitettavat 14 vuotta
:( Korkea henkinen ikä on (ainakin omasti mielestä )
En tässä nyt ihan mikki hiiri ole , enkä kyllä mikään Darth Vader:kaan . Jos ääneni rupee ottamaan aivoon , niin mutelle voin pistää , enkä siitä loukkaannu.

Jottei tekstistä jäisi tylsä vaikutelma , tässä ns " hauska klippi " https://www.youtube.com/watch?v=Z1KDp8n3YFE



Eli jos kiinnostuit , pistä yv:tä tulemaan !;)


Kiitoksia kun uhrasitte tekstini lukemiseen aikaa , ja hyvää päivänjatkoa!
:cool:
 
Vastaus: PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Haetaan jengiä uudelle versiolle jos ja kun Nbz ei jengiä kasaan pistä :(

Veskaa pelasin tai ainakin yritin 14 puolella aika paljon, eli jatketaan varmaan veskana myös uuteen versioon.

Täyttämässä juuri 17, pelailen arkisin aika paljon, samoin myös viikonloppuisin vähän riippuen miten on menoja.

14 puolella tuli pelattua varmaan 1000 peliä kun lasketaan kentällä + maalissa yhteen, kentällä luistin liikkuu myös ihan hyvään tahtiin vaikkakin välillä hiukan farssi :D Jos kentälle pistetään niin VP tai KH mieluiten Rightin jätkänä.

Haen joukkuetta joka pelaa oikeastaan vain ja ainoastaan 6v6 pelejä, joskus ihan kiva hakata bottisotaakin vaihtelun vuoksi. EHL olisi myös vähän pakko, se on kuitenkin tämän pelimuodon suola.

Yhtyedenottoja täällä tai hätätapauksissa sitten PSN: Hhelinakeiju
 
Vastaus: PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Puolustaja etsii 6v6 seuraa


Eli hakusessa ois 6v6 jengi, viime änäri tuli seistya coyote packin takalinjoilla enimäkseen, mutta nyt uuteen nhl ei valitettavasti saatu jengiä kasaan :/
pelannut enimäkseen OP, mutta tarpeen vaatiessa onnistuu hyökkääminen ilman turhia jäätymisiä sekä maalivahtia.
1200 pelii noin tuli pelattua nhl14 parissa ja niistä joku 700 puolustajana.
aktiivinen pelaaminen on tarkotus alottaa huomenna kun änäri julkastaan eli mua ei käytännössä montaa kertaa viikossa offline tilassa näy eli aktiivinen D:

Jos kiinostuitte ni ottakaa yhteyttä tänne tai psn:vyyrylainen nii jutellaan lisää !
 
Vastaus: PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Paluu NHL 14 kaatu vastustajien puutteeseen, joten HC Suolakaivoksen Uhrit koittaa saada 6v6 jengin jalkeille uuteen änäriin, sillä koko porukka ei uuteen versioon siirry.

Kaikille paikoille tarvitaan pelaajia, ja mielellään vähän taitoakin saa mukana olla. Tarkotuksena on lähteä EHL turneeseen mikäli saadaan tarpeeksi pelaajia ja tarpeeksi tasoa.

Ottakaa yhteyttä täällä tai PSN: K31jj0


 
Vastaus: PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Mooi!

Hakusessa muutama hyökkääjä ja pakki sekä asiansa osaava veska.

Meistä:

-NHL 14 puolella noin. 120-60-12
-6v6 tarkotus pelailla, roosterissa tällä hetkellä jtn 10 henkilöä
-Tarkoitus mahdollisesti osallistua tuleviin turnauksiin.

Ns. "Vaatimuksia"
-Kokemusta isoista peleistä.
-Ikää vähintään 12 vuotta ainakin koska ei haluta mitään jonne porukkaa.

Yht.otot psn: King_Of_NHL--
 
Vastaus: PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Carlsberg HC etsii maalivahtia!

Yhteydenotot PSN Patzlaf
Etsimme vielä ns. 2mvtä. Tarjoamme pelkkiä 6v6 pelejä. Osallistumme myös EHL turnaukseen.
Yhteydenotot PSN: Patzlaf niin jutellaan lisää!
 
Vastaus: PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Menace2Society!

Yllättäen pari ukkoa lähteny la-su akselilla suttaamaan kun tiimi ollut rentoutumassa raskaan viikon radannasta johtuen;D

HAETAAN muutamaa ukkoa ruusteriiin,etenkin jos pystyy pakkina vetämään plussaa!

Tarkoitus pelata yhtenäistä joukkuepeliä jossa kaikki hyökkää ja puolustaa. Pakitki saa rohkeesti hyökkiä ja hyökit voi tuurata tilanteen koittaessa.
Voittaminen on tottakai tarkoitus ja kaikkia vastaan lähtään pelaamaan ja peleistä ei poistuta.
Mielellään kokemusta jo pelimuodosta( ei jaksa perusasioita alkaa käymään sen kummemmin läpi) mutta uudetkin kovan kilpailuvietin omaavat tulokkaat ovat tervetulleita.

EHL mennään tottakai kunhan aika koittaa.

Oon aika lunki GM enkä muista oonko koskaa potkinu kettää etes pois tiimistä. Tällä kertaa vois rakentaa voittavan porukan, mutta näin alkuun kaikki tervetulleita että saa pelejä alle.

Saa liittyä suoraan joukkueeseen kattelemaan meininkiä tai sitten yv täällä tai PSN: nispekt
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

HC Sillit etsii pelaajia!

Juuri perustettu joukkue etsii vahvistuksia, jotta saataisiin 6 vs 6 -pelit pyöriin. Olisi tarkoitus mennä EHL. Joukkueessa on tällä hetkellä neljä jäsentä, joten pelimiehille olisi vielä tilaa.

Haussa:
- Puolustajia 2-3kpl
- Hyökkääjiä 1-2kpl
- Maalivahteja 1-2kpl


Yhteydenotot:
PSN: yrjoo, PSN: Naikou88 ja PSN:Temetor

 
Vastaus: PS3 NHL 15 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

MV/VL etsii seuraa. Majaillu aika kauan Coyote Packissä..
 
Ylös Bottom