Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation VR-pelit

Vastaus: PlayStation VR-pelit

Olisi tarkoitus hommata pojan synttäreille mahdollisimman viihdyttävä party-peli, jossa voi helposti hotseattina vaihtaa pelaajaa vaihtamalla kypärää henkilöltä toiselle. Toki ilmainen Playroom VR ja sen muutama alapeli toimii, mutta olisi kiva käytellä move-patukoita. Until Dawn ja Brookhaven Experiment poissa laskuista kun tokaluokkalaiset ja alle kouluikäiset kyseessä :D.

Olen pohtinut sekä Carnival Games VR:ää että Job Simulator VR:ää. Edellisessä houkuttelisi helpot pelit joita kaikki osaavat pelata, varmasti myös tuo Job Simulator olisi viihdyttävä. Hintaero peleillä n. 10e eikä se hinnoista kiinni ole, saatan päätyä ostamaan molemmat. Toivoisin sellaista "old school" duck hunt tyyppistä ammuskelua, noin pienillä ei nuo zombiammuskelut vielä toimi ja toisaalta se London Heistikin on vähän kyseenalainen.

Kyselisin nyt siis näillä taustatiedoilla porukan kokemuksia em. peleistä? Kumpaa suosittelisitte? Onko Carnival Gamesissa joku ampumarata? Ainakin jonkin trailerin sekunnin pätkän perusteella olisi, mutta vahvistakaa ja kertokaa millainen se on? Ja näiden ulkopuolelta otetaan myös vinkkejä vastaan. (Tosin löytyy jo Driveclub, Eve: Gunjack, Jackal Assault ja Stardust VR)

Tuli hommattua tuo Carnival Games, ja mitä sitä nyt testailin muutaman tunnin niin ihan kelpo hupia ja ok toteutus. Ei yhtään niin huono kuin esim. Metacritic antaa ymmärtää. Uskon että sopii hyvin synttäriohjelmaksi. Siitä kummitusjuna-ammuskelusta tuli mieleen Until Dawn Rush of Blood :)... lastenversiona :)
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Bound tuli tarjouksesta ostettua, ihan siis hinnan takia.. pelillisesti outo ja tekotaiteellinen mutta tarjoaa varmasti VR visuaaleja 8€ edestä. Kuvan laatu on suurimmaksi osaksi hyvä Pro mallilla. (laadulla tarkoitan että objektien reunaröpelöä ei kauheasti ole.. ) VR kamera on suht toimiva ratkaisu, manuaalisesti toki joutuu naksuttelemaan parhaaseen kohtaan..
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Taas Suomi kärsii, How we soar ilmestynyt jo enkuissa mutta eipä taaskaan täällä.. :(
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Onko kukaan testannut tuota VR-yhteensopivaa Crystal Riftiä? Jostain kumman syystä ei löydy Storen VR-osiosta vaan normipuolelta.
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Ihmetyttää vaan että missään ei ole mainintaa mitä ja monta flipperiä tuo sisältää???
Alkuperäisessä PS.Blogin esittelypostauksessa kerrotaan näin:

Pinball FX2 VR includes Mars, Secrets of the Deep, and Epic Quest. Additionally, Pinball FX2 VR: Season One expansion adds CastleStorm, Wild West Rampage, Paranormal, BioLab, and Earth Defense to the base game.

Lisäksi sieltä tiedetään tulevaksi jo The Walking Dead -teemainen pöytä VR-versiona

We’ve had a lot of questions about more VR content and we’re overjoyed to announce that we’re bringing the massive hit pinball table, The Walking Dead pinball, to Pinball FX2 VR! Additionally, Pinball FX2 VR will be coming to HTC Vive and PlayStation VR in time for the blockbuster table’s release!

Update! Onhan tuo TWD-pöytä näemmä jo Storessakin.

Update 2! Ihan siltä varalta, että joku kysyy: ei, aiempien ZEN Pinballien kentät eivät ole tässä pelattavana.

Lähde: PS.Blog (EU)
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Katos jäi itseltä pelin nimi laittamatta. Tarkoitus oli juuri tuon otsikoinnin takia. :) linkki tosin kannattaa avata ihan videon taki.
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Tuli tuo Pinball FX2 VR ostettua heti aamusta. Tässä pitkin päivää sitä pelaillut ja totesin että ihan pakko ostaa nuo kaikki lisäpöydät. :p:D Vaikkakin huomasin samoja ongelmia kameran seurannassa (valuu vasemmalle ja vähän joka paikkaan) mitä Redditin ryhmässä oli havaittu (https://www.reddit.com/r/PSVR/) niin siitä huolimatta aivan loistava peli flipperifanaatikoille. Kameran saa rauhoittumaan parhaiten kun käyttää virrat headsetista pois, pelkkä näkymän resetointi ei tunnu auttavan.

Parhaat pöydät mielestäni Biolab, Wild West Rampage ja Paranormal lisäpaketista ja Epic Quest peruspaketista. Muutkin hyviä. Mä olin hetki sitten Biolabissa maailman listalla sijalla 15 ja Epic Questissa sijalla 70. Sijoitusero johtuu vaan siitä että lisäosaa ei ole vielä ostettu yhtä paljon. Myös walking dead pöytä on ihan ok. Hauska juttu nuo globaalit leaderboardit, tässä on samaa hohtoa nähdä nimensä listoilla kuin lapsena huoltsikoiden ja pelimestojen flippereiden tulostauluilla.

Vankka suositus!
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Tuli tuo Pinball FX2 VR ostettua heti aamusta.
...
Vankka suositus!

Kuinkas graafinen puoli, pelissä lienee paljon pieniä yksityiskohtia niin onko se tuossa miten hyvin hoidettu että kaikki on selkeää ja erottuvaa? Onko pro parannuksista mitään infoa?
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Kuinkas graafinen puoli, pelissä lienee paljon pieniä yksityiskohtia niin onko se tuossa miten hyvin hoidettu että kaikki on selkeää ja erottuvaa? Onko pro parannuksista mitään infoa?

No grafiikka on sitä samaa 1080*960 tasoa kuin muissakin psvr peleissä, että eihän se silleen tarkkaa ole. Mutta jos katsot lähempää niin yksityiskohdat tarkentuu samalla tavalla ku driveclubissa. Mutta ihan riittävän skarppia se on pelaamiseen. Flippereiden näyttötaulut voisivat mielestäni olla isompia. Pro parannuksista ei tietoa.
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Joulukuun Plus-pelinä olevaan Hyper Voidiin saa ilmaisen VR-DLC:n. Kiinnostuneet voivat laittaa linkin talteen ensi viikon tiistaita varten, jolloin uudet Plus-pelit tulevat saataville.
 
Vastaus: PlayStation VR-pelit

Onkos joku ostanut sen yksin Marsissa leffan VR "pelin" (oikea pelihän se ei ole, vaan elämysmatka). Onko ostamisen arvoinen?
 
Ylös Bottom