Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nintendo Switchin tulevat pelit (huhut, uutiset)

Luulen Wii U:n hittien tulevan ajan kanssa Switchille. Muuten en ole kuullut Star Foxista mitään. Suosikki sieltä 64:n aikojen.
 
Rocket League julkaistaan tiistaina 14.11. Porukat käyneet jo oman imaisemassa Japanin eShopista. Pelistä löytyy mm. paikallismoninpeli.

 
Gear.Club Unlimited, julkaisu tänään! Kaahailua 1-4 pelaajaa samalta sohvalta, myös verkkopeli löytyy.

 
Onko tuota aikaistettu sillä viimeksi kun tsekkasin niin julkkari oli 1.12.
Niin ja se verkkopeli on vain muiden haamujen ajamista vastaan eri liigoissa.

 
Jahas eshopissa on sitten gear clubin hinta noussut kympillä ja maksaa nyt 49.90e.
Tiistaina se oli vielä 39e. Verkkis ja cdon myy vielä fyysistä tuohon 39e hintaan joten laitoin äsken omani verkkiksestä varaukseen.
Jos nekin nostaa hintaa niin sitten perun. Johonkin se raja pitää vetää mitä on valmis mobiilipelin porttauksesta maksamaan.
 
Jahas eshopissa on sitten gear clubin hinta noussut kympillä ja maksaa nyt 49.90e.
Tiistaina se oli vielä 39e. Verkkis ja cdon myy vielä fyysistä tuohon 39e hintaan joten laitoin äsken omani verkkiksestä varaukseen.
Jos nekin nostaa hintaa niin sitten perun. Johonkin se raja pitää vetää mitä on valmis mobiilipelin porttauksesta maksamaan.
Arviota kun katselin YouTubesta, niin sanoivat että peli sinällään on ihan hyvä porttaus, mutta se 40e on jo ihan hirvittävä summa tuollaisesta. Itse tuon myös haluisin, mutta en kyllä yli 15e ole valmis maksamaan. :/
 
Pelasin pitkästä aikaa Old time hockeyta ps4:llä, kun tuli ostettua kesällä alesta. Peli oli päivittynyt ja nimi oli muutettu Bush Hockey Leagueksi. Ajatuksena oli ostaa tämä myös switchille, mutta nyt googlailin asiaa ja näyttäisi siltä että tämä on jostain syystä peruttu:

http://nintendoeverything.com/old-time-hockey-no-longer-coming-to-switch/

Harmi sinänsä kun tuo nyt olisi toiminut Portable arcade jääkiekkona tosi hyvin. Eikä tuo huonoista arvosteluista huolimatta ihan umpisurkea ollut. Kun osasi suhtautua siihen oikein.
 
Olisikohan juuri paskat arvostelut syynä nimenvaihtoon? Jos näin, eipä tarvitse jatkossa vilkaistakaan noiden pelejä (OTH:n ostin jostain alesta ja onhan se aika huono).
 
Gear club unlimitedia tullut pelattua kaksi tuntia.
Videoita katsellessa mietein, että joko pelaajat eivät vaan osaa ajaa tai sitten tuossa on aivan kamala ajettavuus.
No tavallaan tuo jälkimmäinen. Ohjaus on varsin herkkä ja auton perä karkaa varoittamatta kun tarpeeksi kääntää eikä se edes spinnaa poikittain vaan lähtee vauhdilla siihen suuntaan mihin käänsit.
Tuli mutkien sisäreunassa olevat kaiteet aika äkkiä tutuiksi. Heitin skid assistin 50% joka auttoi huomattavasti.

Toinen asia saattaa olla vaan omaa kuvitelmaa, mutta tuntuu ettei pro ohjaimen tattien pidempää liikerataa ole huomioitu ollenkaan. Usein kun tatin kääntää hieman yli puolenvälin niin auto lähtee yllä mainitulla tavalla seinään. Ainakin itselle ajaminen oli helpompaa kun käytin joy-coneja joka on vähintään outoa.
Esim forza sarjan pelejä pelaan padilla ilman apuja joten kyllä mulla autot lapasessa pysyy jos ne käyttäytyy edes jotenkin luontevasti.
 
Mikäs ton Minecraftin tilanne on? Muksut alko pyytelee joululahjaksi, mutta missään tuota ei ole fyysisenä. Lukee vain, että ”tulossa 2017”. Hinta parhaimmillaan 60e.

Eshopissa tuo on kuitenkin ollut toukokuusta asti 30eurolla??

Ei oikein viitteis joulupukki ostaa digitaalisia. Varsinkin kun minä en ole koskaan kyseisen pelin ideaa ja hauskuutta ymmärtänyt, joten menisi myyntiin varmaan suht nopeasti.
 
Yksi nykyisen sukupolven parhaimmista indiepeleistä saapui tänään Switchille. Pelaamiset onnistuu yksin tai kahdestaan saman sohvan äärellä:



Ehdottomasti kannattaa napata talteen jos esim. Binding of Isaac ja/tai Nuclear Throne kolahtivat. PS4:lla tähän on tullut upotettua arviolta 200 tuntia. Aivan mielettömän koukuttava peli.
 
Nähtävästi molemmat Outlastit tulossa Switchille.





Nyt voi pelätä paskat housussa myös vaikkapa bussissa! :D
 
Ylös Bottom