Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PC-pelaaminen

Hetkinen, siis Xbox Game Pass for PC (Beta) maksaa 4 €/KK ja sillä saa käyttöönsä läjän huippupelejä mm. tällä viikolla julkaistavan Gears 5. o_O Ja kun ei PC tarvi edes mitään Live Goldeja nettipelaamiseen niin aika halvalla saa koko paketin käyttöönsä.

"Beta-ajan" ajan jälkeen hinta nousee. Kellään käryä milloin Beta-aika loppuu?

 
Sen sai Eurolla silloin kun itse otin, mutta joo 4€ kuussa tai niinkuin itse tein niin joku 40€ reiluksi vuodeksi Ultimate game pass PC. Mutta hinta nousee kun sisältöä tulee lisää jossain välissä.
 
Aha, eli siellä on ilmeisesti päällä taas tämä "järjenvastaisuustarjouskin" sama joka oli E3 aikaan eli ensin tankkaat Goldia (ja mahdollista Game pass toilausta) tappiin max 3 vuotta ja sen jälkeen maksat 2 € ja TADAAA sitten sulla on Ultimatea todella pitkään ei pelattava lopu! Monilla Xbox pelaajillahan nyt on Live Gold jokatapauksessa tulilla eli heidän kohdalla tämä upgrade ei pitkällä tähtäimellä oikeastaan maksa mitn verrattuna jokatapauksessa ostettavaan pelkkään Live aikaan, eikä tarvi murehtia mistään hinnan nousemisesta.

On kyllä super hyvä diili jos sulla on Xbox, mutta kyllä tuosta PC-only kaveritkin hupia repii koska tuohan tekee vain muutaman euron kuussa riippuen siitä millä hintaa sattuu Live aikaa löytymään. Sieltä tulee Flight Simulatoria ja muuta myös aika pian ja siellä on nyt jo aika hyvää materiaalia.

PS. En ole sitten itse kokeillut tätä toimiiko just nyt vaan nimenomaan silloin E3 aikaan, mutta sillä tavalla annan itseni ymmärtää tuosta uutisesta että sama kikka toimisi juuri nyt. Kuka uskaltaa koittaa? :cool:

 
PS. En ole sitten itse kokeillut tätä toimiiko just nyt vaan nimenomaan silloin E3 aikaan, mutta sillä tavalla annan itseni ymmärtää tuosta uutisesta että sama kikka toimisi juuri nyt. Kuka uskaltaa koittaa? :cool:

Ei se ole lakannut toimimasta tässä välissä ollenkaan. Edellään voi ostaa sen 1€/1kk ja nyt rinnalle tullu myös 2€/2kk. Molemmat myös päivittävät valmiiksi ostetut live- ja gamepass tilaukset ultimateksi.
 
Pelikustantaja Electronic Arts on avaamassa omaa pilvipalveluaan. Testistä kiinnostuneet voivat käydä ilmoittautumassa: https://go.ea.com/cpt

And, one of the most exciting parts of cloud gaming will be the ability to deliver full-scale HD games to any device a player wants to use, such as a smart TV, OTT streaming devices, PC or Mac laptops, tablets, and smartphones. This means that you would be able to stream a Madden HD game directly to the smart TV in your living room, or even in a hotel room if you’re traveling. You could even also continue same session on the go, right on your smartphone.

As part of the external trial, players will get hands-on with four HD games, including FIFA 19, Titanfall 2, Need for Speed Rivals, and Unravel.

Lähde
 
Nämä palvelut menee vauhdilla kohta siihen suuntaan että "Only in X service. Subscribe now!!!"

Eiköhän suunta ole jo tämä. Pelipilvipalvelut kilpailevat sisällöiltään samaan tapaan kuin TV-sarjojen puolella Netflix ja HBO jo tekevät. Tämän takia Sony ostaa studioita talliinsa, tulevaa sisältösotaa silmälläpitäen. Sieltä ovat tulossa Amazon, Facebook ja Google paksuine rahasäkkeineen pelikentälle.
 
Tässä olisi aika unelma pelinäyttö joskus tulevaisuudessa.

4K, 144Hz, HDR, G-Sync, 65"




Ai että hintako ? no sellaiset 7000$... eli ei ihan vielä ole sen aika.
 
Mutta tänään sattu uutinen silmään missä sanottiin G-syncin tulevan joihinkin LG-televisioiden malleihin päivityksellä.
 
No nyt se Logitech sitten julkaisi uuden version vanhasta G602 langattomasta hiirestä josta pidin sen 6 peukalonapin ansiosta ja se soveltui näin useaan eri peligenreen.

Logitech G604, yhteensä 15 ohjelmoitavaa painikettaa riittää peleihin jotka vaativat vähän enemmän nappeja. Hintaa 99€ ja varmaan joutuu ostamaan tämän toiseksi hiireksi G502 lightspeedin kaveriks.

logitech-g604-otsikko-160919.jpg
 
Mikäs olis se helpoin tapa saada noita Forza pelejä PuuCeelle? Steamista ei ainakaan löydy.
Nehän on myös PC pelejä vaikka niitä markkinoidaan Gran Turismon kilpailijana.
 
Onko tuo Game Pass joku samantyyppinen kun pleikkarilla on se plussa palvelu? Forza 7 on lähinnä se mikä kiinnostaa.
Se enemmänkin vastaa Playstation now- palvelua. Maksat kuukausimaksun ja saat game passin pelikatalogin käyttöön. Sieltä sitten voi lataille mieleisensä pelit ja alkaa pelailemaan :) Forza 7:aa ei tosin ole tuossa palvelussa, forza horizon 4 löytyy kyllä.
 
Se enemmänkin vastaa Playstation now- palvelua. Maksat kuukausimaksun ja saat game passin pelikatalogin käyttöön. Sieltä sitten voi lataille mieleisensä pelit ja alkaa pelailemaan :) Forza 7:aa ei tosin ole tuossa palvelussa, forza horizon 4 löytyy kyllä.
Miten toi pc:llä menee? Kirjaudutaanko jonnekin MS sivuille ja ladataan jos palvelu on voimassa, vai onko joku mikkisoftin oma ”steam” mikä asennetaan ensin, mistä näitä hallitaan?
 
Ladataan netistä sovellus, tuo on vähän niin kuin Xbox käyttöjärjestelmä, tuossa näkyy myös vanhat Xbox kaverit jos kirjautuu vaikka vanhalla Xbox tunnuksella.
 
Mikäs olis se helpoin tapa saada noita Forza pelejä PuuCeelle? Steamista ei ainakaan löydy.
Nehän on myös PC pelejä vaikka niitä markkinoidaan Gran Turismon kilpailijana.
Kaikki Xbox Play Anywhere -pelit ovat pelattavissa niin Xboxilla kuin PC:llä. Ostat pelin kummalle tahansa alustalle, niin saat toisen version kaupanpäälle. Myös tallennukset toimivat näissä peleissä ristiin. Aloitat pelin PC:llä ja jatkat samasta kohdasta vaikka seuraavana päivänä Xboxilla. Siitä vielä listaa kaikista Xbox Play Anywhere -peleistä: https://www.trueachievements.com/xbox-play-anywhere/games

Forza Motorsportit ovat nimenomaan Gran Turismon kilpailijoita. Semirealistiseen ajomalliin tähtääviä, massiivisen autokatalogin sisältäviä rata-autoilupelejä. Kun taas Forza Horizonit ovat avoimenmaailman autopelejä, joissa on vähän anteeksiantavampi ajomalli ja letkeämpi tunnelma. Iso avoin kartta missä voit mennä, tehdä tehtäviä, ajella kisoja tai vaan rällästää ympäri maita ja mantuja.

Muutamat uusimmat Forzat on siis myös julkaistu PC:lle, mutta vain uusimmat.

Myös PC:lle löytyvät Forzat:
Forza Motorsport 6
Forza Motorsport 7
Forza Horizon 3
Forza Horizon 4

Kaikki Xbox Play Anywhere -pelit on ostettavissa Microsoft Storesta, joka on osa Windows 10 -käyttöjärjestelmää. Löytyy aloitusvalikosta tai vähintäänkin Haku-toiminnolla. :)

Tässä vielä listaa Xbox Gamepass for PC -peleistä: https://www.trueachievements.com/xbox-game-pass-pc/games
Kaikki pelattavissa tietokoneella yhdellä kuukausimaksulla, ja niin paljon kuin sielu sietää.
 
Ylös Bottom