Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Keskustelua konsolien suoratoistopalveluista (Netflix, Viaplay, Amazon, HBO, Disney+) sisältö, ongelmat

mitä kattelin tuota suomi storea niin sieltä kyllä puuttuu aika paljonki leffoja/sarjoja mitä tuolla jenkki versiossa. Esim mandoa vain 2 jaksoa, onward puuttuu, increables 1-2 puuttuu ja about kaikki spider-man sarjat puuttuu ainoa mikä löytyy on ultimate spider-man. sovelluksen. kannattaa testata toimiiko vpnnalla tuo jenkki store ku aina itellä se toimi toisinpäin.

Mainittakoon vaikka että jenkki versiosta löytyy Spider woman, Spider-man 1981, spiderman animated series 1994 ja iron-man sarja ja x-men.
 
Viimeksi muokattu:
Täällä olisi Disney+ tarjolla, sisällöstä kiinnostaa ainoastaan Tähtien Sota. Löytyykö sieltä sisältöjä tähän?
 
Nyt löytyi aika iso miinus tuosta pleikka apista tai en vain osaa. Eli minulla on salasanassa ääkköisä ja mikäli ymmärsin oikein näihin pitäisi päästä käsiksi L3 painamalla, tämä nappi ei kuitenkaan tee mitään joten en voi laittaa salasaanaa. Täytyykö sitä nyt muuttaa salasanaa että voin tähän selkeästi heikosti suunniteltuun appiin kirjautua vai mitä.
Testasin pleikan ja boksin sovellukset, niin näyttäisi tosiaan siltä, että pleikalla ei saa ääkkösiä ollenkaan (boksilla sai) :confused:

Eikö kuitenkin Netflixissä ja muissa saa ääkköset pleikalla?
 
Ei kyllä lupaavasti alkanut Disney+-käyttökokemus PS4:llä. Sisäänkirjautumisen jälkeen kävin vilkaisemassa asetuksia ja palattuani takaisin päävalikkoon sovellus mietiskeli hetken ja kaatui...

Update! Liekö sattumaa vaiko ei, mutta heti tuon jälkeen konsoli tarjosi v8.00-päivityksestä beta 5 -versiota, ja sillä en saanut kaatumista enää toistettua.
 
Viimeksi muokattu:
Itse juuri hankin jäsenyyden Disney+:lle ja asensin appsin suoraan LG CX TV:hen. Toimii hyvin ja mahtavaa että osa on Dolby Vision/Atmos materiaalia. (mm. kaikki Marvelin uusimma leffat, Star Warsia, vanhoja Disney leffoja atmoksena. ) :eek::D:p Tämähän oli mahtava ylläri!
 
Itselläkin kaatui kerran ja äänet oli epäsyncissä, mutta konsolin uudeleenkäynnistyksen jälkeen on pelannut ja nyt Mando pyörii parhaillan. Sarjan tiedoissa oli 4K HDR mutta ei ainakaan omassa telkussa HDR aktivoidu.
 
Sarjan tiedoissa oli 4K HDR mutta ei ainakaan omassa telkussa HDR aktivoidu.
Kieltämättä on nyt vähän hajontaa näiden ominaisuuksien kanssa. Tässä nopean testauksen tulossa kolmella eri laitteella Star Wars: Episode IV:llä.

LG OLED C9: Dolby Vision + Dolby Atmos
Xbox One X: Dolby Vision
PS4 Pro: <ei kumpaakaan>
 
Alkuperäisestä trilogiasta on varmaankin edelleen tarjolla ainoastaan ne "parannellut" versiot?

Kyllä vain uusimmat versiot.

Kieltämättä on nyt vähän hajontaa näiden ominaisuuksien kanssa. Tässä nopean testauksen tulossa kolmella eri laitteella Star Wars: Episode IV:llä.

LG OLED C9: Dolby Vision + Dolby Atmos
Xbox One X: Dolby Vision
PS4 Pro: <ei kumpaakaan>

Kuvanlaatu on kyllä hyvää siitä ei valittamista plösöllä mutta kyllä tuo HDRn puute vähän kirpasee. HDR on puuttunut jo apin alkuperäisestä julkaisusta lähtien joten voi olla ettei sitä PS4 nähdä ollenkaan ? Ehkä sitten PS5.
 
Onko Disney+ palvelussa suomenkielinen tekstitys ja voiko sitä kokeilla ilmaiseksi, ilman että vielä sitoutuu mihinkään?
 
Joo samaa kirosin itekkin että oma telkku ei tue sitä, mainoksia kyllä on Disney+ plää plää. Hei mikäs tää on.. "valitettavasti laitteesi ei tue tätä ohjelmaa"....MIKSI LAITTAA MAINOKSIA SITTEN!!

En tajunnut että plösöllä voi katsoa kans, joten se auttaa kyllä. Telkku Sonyn XE mallia vuodelta 2017.
Itellä 65xe9305 ja toimii mainiosti.. tosin on kai ns paremmalla piiristöllä kuin halvemmat mallit..
 
Joskus sitä on miettinyt että musiikki pitää hankkia fyysisenä.. myös pelit ja leffat! Mutta helvetti ku sit tulee tällaisia suoratoisto alustoja jossa homma toimii hyvin, laatua sekä sisältöä piisaa niin vanhakin alkaa luopumaan tavoista. Tosin edelleen osan peleistä ja leffoista haluan fyysisenä.
 
mikäli joltaki löytyy myös Expressvpn ja haluaa sen testata toimiiko jenkki sisältö sammuttaa sovelluksen -> puhelimen Settings -> Aplication -> Clear App data -> Expressvpn sovellus puhelimeen/android laitteeseen.-> VPN san franciscooon ja käynnistää sovelluksen uudelleen. mutta jos esim haluaa castata sitten esim cromecastin kautta sisällön telkkariin niin tämä edellyttää sitä että molemissa laitteissa on oltava tämä sama vpn sovellus ja sama location mainittakoon myös että tällä samaisella VPN Combolla toimii myös Netflixin Jenkki versio. ainut vaan Et Expressvpn on suht kallis ellei sitä ota monen vuoden sopimuksella. Jos Esim haluaa kattoa koko Mandalorianin "ennakkoon"

Tossa myös proof että tämä toimii
 

Liitetiedostot

  • Screenshot_20200915-133113.png
    Screenshot_20200915-133113.png
    1,2 MB · Lukukerrat: 13
Viimeksi muokattu:
Nyt tuleekin, sitten käyttöä tuolle Xboxin "Atmos for Headphones" lisenssille, kun näyttäisi olevan ihan mukavasti leffoja Atmos tuella.

Ehkä tätä voi ainakin kuukauden testailla ja katsoa, sitten tuleeko jatkettua tilausta, mutta ei tämä pahan hintainen palvelu ole.
 
Nyt tuleekin, sitten käyttöä tuolle Xboxin "Atmos for Headphones" lisenssille, kun näyttäisi olevan ihan mukavasti leffoja Atmos tuella.
Itsekin otin Atmos for Headphones -lisenssin käyttöön ihan pari päivää sitten, niin olipahan positiivinen yllätys kuinka paljon löytyy suoraan tuettuja pätkiä Disney plussasta.

Tuli myös katsottua ensimmäinen jakso Mandaloriania. Tykkäsin. Nyt onkin paha kun siellä on vain yksi jakso lisää enää tarjolla.

Kuvanlaatu oli myös Dolby Visionin kanssa LG Oledin ruudulta erinomainen. Jopa vaimo kommentoi nättiä kuvanlaatua, vaikka häntä ei yleensä sellainen hifistely kiinnosta.
 
Ylös Bottom