Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
En oikee lämpee tollaselle HL2 remasterille ku jengi venannu 3-osaa 20 vuotta.
No, usein noilla remastereilla ja remakeilla kyllä pohjustetaan nykyaikana juuri kiinnostusta jollekin uudelle pelisarjan osalle. Tai saatetaan myös alustavasti tunnustella niillä, josko pelisarjalla on edelleen entisen kaltainen imu. Joten en välttämättä tuota Half Life 2:n remasteria näkisi huonona juttuna. Varsinkin jos/kun se myisi hyvin. Ja kyllä noin merkittävästä pelistä voisi kyllä sinänsä ainakin itselleni kelvata audiovisuaalisesti paremmin nykypäivää oleva versio. Vaikka en läheskään kaikkien pelien osalta itsekään ole innoissani tästä remaster/remake-buumista.
 
Half-Life 2 remake ois kyllä unelma. Omia top 10 pelejä ikinä. Remasterinkin otan ilolla vastaan, jos hyvin tehty. Pelimekaniikoiltaan varmaan hyvin kestänyt aikaa verrattuna moneen aikakautensa peliin.

Kolmosen haaveilusta oon luopunut jo ajat sitten. :D Paitsi että nykyään voi tapahtua mitä vaan, jota aiemmin piti mahdottomana. Microsoft osti Actiblizzin, Sony Bungien jne. Pääasia että jotain tapahtuisi Half-Lifen suhteen muuallakin kuin VR-puolella.
 
Half-Life 2 on kyllä täysin pelattava vielä tänäkin päivänä. Jopa välillä yllättävänkin hyvännäköinen.
Toki remasterin tarpeellisuus riippuu pitkälti hinnasta ja toki siitä, mitä ehostuksia peliin on sitten tuotu.

Tuota saa kuitenkin varmaan käytännössä ilmaiseksi tänä päivänä, niin saisi se remasteri aika ihmeitä tarjota että siitä muutamaakaan kymppiä maksaisin. Mutta tottakai, tämä on oma mielipiteeni.
 
1080x360
Retro Studios päivittänyt twitter profiiliaan.
 
Mitä se Capcom countdown sitten paljasti, itselle tällä ei ole juuri merkitystä mutta varmasti jollekkin.


Aina yhtä huikeita tälläiset viikon countdownit ja salamyhkäisyys jonka päätteeksi sieltä paljastuu minuutin teaser trailer pelisarjasta jonka jatko oli jo valmiiksi selvä kaikille. Parasta vielä ettei tuo teaser traileri kerro mitään mikä pelissä on uutta edellisiin osiin verrattuna.

Noh kesällä luvattiin lisätietoja. Toivottavasti silloin saadaan jälleen viikon lähtölaskenta uutisiin.
 
Soul Hackers 2 tulossa elokuussa 2022 mm. Xbox Onelle & Series S/X, PS4&5, PC, mutta ei kuitenkaan Switchille, mikä on ehkä hiukan yllättävää.

unknown-1.png


Myös traileria tuli:



Just olin tulossa tätä mainostamaan. En tiedä mistä pelissä on kyse, siellä näytti olevan Persona sarjasta tuttuja vihollisia. Ilmeisesti JRPG kyseessä, näin ymmärsin. Kyllähän peli loistavalta näyttää ja varmasti maistuu jos ei mitään uutta Persoonaa saada lähiakoina.
 
Soul Hackers 2 tulossa elokuussa 2022 mm. Xbox Onelle & Series S/X, PS4&5, PC, mutta ei kuitenkaan Switchille, mikä on ehkä hiukan yllättävää.

unknown-1.png


Myös traileria tuli:


Atluksen peli Xboxilla! Tästä on hetki vierähtänyt. Edellinen taisi olla niinkin tuore kuin Persona 4 Arena Ultimax vuodelta 2014.

Toivottavasti tämä suuntaus jatkuu ja nähdään tämän julkaisijan pelejä enemmänkin Xboxilla.
 
Jotenkin aika uskomattoman ruma tuo uusi Street Fighterin logo. Mutta ei hätää, voit tehdä itse oman version ostamalla Adoben sivuilta ilmeisesti Capcominkin käyttämän templaten...

 
Jos ei ole varman onko Shadow Warrior 3 sinua varten niin nyt olisi n.9 minuuttia gameplaytä. Varmaankin PS4 pelattu koska video ei ole 60 fps, tähän on kuitenkin luvattu korkeampaa resoluutiota ja frameratea uusille koneille.

 
Ja heti julkaisussa PS Nowiin.


Playstation Spartacus aloittaa toimintansa jo näin etuajassa. :) Hienoa, että saadaan pelejä suoraan julkaisussa myös PSNowhun. Tämä tosiaan lupaa hyvää Spartacuksen suhteen. Ehkä siellä nähdään ihan tosissaan kilpailua day one -julkaisuista Game Passin kanssa ja näin ollen palvelu tulee olemaan enemmän kuin kiinnostava.
 
Jos ei ole varman onko Shadow Warrior 3 sinua varten niin nyt olisi n.9 minuuttia gameplaytä. Varmaankin PS4 pelattu koska video ei ole 60 fps, tähän on kuitenkin luvattu korkeampaa resoluutiota ja frameratea uusille koneille.


Kiinnostus peliä kohtaan meni kun vaihtoivat Lo Wang ääninäyttelijän joka oli kahdessa ekassa pelissä
 
Ylös Bottom