Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
No jos toimittajana kirjoitat Microsoftin tekevän nyt ne "Segat", kun olit näitä Spencerin tekstejä tulkinnut, niin siksi tuo itseäni kiinnostaa.
Tämä on aina yhtä mielenkiintoista tämä sinun riidan haastaminen. Tuolla on ihan selkeästi annettu vastaus kysymykseen "milloin Spencer sanoi etteivät kilpaile yksinoikeuksien kanssa", siinä ei ollut SEGA aiheena. Se on ihan toinen lause ja aihe, jossa puhutaan veikkauksen fiiliksistä.
 
Huhu. Call of Duty siirtyy open world kampanjaan tästä lähtien. Jos se tarkoittaa sitä samaa paskaa kuin MW3 mutta isommassa kaavassa niin ooooh boi.

Jos tekevät yhtään samanlaista kuin ghost recon wildlands ja breakpoint niin vois ensimmäistä kertaa codia pelatakin. Sopis tohon black ops-teemaan.
 
Persona vuotaja sanoo että Persona 2 ja 4 remake ovat olemassa Atluksella jossain muodossa. Mitä luin jengin kommentteja niin Persona 2 tarina sisältää paljon hahmoja ja juonenpätkiä ekasta Persona pelistä joten voisi olettaa että sekin olisi saamassa Remake kohtelun. Atlus itse on ainakin sanonut että haluavat tehdä remaket varsinkin Persona 1 ja 2 jotka ovat liian vanhentuneita nykypäivään.

 
bafkreieodtoqwrpwtzqp6lqmn7txgg7ydkne7dyppuqprq7lk7ieb4nxvm@jpeg

Hiljattain ilmoitettuja pelejä ja julkaisupäiviä.
Knoebel Bluesky
 
Ei sillä että olisin välttämättä ostanut muutenkaan mutta onhan tuo suunta vähän ikävä. Tällaisen "pikkupeli-kokoelman" kohdalla nyt vielä olisi ymmärrystä riittänyt enemmän, mutta ei kun samassa veneessä on myös Alan Wake 2 ja Baldur's Gate 3.
 
Muutama viikko sitten sanoinkin, että en yhtään ihmettele, jos GTA VI tullaan julkaisemaan only-diginä. Ja jos näin käy, tulee suunta muuttumaan lopullisesti, valitettavasti.

Mitä noihin Tomb Raidereihin tulee, niin taitaa jäädä kokonaan ostamatta. Olihan ne aikoinaan kivoja pelejä, mutta mitään mielenkiintoa tätä remasteria kohtaan ei ole. Jääköön nuo pelit elämään niihin kultaisiin lapsuusmuistoihin.
 
Jokaisen remasteroidun Tompan eka kenttä. Kyllähän näö näyttää ihan mahtavilta ja näitä videoita katsellessa ei voi kun todeta että nykypäivän peleissä ei ole enää sitä jotain mitä näissä on. Tunnelma ihan omalaatuisensa.

30€ kolme peliä ja niiden lisäosat on kyllä halpa hinta näistä remastereista. Onneksi on lakko joten voi huoletta paukutella menemään.

 
Tänään tuli Outcast: New Begining demo ainakin PS5:lle. Varsinainen pelin julkaisu sitten kuukauden päästä, 15.3.

Pitääkin illalla kokeilla demoa. Vähän jännittää tuleeko huono, keskinkertainen vai hyvä AA-peli.
Ja lataukseen lähti. Esimmäisen remakea pelannut viimeksi 2018 ja sen jälkeen en ole siihen koskenut, kun jäin muistaakseni jumiin johonkin, mutta pitäisi sekin varmaan pelata läpi joskus. On vaan aika tönkkö peli tuo ykkönen, niin ehkä hyppään suoraan kakkoseen :D
 
Ylös Bottom